flytt

godkvällis :D

är hemma hos petra nu, har precis gjort vid mig och  tagit på mig kvällens kläder. en vit tunika med vita knästrumpor fick det bli. har inte så mkt mer att berätta för er :D ha en rolig kväll, för det ska jag ha!
förresten, på torsdag skriver vi på papprena till lägenheten ;)

kryptime

image216

new hair

godkvällens.

har precis färgat håret lite röd brunt, faktiskt fint. mamma tycker jag ska ha färgen som den är nu, men jag vill göra ljusa slingor också. då kommer det bli perfa.
jag har precis lagt nova, hon somnade på direkt. inte så konstigt, hon har varit igång hela kvällen, busat och haft sig. snart kommer sebbe tror jag, ringde honom runt sju, då tankade han och sen skulle han köra efter ett litet ärende bara. ett litet? klockan är nio. men han är ju kille, det förklarar det hela.

alltså jag har beslutsångest när det gäller mina kläder i morgon, jag måste packa ner det nu eftersom att jag ska hem till petra direkt efter skolan. jeans och skjorta med svarta pumps eller vit lång tröja med svarta stövlar?
äh får se. slutar med att jag tar med båda outfitsen så får petra bestämma haha.

nu ska jag i allfall slinga håret, herrå!

älskling

image215

sötnosen sover <3  

väntan

hello mina trogna readers!
skrev ett långt inlägg imorse, men sebbes internet slutade att fungerade precis innan jag han publicera det.
så nu gör jag ett nytt försök.
jag och nova blev hämtade av min mother vid halv ett, så vi har inte varit hemma så länge. nova har fått mat, och nu leker hon med emma. idag ska jag faktiskt färga mitt hår, om jag hinner vill säga. jag pallar inte alltså, men måste.

i morgon blir det utgång, så måste hitta något att ta på mig. fast innan utgången lär det bli en lång jävla skoldag.
vi ska spela in live i studion, så det kommer ta lååååååång tid för alla att fatta vad dem ska göra, vår klass är inte direkt den snabbaste när det gäller att göra saker fort, haha.

mäklaren ringde idag, hon hade ännu inte fått tag på ägaren, så snart skulle hon låta någon annan gå in och bestämma. förhoppningsvis i helgen skulle hon fixa det. så vi får se, snart kanske vi kan säga VÅR lägenhet.
vi var på väla igår en liten sväng, gick in på bolaget eller bolagret kanske det heter, ja skit samma, där de i allfall säljer soffor, tavlor och sånt. snacka om att man längtade då. massa fina lampor, tavlor och sånt. fast jag och sebbe kom underfund med att vi verkligen inte har samma stil och smak, så vi får se hur detta kommer sluta.

nu ska jag upp och göra iordning lite på rummet (tänk om jag kunde skriva att jag skulle packa ihop mina saker). men nej, jag ska bara städa lite och även bestämma kläder till i morgon.
nova ska få ligga och leka med sina leksaker. hej så länge (:


lgh

godmorgon.
jag är spänd i hela kroppen, varje gång jag har vaknat inatt så har jag tänk på lägenheten.
jag hoppas på allting att vi får den, det skulle vara så underbart. slippa åka fram och tillbaka med alla saker och istället ha allt på ett och samma ställe. åh gud. hoppas! kan inte bara mäklaren ringa och säga, congrats ta nycklen och känn er som hemma! nej jag ska inte hoppas på för mycket, då blir det bara piss.
men ärligt tycker jag att vi förtjänar detta, efter alla motgångar.

hela dagen igår gick åt att snacka om lyan, titta möbler (jag vet onödigt om vi nu inte får den, men det är så himla kul att planera) och alla andra nödvändiga saker. har någon tänk på att man måste köpa en jävla dammsugare? eller min micro, eller disk ställ? fy fan vad det är mycket när man väl räknar upp allting. jaja intressant? haha.

