fredag

jag har varit uppe en timme snart & jag är lika trött som när jag precis vaknade. men det gnäller vi inte över, det är fint väder idag också ju! nova sitter i hyllan med en sko på foten, hon fick två par nya igår som hon verkar älska.

seb ligger och sover, han var ute i natt. så brukar det se ut här. jag stiger upp & han snarkar vidare. ganska tröttsamt eftersom att det är likadant varje jävla dag.

nu ska jag leka med min sessa!

världens finaste nova!


ny hårfärg

alltså, det känns som hela världen är depp. överallt är det bara en massa klagande hit och dit! men inte hos mig för ovanligjhetens skull! :) för jag har fått min jacka & ny hårfärg. hur det ser ut får ni se en annan dag, för just nu är det blött & sånt ni vet. men jag är faktiskt nöjd för en gångs skull! en klippning skulle inte vara helt fel just nu, det dära med page är nog rätt uteslutet. det är inte lätt nu förtiden, ena dagen vill man det & andra vill man något helt annat.

i morgon har dagis stängt, så ikväl slipper jag ställa klockan! det hurrar vi för, tro mig det är jobbigt att vakna i ottan varje morgon. nästa vecka, när nova ska börja vara själv på dagiset så tar jag tag i jobbsökandet for real. för nu är det på tiden att pengarna börjar rulla in tycker jag.

nu blir det läggdags, skulle bara uppa & visa att jag lever :)

höst suger

har precis skickat iväg mitt cv till lite olika jobb. mitt huvud värker fortfarande, det sprängs nog snart tror jag. annars har jag inget roligt att berätta för er mina kära vänner. jag är frösen & trött. orka att det är höst nu. fast, om en månad åker vi till egypten en vecka, göttigt.

nu ska jag göra kaffe & slänga i mig lite mat. happy me today

vad fan gör man?

jag är helt själv hemma, det ni! det är inte ofta de händer. idag är nämligen nova på dagis utan mig. jag var med den första timmen men sedan blev jag hemskickad. så nu sitter jag här med ett stort problem, vad ska jag göra? jag har ungefär en timme på mig att göra precis vad jag vill, utan att ens lägga en tanke på någon annan - jag väljer datorn. oväntat? haha. nej jag ska faktiskt sätta på hög musik (jag skiter i om grannarna sover eller något sånt) för nu ska det städas. roleet värre!

men en sak jag undrar? vad gjorde man innan man fick barn? var man alltid såhär uttråkad?

snart kommer även lönen, eller ja. föräldrapenningen kanske jag ska säga! då ska det jävlar i det inhandlas en tjock jacka. jag vet precis vilken jag ska ha, det kommer bli perfekt! denna vintern slipper jag kanske blåskatarr, som jag annars brukar ha ca: 2225654 gånger om året. jag tänkte framkalla en del bilder på nova också, det är så tråkigt att se dem på datorn altid. jag vill ha mina bilder på hederligt fotopapper (i ett fotoalbum)! 

tjo balle! 

äntligen fredag!!!

det var längesedan jag längade så mkt till en fredag som jag gjort denna veckan. äntligen kan jag pusta ut & lägga fötterna på bordet. dagis grejen tar kål på mig (är inte van att ställa klockan osv.) så nu är jag sliten. inte ett skit ska jag göra i helgen, bara ta det lugnt & umgås med familjen. annars gick det bra idag på dagis. jag "försvann" i några minuter, vinkade hejdå och allt det dära till nova. hon brydde sig inte ett skit eftersom att hon skulle ut & leka i sandlådan. jag var bara borta i ungefär 15 minuter & allt gick över förväntningarna. men när jag väl kom tillbaka så blev det lite gnäll från novas sida. till sist fick vi gå hem eftersom att nova blev jätte ledsen & trött. så nu ligger hon utslagen i sängen & sussar.


jag ska äta något tänkte jag, framför allt ta något kallt & dricka, min hals är supertorr!


en liten runda i stan

nu är jag och min fina prinsessa hemma från stan. minns ni att jag skrev, jag ska absolut inte handla någonting till mig själv? haha. det sprack i allfall. fick mig en hårfärg, blekning till tänderna & en sjal (en väldigt fin sjal faktiskt) nova fick sig ett par inneskor också, men ingen pärm. för det han vi inte med idag. jag har också hittat en jacka som är to die for. lite dyr dock. men jag får fjäska för mannen i huset. jag är ju faktiskt en bra tösabit så en liten jacka hade väll inte suttit fel. vem vill inte ge mig presenter liksom? haha. jag kan ju önska ellerhur.

