badhus dags

godmorgon.

uppe med tuppen idag igen, förstår mig inte på nova. varför inte ligga tills man verkligen är helt utvilad?
nej nej, vakna klockan sju är mycket bättre en söndag.

idag ska vi i allafall ta oss en tur till badhuset. ska försöka få till att göra det varje söndag. det jobbiga är bara att packa sakerna och pallra sig dig, men när man väl är ombytt och nere i bassängen är det hur skönt som helst.
efter det är tvätt som gäller, har inte tvättat på 1 ½ vecka, så där är att göra om man säger så.


cake pops

hej igen,

det blev visst en sväng till ikea innan & det resulterade i att nova har lärt sig att man aldrig kan ha för mycket stearing ljus hemma. jag plockade på mig massor med ljus & nova gick brevid mig och berättade att alla de ljusen hade vi redan hemma. men när jag förklarat att ljus är det mysigaste som finnjs så hjälpte hon mig med glädje att fylla på ljuslagret.

när vi kom hem ställde vi oss och gjorde tacopaj samtidigt som vi bakade cakepops. allt blev väldigt lyckat!
nu åker lördagsmyset fram & vi ska se finalen av so you think you can dance. det blir bara jag och novisen ikväll eftersom att min man har grabbkväll.

älska livet ♥


lördag

godmorgon.

nova slog upp sina blå klockan åtta idag, jag trodde hon skämtade med mig. fastnade framför datorn & serier inatt så somnade väldigt sent. men nu, en kanna kaffe senare känner jag mig lite piggare.

nova springer här hemma med dockan, de har precis gått till frankrike men där var för mycket mygg sa nova, så hon tog dockan och gick till afrika istället :p vart får de små liven allt ifrån? hehe

snart ska vi en sväng till ikea & efter det ska jag försöka mig på att göra cakepops. har hört att det ska vara väldigt simpelt att göra så vi får se om jag lyckas :)


fredagskväll

godkväll.

ligger under filten i soffan och myser. har lyckats fastna i wordfeud så mobilen är som limmad i handen.
jag och älskling satt med vars en telefon igår och spelade i stort sett hela kvällen, riktigt bra för förhållandet - not.

jag och nova skulle ha myskväll idag, men min lilla prinsessa somnade 30 sek efter att vi dukat fram allt gotte, så här sitter jag ensam med allt istället, trist att det blev mer till mig ;)

denna helgen har jag inga planer alls, förutom middag med min fina emelie & min fina man imorgon kväll. har dock beredskap imorgon på jobb, sådet finns ju en liten chans att jag blir inringd och måste jobba imorgon.



tisdag

godmorgon mina kära.

det var längesen jag slängde in ett morgon inlägg. börjar jobba 1115, vilket betyder att mormor hämtar nova idag & jag blir tvungen att köra ut dit efter jobb.

jag har hunnit med att vara på solarieöarna & ska slänga mig en snabbis i duschen nu. sen ska jag stå och trampa utanför välas dörras kl 10.

imorgon har jag tagit ut en semester dag, skönt med ledigt mitt i veckan. fast helt ledigt är det inte, ska till öron läkaren 1300 med Nova. tredje testet nu på en månad, så vi får väll se hur pass illa det är när ett fullständigt test ska göras på sjukan. aww min lilla snutta

efter det har vi utvecklingssamtal på dagis, det ser jag fram emot mycket. alltid lika spännande att höra hur de upplever nova på dagis. dock ringde fröken igår & berättade att min sessa börjar bli olydig på dagis. så lite extra spännande blir det imorgon ..

annars flyter allt på i vanlig kaos anda.

lördag

Goddagens.

Sitter på jobb som vanlligt & tiden går extremt sakta idag. Jobbar till 1745. Ikväll är det jobb fest med alla goa & härliga. Men tror att jag & min man struntar i det denna gången. Jag är trött & har ingen party feeling alls denna gången faktiskt. Inte för att jag har det så ofta nuförtiden :)