idag ska jag se om jag hinner med en tur på väla, jag har liksom ingenting att ha på mig på lördag.
fast jag vet nog ungefär, men jag är väldigt sugen på svarta shorts, och jag har precis slängt mina?
good mallan. den där hårförlängningen jag snackat om hela tiden lär nog inte heller bli av, nu måste jag ju spara alla mina pengar till möbler, nya golv, tapeter osv. så jag får gå med mitt korta pissehår. men det ska i allfall färgas, hårfärgen ligger i min väska. men palla? så jääävla tråkigt.

fan vad jag pladdrar på om massa onödiga saker? men jag kan inte riktigt fokusera på något idag, jag bara väntar på att telefonen ska ringa. hejs för mig!

skolan

nu är jag i skolan, har historia. min uppgift är att skriva en uppstats om nordnorge under andravärldskriget. MINA KÄRA NORSKA SLÄKTINGAR, VET NI NÅGOT STÄLLE DÄR JAG KAN HITTA NÅGOT OM DETTA, HEEEEEEEELP ME!!! skulle behöva min morfar och hans berättelser, men han är på semester ju. jag vet att ni läser, så skriv! haha.
vet ni en sak? vi har varit på visning idag. lägenheten jag skrev om här om dagen. WEIIII!
vi la ett bud, så vi får se vad som händer med det. hoppas hoppas i allafall. och det bästa av allt är att den är ledig omgående. så nu mina päron, nu kan ni inte längre säga "jag bestämmer så länge du bor hemma" mohaha!
den var hur fin som helst, allting låg perfekt, rummen var stora och ja, det var perfekt. fast den var väl använd så lite målning och nya golv är ett absolut måste. men det fixar vi! nu är det bara att hålla tummarna!

på fredag blir det dessutom utgång, jag har ingentingen att ha på mig. så om någon vill skänka mig något fint jag kan pryda min kropp med så är ni varmt välkomna. annars måste jag ut och inhandla något, men både pengar och tid är det stora brister på så. haha.
 
nu ska jag till "stadsbiblioteket" så måste gå. HAHA!
herrå!

nova

image212
godnatt (:

bajs

dålig uppdatering, i know. men jag har haft a lot of things to do. hela helgen har i pincip bestått av lägenhets sök.
vi har FAKTISKT hittat en som föll oss i smaken, och förhoppningsvis blir det visning på den i veckan.
så vi får hålla tummarna för detta nu.
igår var vi på ih och såg fch, och som vanligt blidde det förlust. kul att betala femtio spänn för att se dem göra bort sig totalt, publiken gick till och med efter första perioden, HAHA. denna gången var faktiskt nova med också, hon brukar annars vara hos tina när vi ser innebandyn, men denna gången var hon sjuk. så innan matchen stak vi till väla och handlade hörselskydd till nova. och ni skulle sett henne med dem på alltså, gud så sött. kinderna trycktes ihop så hon såg ut som en liten tjockis, haha. men hon trivdes så bra i dem att hon till och med somnade i sebbes knä mitt i matchen.

snart ska jag till skolan, en lektion mellan ett och två, väntar bara på att sebbe ska komma hit så jag kan yta bilen och lämna nova till mamma. efter skolan blir det dötid för mig i två timmar eftersom att jag måste vänta på sebbe tills han slutat, vi ska liksom hem till mig efter för att nova befinner sig ju där. så antgaligen blir det en runda i stan för min del, några minuter i solariet också förhoppningsvis.

haha ni skulle sett innan, det fanns bajs överallt i sebbes rum.
jag satt och målade mina naglar medan nova låg på golvet och lekte, utan blöja för att hon älskar det.
när jag precis börjat måla pekfingret på första handen hör jag ÖÖÖÖHH AGGGH, och då klämmer hon ut en hur stor tolle som helst, det är dock inte det värsta, den var LÖS. så ni kan ju tänka er själv hur nova och hennes filt såg ut. alltså gud, och jag satt där med nymålade naglar haha. jag fick snabbt ta up henne och djura till vasken med henne, och hon bara skrattar hela tiden. hon blev skit glad för att hon fick plaska i vasken ju när jag försökte få bort allt bajs, nej gud, det måste varit en syn de.

nu är nova otålig så jag ska leka med henne. hejs

åtta månader

GRATTIS HJÄRTAT PÅ ÅTTA MÅNADERSDAGEN (v)
älskar dig / mami.