nu ska jag ge min dotter lite kvällsmat. sen är det läggdags för pluttan, vi ska upp tidigt & gå till dagis i morgon.

hejs alla glada

inskolningsdag 4

idag var det segt att gå tll dagiset. både jag & nova somnade sent igår. nova vaknade även till en liten stund inatt. vi skulle vara på dagiset redan klockan nio. nova sov som en stock när klockan ringde, så jag han fixa mig själv, laga gröt & sen väckte jag povis. vi kom till dagis i tid & hela dagen har gått suveränt. hon börjar vänja sig vid alla nya saker & springer inte längre till mig om barnen kommer fram till henne. vi fick vara med på sångstunden idag också, men nova var så trött så hon brydde sig inte speciellt mkt. men jag tyckte jag var skitkul! (jag är nog fort. 3 år i hjärnan ibland)

idag ska vi ta en tripp ner till stan, vi ska hjälpa petra med att hitta byxor till hennes jobb & så ska vi se om vi hittar pärm + inneskor till dagis. tyvärr blir det snålt idag, jag kan inte ens unna mig själv något utan nu får man prioritera dagissakerna först. men i morgon kommer i allfall barnbidraget, wiho.

nu ska jag surpla i mig resten av kaffet, vi hörs!


peppe påväg!

jag tycker min kära vän förtjänar en hedersplats här på bloggen idag!
hon ställer alltid upp för mig!



(en väldigt gammal bild, men hon är ändå min bästa vän & min dotters gudmor) ♥

sveriges nya frisör, mallan


igårkväll klippte jag sebbes hår. jag har alldrig i hela mitt liv klippt någon annan än mig själv. nej nu ljög jag, faktiskt klippte jag lugg på petra för något år sedan. men med tanke på hur det slutade så är jag nog sämst på att klippa hår. men igår fick jag den stora äran av att klippa min sambos hår. tro de eller ej ppls, men det blev faktiskt snyggt! jag blev förvånad själv faktiskt. sebbe blev inte lika glad (han tyckte det blev för kort) men jag övertalade honom att det var snyggt haha. så han verkar nöjd med den nya frippan! så om ni känner för att äventyra med ert hår lite, come to moi. jag kan säkert göra något snyggt av det ;) nu ska jag hoppa på mitt eget, det behöver fixas lite. klippa är skitkul!

kanske kan klippa min jävla page själv? lika bra att köra på stort när jag ändå är igång.

ciao bella

inskolningsdag 2

idag var det inskolningsdag nr 2. den gick lika bra som igår! nova sköter sig perfa & mitt mamma hjärta lyser av stolthet. hon var dock lite lissen i ögat idag när en liten tjej skulle klappa henne på kinden. då blev nova lite rädd & sprang till mig för att gråta en skvätt. efter det blev hon lite försiktig men fortsatte sen med sitt lekande. hon har suttit i frökens knä & de tittade på saker tillsammans. så inskolningen är helt klart över förväntningarna!

dessutom har jag kommit fram till en sak. jag vill jobba med barn! jag är helt 100 nu. jag trivs verkligen när jag sitter där tillsammans med alla barnen & leker tillsammans med dem. idag fick jag till & med en kram av en liten flicka på dagiset (hon är bara fem dagar yngre än nova) & så ville hon hålla mig i handen hela tiden. med dett vill jag alltså komma fram till att barn älskar mig & jag dem. jag stormtrivs verkligen på dagiset med alla barn. jag skulle mycket väl vilja jobba på ett dagis, eller allra helst som barnsköterska på ett sjukhus. jag minns när vi låg på bb, hur mysiga alla sköterskorna var. de hjälpte till när det var matdags berättade & visade allt möjligt för oss. nu ska jag bara ta reda på hur jag ska gå till väga. men nu har jag bestämt mig i allafall!



min prinsessa är finast av alla ♥
jag älskar dig pluttis!

helgens partaj



mitt feta huvud fastnade på en bild i fredags wohoo



me again, semir & alex. goa & glada



vi har precis tryckt i oss rostemackor, jennie and me! posers haha



vite & svarte haha



mallan med skit i brallan

lide pics från i fredags när jag roade mig ute i helsingborg tillsammans med mina vänner, min lilla prinsessa sov över hos min mamma. thanks för en najs kväll ppls!

