,,,



man kan inte mer än hoppas på att arbetsintervjun går bra, isf ska mina shoppingnerver äntligen bli väckta till liv!

...

jag har lärt mig att aldrig skriva ett blogginlägg när man är arg, ledsen etc. därför låter jag bli att gå in på detaljer. men jag måste fråga när i helvete livsglädjen kommer tillbaka? lusten till allt roligt, till allt överhuvud taget. när är det ok att säga ifrån, sätta ner foten? det är det fan dags för. ja, det betsämmer vi nu!

24 juli

jag har precis lagt nova & nu tänkte jag titta på ps. i love you. jag såg början av filmen för någon dag sedan, men som vanligt så somnade jag. så nu tänkte jag försöka en gång till. denna dagen har varit pissig från att jag slog upp ögonen imorse. men nu, har jag lugnat ner mig lite & lite gladare blev jag när jag fick reda på att jag skall på arbetsintervju på måndag. wiho, så nu håller ni alla tummarna för mig!

nu ska jag mysa ner mig i soffan med tända ljus på bordet!

20 juli



mamma älskar dig nova♥

20 juli

middagen står i ugnen & mitt ass befinner sig i soffan. så fort maten är klar & uppäten ska jag hem till jennie en sväng, där det bjuds på kaffe & girltalk, aldrig helt fel.

20 juli

nova drog precis fram en julsångbok & började tralla. det är nästan så att man kommer i lite julstämning med tanke på vädret. idag har vi äntligen börjat måla vårt lilla sovrum - grått. nu är det bara listor, takmålning & lite annat smått pill kvar innan vi kan sälja skitet. igår låna jag mammas symaskin, så nu tänkte jag bli en riktig hemma fru., med symaskyn & allt.
nu ska jag fortsätta med sjungandet!


19 juli

jag & nova myser i soffan samtidigt som vi tittar på pippi. jag somnade ganska sent inatt, men känner mig ändå relativt utvilad. det verkar inte nova göra, hon sitter & gäspar hela tiden. snart ska vi slänga i oss lite frukost & sen ska vi ut i regnet & hoppa i lite vattenpölar. mycket mer är inte planerat.

det har hänt en del sedan jag skrev sist, våra två weeks i bulgarien var hur bra som helst & jag skulle gärna stannat minst två till. nova trivdes som fisken i vattnet med alla nära & kära runt omkring sig. vi har också blivit erbjudna en lägenhet på eneborg, en fyra. kan inte bli mycket bättre? på tisdag ska vi på visning. nova pratar & pratar, konstant. hon har blivit så duktig med allt, gör både nr 1 & nr 2 på pottan. så nu återstår det bara att bli torr på natten också, men det lär nog ta sin tid tror jag.

nu vill nova ha macka, så vi hörs later