jddjhHJDGDYG :@

idag är jag pigg och väldigt sugen på att göra något. men eftersom att jag var tvungen att betala en meningslös räkning på fem hundra igår är jag rätt så pank. så nu väntar jag bara på min kära föräldrapenning.
sebastian kom till oss kvart i sex imorse, han ringde och sa att han var i ekeby. normaly liksom.
han hade varit ute och kört hela natten typ, så slutade han i ekeby. jag är nådigt sur på honom nu, fortfarande ligger han kvar i min säng och sover. han kan för fan lika bra vara hemma och sova!!! blir så jävla sur när det alltid är jag som ska gå upp på morgonen, och han tror att han kan vara ute hela natten och sen bara skita i allt!! grrrhjshsg :@

nova ligge och sover brevid honom. hon somnade igen typ en timme efter att hon ätit frulle.
men jag hörde henne precis, så får se om seb pallar sig ner hit och göra något av dagen.
jag ska i allfall duscha nu och lugna mina nerver!

hejs :)

godnatt

har precis sett klart juno. helt okej faktiskt. jag får måna flashbacks av den i allfall ...
speciellt tiden från bb, myspys. det är verkligen det bästa i mitt liv, när vi tre låg där tillsammans.
jag och sebbe tittade på varandra och grät av lycka. det är minnen det! det hoppas jag verkligen alla får uppleva, så himla underbart.
annars har jag inte gjort ett skit ikväll, såg let's dance med familjen, åt gott och bara tagit det väääldigt lugnt.
det ser ut som om nova börjar bli lite bättre, hon hostar inte lika ofta, och hon är inte alls lika roslig.
goda tecken!
nu ska jag krypa ner i sängen med datorn i högsta hugg. godnatt vänner!

en sak har jag tänkt på, det förvånar mig hur oerhört egoistiska vissa människor är, det måste finnas en gräns liksom?

tråkigt

hello again.
nu är hela mitt rum klart, najs! helt rent och fint här nu, men problemet är att jag hittar inte mina saker nu.
nu är jag på jakt efter min kameraladdare, men när jag städade la jag undan den på ett smart ställe, så nu är den gone with the wind. ikväll har jag beställt tacos till middag, mamsen är snäll och gör mat som jag för en gångs skull tycker om! nam nam.

för tillfället ligger nova och leker med sina leksaker på golvet medan emma springer runt och fotar henne som värsta galningen. stackars lilla novis (;

jag har absolut ingenting att skriva längre när jag bloggar, därför blir det sånna här tråkiga inlägg.
ha det fint!


still sick

helloj!

nova är fortfarande jätte förkyld, hela natten har hon hostat och haft sig. några gånger lät det som om hon skulle kvävas av allt slem i halsen så vi fick sitta upp några gånger. har precis varit iväg och betalt räkningar, postat brev och lite sånt nödvändigt. kul? bara för att äckliga jävla bjuv kommun kräver att man ska betala jävla skolmat och grejer. så jävla onödigt att skicka in massa lappar om man inte vill ha skolans jävla mat.
ska fortsätta städa lite på mitt rum, byta säng kläder och sånt najs snart. nova ska bara få mat först så hon är villig till att ligga på golvet och leka medan jag grejar runder. senare kanske det blir en sväng på ikea eller något sånt.
nu ska jag göra något vettigt. peyS!

tråkigt

jag är lämnad åt världen ;( detta har nog varit årets absolut tråkigast kväll.
nova sover, och jag sitter laddad för att springa upp till henne om hon börjar hosta för mycket.
sitter med baby walkietalkien brevid mig så jag hör henne. ush min lilla snutt.
men tänk, på lördag blir hon åtta månader och hon har aldrig varit sjuk, goodddiee.
nej nu ska jag se film och fortsätta tråka. hejdå (:

i wish it's real.

sjuk

godkväll.

idag är jag sliten och trött. det blev inte mycket sömn inatt för min och novas del.
hon har gått och blivit ordentligt förkyld. hon sover bara en halvtimme åt gången innan hon vaknar av hostan igen.
det är så synd om henne. antagligen är det tänderna som spökar, det är vanligt att barn blir sjuka när de håller på att ploppa upp.

men det blev faktiskt lite shopping idag också:
ett par stövlar till mig, haha de är faktiskt as coola, sen hårfärg, pyjamas till nova och två prinsess haklappar :)
alltid trevligt. hittade ett par fina solbrillor också men känns som om det inte är riktigt läge för det nu i pissesverige.
laddade ner juno igår som jag tänkte glotta på nu. har inte så mkt att göra än det.
ha det finemang! peyS!