ute i naturen


inskolningsdag 1

idag började novas inskolning! det fick över förväntningarna faktiskt. jag trodde hon skulle sitta fastklistrad på golvet brevid mig, men så fel man kan ha. hon var uppe & sprang hela tiden. pekade på allt som fanns där & rog ner alla leksakerna från hyllorna. hon sprang till & med in i ett annat rum med sin fröken utan mig! jag trodde det skulle ta minst en vecka innan hon skulle våga lämna mig för några sekunder. de andra barnen var ute & lekte när jag & prinsessan kom, men de kom in en liten stund på slutet & då trodde jag verkligen nova skule börja gråta (hon är rödd för allt, tom. andra barn haha) men det gick galant! hon vinkade glatt till allihopa! ska min lilla älskling verkligen bli en tuff girli nu? haha. de andra barnen får akta sig, för nu har nova kommit för att stanna ;) hahaha

snuttan ligger & sover nu, min tanke var ju då att jag skulle passa på att städa undan lite. men vad gör jag istället? sitter i soffan med ett marabou & bloggar. som vanligt, haha! men nu ska jag lyfta på asset & börja, men först ett telefonsamtal!

tjing

klippa håret?

jag är fett sugen på att klippa mitt hår, kanske page igen? mitt hår ser ut som en skurmopp för tillfället. så ni vet alltså :)

mot jennie



jag har precis tagit mig en varm & skön dusch! nu beger jag mig till jennsan :)

toodels

snart inskolning

jag är tillbaka igen! wihooo

jag har befunnit mig i ullared hela helgen, fre-sön & handlat massor. för första gången hittade jag faktiskt en del plagg. bara vardags kläder & så, men det är alltid välkommet. nova & sebastian fick däremot nya garderober, så dem ska inte klaga. annars så fick lägenheten en hel del prylar också!

pappa var nyss här & hälsade på mig & povis. han var & jobbade här i krokarna så han bjöd in sig på en kopp kaffe, alltid trevligt. sebbe stack också för ett tag sedan, hans käraste (bilen) skulle in på service, så det är bara jag & lilla pluten kvar här hemma. tänk er att detta är sista veckan jag & nova har tillsammans, för på måndag börjar inskolningen. det ska bli spännande! undra hur nova kommer reagera, hon är ju verkligen rädd för allt. hennes små ben kommer darra av skräck  när hon ser alla barn haha! ush nej, jag ska vara där med henne i två veckor, så hon hinner förhoppningsvis vänja sig innan det är dags för henne att vara där utan mamma.

nu ska jag städa garderoberna här hemma så vi får plats med våra nya things! vi har alldeles för mkt saker för att bo i en tvåa!

fikatime

ikväll blir det fika med dem bästa <3

nova kan

jag & prinsessan har precis tagit ett långt varm bad. kändes som sjukling bacillerna behövdes sköljas bort. så nu är jag ytterligare ett steg närmre friskheten.

nova lär sig nya saker hela tiden, hon försöker härma när man pratar & nu kan hon äta med bestick alldeles själv. hon är verkligen super duktig mitt ♥ man blir alltid lika glad i mammahjärtat när hon visar vad hon kan, älskade nova!


tradera

såja nu är det uppe på tradera! mina auktioner!

shopping på apoteket

nova sover & nu ska jag lägga in lite saker på tradera. lägger upp en länk sen när jag är finito! var en runda på apoteket imorse & inhandlade en fotfil, vaselin, strepsil & panodil. nu ska halsen bli frisk! faktiskt är jag lite bättre idag, men inte helt! hörs senare lovers

godnatt ellesammans








glömde säga godnatt! ;)

godnatt, sovgott, i love you, dröm ljuvliga drömmar (det var min & mina föräldrars obligatoriska godnattfras när jag var yngre) gulligt va? haha









sleep well



såg nyss filmen bratz! pretty good faktiskt. lite sådär töntig, men det är bara roligt tycker jag. eller är det jag som är töntig för att jag tycker om töntigt? haha. skitsamma i'm tired. bingen kallar! i morgon ska jag vakna upp helt frisk hade jag tänkt mig, vi får se hur det blir med den saken. annars får jag fortsätta med min vitlök-citron-försöka-bli-frisk grej! nu ska jag ta två panodil & krypa till kojs.

föressten, mina skor som jag beställt har ännu inte kommit, de skulle levereras i slutet på augusti, jo visst in my ass! det är inte vinter ännu & innan dess behöver jag inte dem, men jävligt störande.

