JAG ÄLSKAR DIG!!!



NR 1!


..

tjenis.

är ute på landet denna helgen & passar huset + syster. skönt faktiskt & ha en helt lugn helg här ute. idag har det varit fart & fläng, petra var här innan & med sig hade hon, lykke. efter att de dratt körde jag till familia en sväng & sedan in om citan.

nova somnade vid nio, jag har suttit i soffan sedan dess med godisskålen på magen.



snokade lite på familjens dator & hitta då bla denna bilden. eftersom att denna bilden är så jävla rolig & bla. ful så får min lillasyster hedersplatsen idag. & ska jag vara ärlig vetifasen vad hon sysslar med på bilden, men jag har skrattat åt bilden en kvart nu. (& hon är faktiskt, tro det eller ej, fullt frisk i huvudet)


...

?


onsdag

godkväll mina kära vänner :)

idag har jag fått den stora äran att jobba till 22.00, lagom roligt. vi har redan börjat räkna ner, bara tre h kvar.
imorse skjutsade jag älskling till jobb, sedan stack jag & solade, började jobba 11.15.

förövrigt har jag gjort en förändring, mitt hår är numera BRUNT, återstår att se hu rlänge jag står ut med det denna gången :p





btw, har hittat världens finaste kök, ser inte mkt ut på bilden, men sååå snygg in real.





baby myser i soffan med mina fina blommor på fötterna


godmorgon söndag

godmorgon mina vänner.

nova vaknade kl 9 idag & jag var stendöd. jag kom ändå i säng i tid igår, men det hjälpte visst inte. vi sitter fortfarande i soffan & slöar, men frukosten är iaf avklarad. jag ska snart ta tag i mitt vardagsrum, fixa & kasta all skit som samlas. hade tänkt svänga förbi ikea en runda idag & plocka med mig en tv bänk hem.

just nu hörs novas favvo låt överallt i lägenheten, man boy, hon sjunger & dansar för kung & fosterland. imellanåt vill hon byta ut manboy mot rosa helikopter, blir man knäpp här eller? hehe. hon är för söt mitt guld.

denna veckan som kommer är jag barnledig, det är novas pappa vecka, ush. jag börjar sakna henne innan jag ens lämnat henne. nu står lektime på schemat, peys.




pictures.



nova lekte med trolldeg tidigare idag.



jag för någon helg sedan hos Majsan.



mina två <3



hemma mys.


ps i love you

godkväll.

sitter i soffan & tittar på ps i love you, grymt bra. halva filmen har gått, så om ungefär en timme kan man räkna med att jag sitter här & lipar. jag & sessan lämnade baby i Eslöv innan idag & efter det körde vi vidare till mina föräldrar & åt tills vi sprack. jag slingade syster & mammas hår, blev micket bra. mamma fick den stora äran att fixa mitt hår.

imorgon är det söndag & vi har absolut ingenting planerat. jag är sugen på att dra till badhuset med lillfisen, men vi får se hur det blir med det.

trevlig kväll.



jag älskar dig


...

tjenis.

är ledig idag, mycket skönt. jag & nova har bara varit hemma & softat, trallade iväg till affären innan
& hämtade ut en jacka. som jag dock inte ska behålla, så den skickas tillbaka snarast igen. vi har gjort hemma lagade köttbullar till middag, det satt fint kan jag lova.

känner mig ganska tom, så det får bli allt för idag. hejs


...

Life isn´t about waiting for the storm to pass, it´s about learning how to dance in the rain


...



GYNNING ÄR GRYM! :D
så snyggt.