...

THE END, nya friska tag som gäller!
It's payback time ;)


hårfärgning utan resultat

nu sitter jag med hårfärg i håret, dock verkar det inte förstå att det ska bli ljusare, är precis som innan.
asså mitt hår tar inte upp någon jävla färg, aldrig. inte förra gången jag färgade det heller, roligt?
nej men visst, jag kan väll gå med grön/brunt hår resten av mitt liv. ÖRK!

jag orkar inte mera, jag spyr på dig. you make me sick! hejdå.

onödigt.

hellu!

igår spenderades dagen med petra, min baby. jag färgade hennes hår och fan vad jag är proffs, det blev skit snyggt. seb hämtade mig där ovh vi tog en sväng in om donken.
idag är jag faktiskt hemma i ekeby, väldigt längesedan jag tillbringade en natt här, men idag så.
jag och nova har ff nu, mamma och emma är gone with the wind typ.
i morgon ska jag, mami och nova ha en mysdag, shopping och lunch on the schema, that's what we like :D
mamma har lovat mig att färga mitt hår idag, wei.

hejdå! :D

mallan the skjutare

godkväller.

kom precis in från sebbes förråd, gissa vad jag har gjort? haha. skjutit luftpistol hahahahaha.
jag är sämst på sånt, min röv darrar av skräck typ. alla andra fick runt fyrtio poäng, jag fick femton haha.
idag var jag en sväng om mitt hem och hämtade rena kläder, fick även träffa min kära familjemedlemmar
som säkerligen snart har glömt mig. men nä, i natt är sista natten jag och novis är här, sen vill jag sova hemma.
för novas skull också liksom, så hon inte känner sig obekväm när vi kommer hem. men det tror jag iofs hon aldrig kommer göra. så fort vi stiger innanför dörren och emma är i närheten ler nova med hela huvudet.
hon verkligen älskar emma, spelar ingen roll vad emma gör för något för nova skrattar åt henne ändå, snuffe!

i morgon ska jag antagligen mysa runder med petra, hon sa att vi måste ut för att det är sååååå fint väder nu förtiden. oh yes! haha. nej men förvänta dig en pling early, jag vaknar i ottan.
nej nu känner jag att sängen kallar, nova somnade runt nio så hon lär nog vakna tidigt.
och förresten, det blir nog blont hår, eller? ja, jo. skitsamma? haha.
jag vet förresten vad jag ska ha på mig på studenten, inte för att jag ska ta den ändå hahaha, men jag ska ju faktiskt fira lite med alla andra, jag kunde ju faktiskt tagit det om det inte varit för mitt lilla hjärtegull povis ♥
men next year, fast tvivlar på att jag springer runder och tjoar bland alla nittior då. vi får allt se hur det blir med det!

hejdå godningar och nattinatt!

tänder

god dagens mina kära läsare!

idag gick vi upp halv åtta, yej! mysigt att gå upp tidigt ibland tycker jag. än sålänge har det varit en mysig dag, vi gav nova frulle, sedan somnade hon om. vi stannade uppe och tittade på en film (what a girl wants) medan vi åt frukost. sebbe somnade i slutet av filmen så jag satt alltså själv och tittade, mysigt? haha. 

nova vaknade sen, fick lite banan, och nu är vi här. vi har också hunnit med lite lek. 
det är så roligt, för vad man än gör så gapskrattar nova hela hela tiden. tiden med henne blir bara roligare och roligare för varje dag som går. fast det är också lite tråkigt, för allt går så fort så man hinner inte riktigt njuta. 
på lördag blir nova åtta månader, och jag säger som jag brukar, MIN BEBBE BÖRJAR BLI STOR!
alldeles för stor ju, snart är hon tonåring för fan och kommer skämmas röven av sig för mig haha.

