home sweet home

HALLÅJA!
nu är vi tillbaka i sverige igen! fy fan vilken ångest säger jag bara. att komma hem till 3 grader är inget man längtat efter precis. vi har inte haft ett moln på hela veckan, 30 plus everyday. så fuckin wonderful! legat på stranden hela dagen lång & druckit goda drinkar, ätit mängder med mat & shoppat billiga märkeskopior. that's life! men nu är vi tillbaka i verkligheten igen, upp tidigt & iväg till dagis. fast jag & prinsessan tog en liten sovmorgon idag så hon kom en halvtimme för sent, men det behövdes. annars? idag var min sista dag i ledigheten kan man kanske säga? på måndag blir jag nämligen en arbetande kvinna. & då undrar ni kanske vad jag ska syssla med? jag har fått världens mest glamourösa jobb - städare. i början fick jag nästan ångest bara jag tänkte på det, men nu har det fått sjunka in lite & jag har vant mig vid tanken. det ska bli skönt att ha något att gå till varje dag & inte bara sitta hemma & rulla tummarna. så på måndag är jag igång! 

ikväll ska jag & min lilla familj ha en mysig halloween kväll, vi ska laga halloween mat & bara mysa. faktiskt är det lite skönt att vara hemma, men jag hade gärna tagit med mig vädret till sweden. sen kommer mamsen, papsen & emma hit en runda, vi har ju inte sets på en heeeeel vecka nu. undra om det är mig eller nova dem saknat? sen ska vi också ner & hälsa på min farmor & farfar, hämta nycklar & tacka för att de skött om vårt hem medan vi varit borta. farmor fyllde år i förrgår så hon ska få en present också, en alldeles speciell från egypten hehe!

nu ska jag packa upp, hörs sen lovers 

       

godkväll

kebabtallriken är avklarad & som vanligt ångrade jag mig att jag tvunget skulle trycka ner den feta maten i min lilla magsäck efteråt. hela familjen lyckades trycka ner sig i badkaret också, så nu är vi rena & fina. snart äre läggdags, en ny dag i morgon väntar. godnatt mina vänner :)

old school

idol är verkligen sämsta skitet på länge. förut satt jag bänkad varje fredag & följde idolernas steg. men nu? det skulle aldrig falla mig in. nej, det var bättre förr. istället tänker jag slänga in massa old pictures, det är alltid roligt!

                                      


& så avslutar vi med the real me


 


fredags kväll

äntligen kan jag sitta på gumpen & bara pusta ut. nova är fortfarande inte riktigt frisk & har skrikit non stop sedan fyra idag ungefär. jag är helt slut i varje kroppsdel (har verkligen försökt allt, bära, hoppa, leka) & inte minst i huvudet. nu har hon somnat i allfall, men antar att det bara är för en timme framåt eller något. & nu när jag äntligen kan göra precis vad jag vill, utan att behöva skänka en tanke åt någon annan så skruvar grannarna över oss upp tvn på högsta volym. jag hör till & med vad dem säger på tvn, då är det illa. men jag antar att de bara ger igen eftersom att tvingats lyssna på novas skrik & gnäll idag. jag tänkte lyxa till det lite idag, jag har beställt en keabtallrik som gubben tar med sig hem när han slutar jobb. nu ska jag inte lyfta ett finger, jag behöver inte heller ha ljud på min tv igång. för grannarna har redan sitt på max!

trevlig kväll cutiepie's ♥

i'm in love


men herregud, ser ni vilka skönheter?
nu har jag lyckats förälska mig i ett par strumpor också ...

varför?

vafan är man inte född rik för?

5 days left

goddag kära bloggen. mamma var precis här & busade lite med lillan. hon kommer hit om en timme igen, när hon hämtat sin odräglige dotter, nämligen min lillasyster. trevligt med besök!

nova sover som vanligt, hon skrek hysteriskt när mamma skulle gå härifrån så hon somnade på 2 röda efter att hon hörde dörren slå igen. här finns inte för mycket att göra idag, cribbet är redan kliniskt rent (städade innan mamma skulle komma i morse) så jag får roa mig med något annat idag. kanske jag ska skicka iväg alla de där bilderna på framkallning som ännu inte blivit av? yes, det får de bli!

hörs sen lovers



om 5 dagar åker vi till egypten, synd att man inte kan klista
fast mitt huvud på albas body, hade inte varit fel att
vandra runt med den kroppen. äh, man ska inte klaga,
se det från den ljusa sidan, varje människa är fin på sitt sätt hahaha!

kvällsmys

mitt kvällsmys blev en burk majs & toblerone, charmigt!



me and my daughter


me and my wonderful daughter ♥
(bild
hannah)

