sovmorgon

idag kan jag äntligen ta helg för en dag & har till och med fått lov att sova ut. jag har jobbat hela veckan ( fre & lör i malmö) och då har novisen varit ute hos mina päron fre - lör. har lite dåligt samvete för att det blivit så lite tid med henne denna veckan & helgen så idag hade vi tänkt att gå på bio. fast EFTER ett rejält städryck här hemma. får ta igen allt jag har missat i veckan. ciao


vab

godmorgon.

här hemma är det vab som gäller, dag nr 2. fast idag är hon kry, ingen feber så jag gissar att vi är back to normal imorgon igen. det har varit ganska skönt att vara hemma ändå, iom att jag ändå ska jobba helg.

imorgon ska vi kolla på en lägenhet, en alldeles ny som står klar i mars 2012, ska bli så naaaaajs.


llllovely suterday

godmorgon.

idag ska vi hinna med mycket. först ska jag mecka ihop en byrå och efter det väntar tvättid. sen hade jag tänkt klämma in lite tid för väla + ikea. efter det rattar vi ut mot maxi för att handla hem lite mat inför ikväll. här ska det bjudas på god middag. förhoppningsvis blir jag inte inringd på jobb, då jag även har jouren. det hade sabbat min planering helt.

igår spenderade jag kvällen med två av mina fina tjejer. verkligen välbehövligt & supermysigt ♥

....



Nu är Novisen också uppe & säger godmorgon till alla ♥


godmorgon söndag.

Tjenixen,

Detta händer inte speciellt ofta, snarare aldrig. Jag är uppe först av alla idag, Nova ligger och snarkar i sin säng & det gör även Hamed. Jag kunde verkligen inte sova mer så jag smög upp och satte på kaffe. Gick även ner till tvätttugan för att kolla om där fanns en tid, och tjohoo det fanns det.

Annars är det samma sak som igår, vi ska ut igen och leta bil. Dock utan en tjatig Nova idag, hon ska till sin pappa.

/M

ny bil

godmorgon alla fina ♥

nova slog upp sina två blå för 30 min sedan & sen dess har vi bara gosat & nu sitter hon i soffan med sin frukost.
idag fortsätter bi lletandet, för nu tänker jag inte ge upp, jag tänker inte köra min egna 10 meter till.

igår hittade jag den perfekta bilen (jag som egentligen skiter i bilar, men den fastnade jag verkligen för), jag gick tidigare från jobb för att hinna köpa den innan stängningsdags. tror ni inte att den såldes 30 min innan jag och pappa kom fram, så typiskt.

vi var hos lite olika bilfirmor och tittade, men ingenting föll mig i smaken. har jag bestämt mig så har jag, så idag ska jag leta efter en exakt likadan! wish me good luck