nova gör sig till i rösten hela tiden, hon gör den mycket pipigare än vad den egentligen är, så sött. 
och visst ja, jag skrev ju att hon börjat få en tand där nere i munnen, nu har vi upptäckt en till brevid!

nova kallar. hej sålänge! (: 

bad

goddag.

nova och sebbe sover, så jag får passa på och skriva nu.
igår var jag, emma, seb och nova på karlslundsbadet och plaskade. nova skrattade och plaskade hela tiden.
det är så roligt att se när hon skrattar hela tiden och att hon har roligt. när vi skulle hem därifrån han vi inte mer än ut ur omklädningsrummet innan hon somnade, stackarn var så trött.
när vi kom hem var hon vaken en timme ungefär, sedan somnade hon igen. och vaknade klockan nio idag.
snutte, det tog på hennes krafter att bada haha.

idag spelar fch, jag vill dit. men icke sebbe. han är löjlig, bara för att jag sa att mark är snygg, haha.
men nä, får väll säga att jag inte vill dit, så kommer han säga, jo vi ska visst dit.
annars händer det inte mycket, ska i allafall hem idag och färga håret så jag äntligen kan få beställa mitt älskade hår. men hallå, jag behöver hjälp med en sak!!!!!!

BLONT ELLER BRUNT HÅR PÅ MIG? jag vet inte hur jag vill ha det själv. så jag tänkte att ni kan få hjälpa mig med det! najs va?

nu ska jag jumpa in i duschen, puss hej!

bebisar!

image211image210

första tanden

NOVA BÖRJAR FÅ SIN FÖRSTA TAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

it's friday!

hej alla glada ppls!

idag och det fredag och jag ska inte göra ett piss som vanligt, trots att jag är väldigt på g för något.
men istället blir det middag och det köret, men det blir säkert roligt. förra gången skrattade vi så mycket så jag tror att alla kissade på sig. så vi får hoppas på repris!

haha vet ni vad? vi bodde ju i sebbes mormor och morfars hus i en vecka när det fortfarande var på lanzarote.
meningen var ju typ att vi skulle "passa" det, ta in post och sånt. och för att vi skulle få bo för oss själva.
och igår när vi höll på att packa så kom jag på att när man passar ett hus åt någon som är på semester, brukar man då inte vattna deras blommor? haha. så vi gick runt och tittade om där var några blommor, och mycket riktigt. alla var döda och helt vissna. ooops? så sebbe började hälla vatten över alla växter där va, minst hundra. och hur fan hade vi kunnat missa alla dem? smart.

back till idag. nova sover och har gjort det i en timme och tjugo minuter. hon vaknade till innan, men jag la mig brevid henne och sjöng lite så somnade hon om igen. jag har dessutom köpt blond hårfärg, eller lite mörkare än ljus blond, så det är inte helt lika ljust som jag brukade ha innan. men jag vågar inte färga det igen. tanken var att jag skulle slinga det ljust, men jag har fan inte tålamod för slingor. men så fort det blivit ljust igen så ska det i en fet hårförlängning. ingen lust att sätta i det i mitt bruna fula hår när jag vet att jag kommer färga det snart ändå.
sen ska jag nog bli mig själv igen, hatar det bruna fula året. det är inte alls jag, typ.

detta inlägget blev ganska meningslöst, och jag skrev faktiskt ett vettigt imorse, men det försvann, för hela datorn bara dog. pallade inte sätta i sladden så att den laddades, så det fick försvinna. på tal om ladda, måste ladda min mobil också, den har varit död sen vi kom hem från lanzarote, och är fortfarande i laddad. jag orkar inte packa upp min laddare. men känns som jag faktiskt borde ta och göra det.
som jennie sa till mig "din osociale jävel". sorligt nog så stämmer det, jag har varit väldigt off på senaste tiden.
men sedan jag fick körkort har jag inte ork att sätta mig på en buss, när det går på fem minuter att köra, men eftersom att jag inte har en egen bil och snyltar på familjens så blir det att jag inte orkar ta mig ngn stanns när den inte är tillänglig. men nu ska jag bättra mig. jag orkar inte luffa här mera, dessutom är det mycket mycket roligare att göra saker nu när nova är större, hon är ju med på allt nu och skulle verkligen älska att umgås mycket med mina kompisar.