16 oktober

har precis klickat hem ett par nya shoes, perfekta för en kall winter. annars sitter jag bara här som vanligt, funderar på att lägga mig  framför tvn med en kopp te & en mysig filt. fast & andra sidan är det knappt lönt. nova vaknar titt som tätt, så jag lär få springa in & ut från sovrummet hela kvällen. det hela kommer väll sluta att jag somnar brevid henne inom den närmsta timmen. för energi är det inte överskott av ikväll precis. jag är jävligt sugen på något gott, ska det fortsätta såhär kommer jag få flytta till något större snart, här får jag då inte plats haha. igårkväll fick jag flipp & la mig ner på golvet & gjorde ngra miljoner situps. jag såg på generation fett & fick för mig att jag kommer bli som världens största kvinna om jag ska fortsätta i denna taken, öh nej haha.



framkallning

nova ligger & pömsar. jag själv har placerat mitt ass framför datorn as usual. jag ska skicka in alla miljontals bilder på framkallning tänkte jag. finns inget tråkigare än att ha kort på datorn, jag vill ha mina på papper & sedan in i ett najs album.

nova mår mycket mycket bättra idag, jag har dock inte tagit tempen på henne, men hon känns väldigt sval. ¨något positivt i allafall, det var så hemskt när snuttan hade hög feber. nu ska jag fortsätta med mitt, peys!



min dotter är det finaste jag har ♥

sjukstuga

förhoppninsgvis så har nova somnat för natten nu. stackars liten har gnällit & haft sig hela dagen. inte lätt att vara sjuk när man är så liten. & inte heller är det lätt att försöka förstå vad man ska göra för henne. man känner sig maktlös när hon bara ligger & tjuter & man ser verkligen på henne att det inte är som det ska. nej ush, hoppas hon vaknar frisk i morgon! som högst var hon uppe i 40,5 graders feber idag. det ända hon orkat göra är att läsa böcker med mig, stackars pluttis.

next - ringa majsan ;)

akuten

min prinsessa har gått & blivit sjuk. nova har aldrig varit sjuk innan (bara förkylningar & sånt smått) men nu har det brakat låss. blir lätt så på dagis, alla miljoner baciller. igårkväll satt vi på akuten med henne, hon hade fått förstoppning & de var tvungna att spruta in något medel som skulle lösa upp allt. sagt & gjort,  bajset forsade. efter 4 ½ h på akuten fick vi äntligen åka hem. det var så otroligt lång kö & tänk er, de har bara en, EN läkare på natten som ska springa mellan förlossningen, barnakuten & neonatal, det är helt orimligt. hon fick in det ena akuta kjersarsnittet efter det andra & alla stackars barn på akuten fick vänta, vänta & vänta. men det bjöds på glass så det var ingen som klagade. där var en mamma som suttit & väntat sedan klockan fyra samma dag, då kan ni själv tänka er. halv ett fick vi gå hem & då hade hon ännu inte fått ngn hjälp, slitigt.

idag blir en lugn dag för mig & povisen, stackars lilla sjuklingen!



titta vilket lockigt fint hår prinsessan har :)



vi rensade bland novas kläder, här är hon med en förliten mysse



povis again



novas coola strumpebyxor


det är typiskt att allt skit ska komma nu, om nio dagar pyser vi till egypten, då ska vi vara friska!


godermorgon mina vänner!

god morgon ppls! lämnade prinsesan på dagis för en stund sedan & nu sitter jag och uppdaterar datorn med lite ny musik. tänkte ta ett städryck här hemma, men herregud klockan är inte ens tio. vem orkar då? det får vänta några kvartar till. synd om grannarna skulle råka vakna av min damsugare ;)

jag ska hämta nova runt tolv today, så jag har ytterligare två timmar på mig att göra precis vad jag känner för. seb är inte heller hemma, han började sex. så detta är najs! precis vad jag behöver en  trist måndagsmorgon. synd bara att jag är den anda som är vaken såhär dags. mina vänner sover gärna halva dagen förstår ni. 

nu ska jag hälla i mig några koppar kaffe sen ska jag sparka igång min röv så det blir något gjort. vet ni vad det värsta är? jag börjar låta som min mamma, hennes städmani har smittat av sig på mig. så fort jag inte har något för mig så städar jag, hur hemskt är inte det? thank's mum.

dags för lite bilder



här nöjer vi inte oss med en napp inte



såhär söt var nova innan dagis imorse



 


tagit mig i kragen

här var det dött! inte en rad på snart två veckor haha. ovanligt att jag segar?
nu har jag i allfall tagit mig i kragen & börjar sakta men säkert få ordning på saker & ting. nova är helt klar med sin inskolning, så nu går hon varje dag från 9.00-12.00. det skär i mitt hjärta varje morgon när vi säger hejdå på dagis, hon klamrar sig fast i mig hysteriskt & vrålar som en stucken gris. men nu har en annan fröken (som nova verkar tycka om mer än sin inskolningsfröken) börjat möta nova i dörren. nova gillar henne så det går bra nu! idag hade det till och med gått jätte bra på dagis! medan nova var på dagis hängde jag på arbetsförmedlingen. jäkligt trisst men det måste göras, så nu är jobbsökandet igång på riktigt! längtar till den dagen jag kan skrika "pengar rullar in som det ska" wiho haha!

nova sover middag nu så jag tänkte roa mig med lite tv! ciao