just det ja, nova kan i stort sätt sitta helt själv nu, hon satt en hel reklam till en film utan att trilla.
och sen är hon på G när det gäller att krypa också, hon kommer bara bakåt än sålänge, men snart så förstår hon hur man gör för att ta sig frammåt också, och då kan jag lova er blir det fart i min vardag.
nu ska jag ta på mig kläder, sitter här med emmas morgon rock, strlk 146/152, hett haha.

HA EN NAJS FREDAG!

<3 dag!

godvälls. flåt för dålig uppsdatering, men jag har inte varit på g för det, och kände att jag behövde pausa lite.
nu är vi hemma från hyllinge igen, skönt faktiskt. har inte varit hemma en natt på snart tre vekor, så den är efterlängtad. sitter i soffan med min family och tittar på antikrundan, verkligen världens sämsta program.
men nova ligger och sover i min säng, så jag har inte många platser att välja mellan.

hela dagen idag har bestått av att städa och diska i hyllinge, dessutom packa ihop alla kläder och grejer.
sju påsar och en väska med kläder och novas saker blev det tillslut. trodde inte vi hade så mycket kläder med oss dit ;o

jag gjorde ett avbrott i mitt skrivande eftersom att nova vaknade, men nu är jag back again.
hon sover verkligen jätte dåligt nuförtiden, vaknar hela tiden och är jätte ledsen, ändå har hon ätit en hel skål gröt, druckit massor och allt annat är hur bra som helst.

i morgon kanske det blir middag med sebbe och deras family, får se hur det blir. jag är sugen på att göra något, men ändå inte. jag har verkligen gått in för att spara pengar nu, jag måste måste måste bli better på det.
r.i.p på impulsköp och andra onödiga saker. roligare att ha mkt pengar på kortet som man kan resa för osv.

fick göra ett avbrott till eftersom att nova vaknade igen, och vägrade att somna om. så nu busar hon med my mam and dad. pappa kryper runder på golvet och säger tiiiituuuuuut, aaaaaaaaa--aaa och böööööö samtidigt som nova sitter och skrattat åt honom.

nu ska jag publicera detta inlägget så nu slipper läsa om fler avbrott haha. godnatt på er alla och hoppas ni haft en bra allahjärtans dag (:

@ hd

nu sitter jag på hd och väntar på att sandra ska äta upp sin lunch. jag pallade inte proppa i mig mat eftersom att jag nyss ätit frukost hemma. anledningen till att jag är här är för att vi håller på med vårt projektarbete  som snart ska vara inlämnat, oh yes! vi har i allfall lyckats skriva inledningen nu. tummen upp för oss!
sebbe har nova idag, så de får mysa lite ensamma för en gångs skull. men angligen får hon väll umgås med oscar också eftersom att de också skulle göra sitt projektarbete. det går säkert bra för henne. jag måste erkänna att fast att sebbe är duktig med nova och sånt, så är man lite orolig för henne hela tiden. löjligt när hon är med sin pappa, men ändå.

asså innan, jag höll på att dö. människorna här hade ett samtalsämne om killar och att noppa ögonbrynen.
de sa att klart att killar ska noppa brynen, EH VA? hade sebbe kommit hem med formade ögonbryn hade han åkt ut med huvudet före. ÄCKLIGT! killar ska låta sina ha sin egen form, visst om de har ett sträck över hela huet, med ihop växta ögonbryn, men de ska fan inte forma dem precis som tjejer gör.

nova vaknade klockan fem imorse, kul? hon har börjat sova jätte dåligt. och det gör mig så jääävla trött om dagarna.
förut sov hon i sin egen säng fram tills typ sju på morgonen, men nu vaknar hon flera gånger per natt.
jag kommer inte ens ihåg att jag gett henne dricka inatt, heller inte hur hon kom till mig i sängen.  men tydligen så hade sebbe tagit upp henne och lagt henne där. hoppas verkligen bara detta är tillfälligt. jag har alltid skrytit om att "åååååh hon sover hela natten, det är aldrig några problem med det" oh yes. där fick man det tillbaka!

kvällen igår var heller inte världens bästa. vi hade planerat att nova skulle sova innan åtta så att hon inte skulle vara vaken under anna phil. jag och nova la oss i sängen klockan sju, och hon somnade precis som vanligt.
när jag reste mig upp vaknade nova och var självklart världens piggaste. sebbe tog över och försökte, hon somnade halv med honom, och när hon rullade över på mage spydde hon upp all gröt hon ätit precis innan.
jätte kul. men det var verkligen så synd om henne, det bara öste upp spya, hon hostade och det rann snor och spya.
så hon fick vara uppe med oss när vi tittade på anna phil, men stackarn var så himla trött att hon somnade brevid mig i soffan. 

nu ska vi fortsätta, HERRÅ!



lugnt

godmorgon allesammans!
nova ligger och sover så jag har passat på att äta frulle. snart ska jag tvätta en maskin tvätt  (alla smutsiga kläder från lanzarote ligger fortfarande i en påse) så känner att det är lite på tiden nu. annars blir det bara en lugn dag today, kanske tar en tripp till familia och citygross, har några saker jag måste köpa.
inatt har jag sovit dåligt, nova har vaknat klockan två, fyra, fem och sju.

HERRÅ!

lanzarote

          

FRÅN LANZAROTE ♥

back on track!

nu är vi back från lanzarote, en hel vecka med mat och sol vilket har visat resultat på vågen. under en vecka har jag gått upp två kilo, och sebbe FEM hahaha. vi hade all inclusive och märkte snabbt att det är väääldigt farligt, det får bli frukt i några veckor framöver. resan gick oväntat bra. nova älskade det från första början. inte ett ända klago skrik från hennes sida. flygresan gick jätte bra, fast lite kinkig var hon minuterna innan vi skulle landa på lanza.
flygresan hem gick hur bra som helst, hon sov i två timmar och gissa om min röv domnade bort då? haha.
resan var alltså långt över förväntningarna BRA! och det var väldigt skönt att nova trivdes så bra.
hon fick uppmärksamhet från alla håll och kanter, berättade hur fin och duktig hon var.
badade i poolen gjorde hon också, från början var det bara meningen att hon skulle sitta i sin taxi båt som vi köpt till henne, eftersom att vi trodde inte hon ville bada i det kalla vattnet. men vi hade jävligt fel, hon hängde över kanten på sin båt och plaskade i vattnet. aldrig förr har hon sovit så bra i vagnen som hon gjorde där, flera flera timmar nannade hon. nej detta gör vi snart om, vi får passa på innan nova fyller två år att åka så mycket som möjligt, eftersom att det är gratis fram tills dess.

nu bor vi i hyllinge igen, en vecka denna gången också eftersom att sebs mormor och morfar är kvar nere på lanzarote. därför är vi huspassare! nova sover och vi har typ noll att göra.
de visar en gammal wallanderfilm på tv, den sämsta av alla dessutom, kul?

igår var vi förresten på center syd också, sebbe handlade sig en gps som vi höll på att skratta ihjäl oss av när vi skulle köra hem. jag inhandlade en bikini, tröja, skor och örhänge, datorväska, underkläder, najs! 

måste också tillägga att göteborgstrippen med klassen var awesome! hur kul som helst.
en heldag på stan, fest på kvällen och en bio dagen efter. solstorm hette filmen, skit bra!
alltså det är helt sjukt, av alla de affärer som finns i gbg hittade jag inte ett skit. och jag som planerat att jag skulle handla något nytt som jag skulle ha p åmig på kvällen, men inte fan. så jag fick köpa en tröja jag redan hade hemma som jag kunde ha på mig, skitkul ... 

nu ska jag mysa ner mig framför tvn med lite lärre.
NI GLÖMMER VÄL INNAN ANNA PHIL I MORGON? 
mitt hjärta tog ett glädjeskutt när jag såg att det skulle börja igen! 
HERRÅ LOVELY!