give me a job please!

jag hoppas de driver med mig, läste ni inlägget tidigare där jag skrev att de borrade i väggarna så fort nova skulle sova? nu är det dags igen, de borrar för fulla muggar & körde igång just när novas ögon slocknat. hon verkade inte störas av det, men ändå. inatt ska jag fan smyga in i deras sovrum & sätta borrmaskingen i pannan & hammaren i röven på dem, för detta irriterar mig något fruktansvärt nu! låt min prinsessa sova ifred! jag ska väll fan inte tvingas ändra på min älsklings sovrutiner för att de jämt & ständigt ska borra i väggarna när det är läggdags? gaaaaah

imorgon kanske kanske jag ska ta mig i kragen & skriva in mig på arbetsförmedlingen, jag känner att det är bra att köra igång direkt, men samtidigt så har jag hittat några smaskigheter på annat håll. ikväll ska det skrivas cv i allfall. märks det att jag är trött på sitta-hemma-varje dag livet? haha. visst är det mysigt att inte ha någonting att passa varje dag, men samtidigt blir man knäpp i huvudet av att inte komma ut & träffa folk. detta året som har gått har varit hur mysigt som helst & det har verkligen gått snabbt. men det skö bli skönt att komma ut bland folk! speciellt & få lön, pengar som jag själv tjänat ihop. för föräldrapenningen blir man inte för rik på!

jag slår vad om när jag väl hittat mig ett jobb & jobbat ngra månader kommer jag längta tillbaka till när jag bara var hemma med nova & kunde göra precis vad som helst ..  men nu ska vi inte tänka så ;)

nu ska jag käega lide tortelini, slå det raringar!

dagisplats!

wiho! nu har mitt hjärta äntligen fått en dagisplats! den 15e september börjar inskolningen & sen är det full rulle. nu startar jobbsökandet för min del, nu jävlar blir det fart på vardagen igen! nu behövs det dock ett jävligt bra cv? jag är sämst på sånt. någon snällis? ;)

ingen reklam tack!

snart åker det upp INGEN REKLAM på vårt postfack. det ända 
postgubbarna lämnar är feta bunkar med reklam, jag vill ha
rolig post! men vad fan är rolig post haha? gratis checkar
kanske? men det är väll också reklam? vilka jävla problem
man har alltså.











lilla molntuss

alltså det slår fan aldrig fel. varje gång det är sovtime för nova så sätter grannarna igång med att borra & spika! nu är de i full gång där inne igen, som vanligt när nova ska få sin sömn. likadant igår kväll, runt åtta tiden när nova skulle lägga sig, då satte de igång. jag tror fan de har satt in filmkamror i vårt sovrum så att det vet exakt när de ska sätta igång. assholes!

nu ska jag trippa ner i trappen & hämta posten! sen är det städtime, jag försöker inbilla mig att jag inte är sjuk, för jag orkar inte ännu en halsfluss, det är tråkigt! jag har nämligen planerat in en tripp till ullared & då måste man vara frisk. jupp jupp :)

tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss! kommer du ihåg hannah? haha du måste skicka till mig!! :DD

still sick

jag borde vara frisk efter tolv timmars sömn, men icke. min hals är värre än igår & nu har huvudvärken slagit till också. det är nu man önskar att barn har en av & på knapp, så man slipper leka & göra saker som hör till ett barn. för min kropp är helt slut & jag orkar inte. men måste man så klarar man allt! vi ska i allfall ta en liten tripp utåt idag, jag måste till willys för att köpa isglass & cola (när man är sjuk finns det inga regler på vad man får äta & inte) även till apoteket för panodil & strepsil. vilken underbar dag detta kommer bli? vem vill inte slita på en barnvagn när man är sjuk liksom? haha

nu ska jag ge min älskade finaste & mest underbara dotter frulle ♥



it's boring to be alone

nova sover fortfarande & här sitter jag som vanligt. alltså vad gör alla som är ensamma? sitter & glor någonstanns? jag tycker att nova ska vakna nu, för detta är piss tråkigt. sitter i min ensamhet & rulla tummar, jävligt najs. vad gjorde man innan nova fanns? var man alltid ute & sprang? jag klättrar på väggarna snart. jag ska springa ut i trappen & hämta posten. vad roande!

sessan



såhär glad var nova när vi var ute & gungade i morse! :)

home sweet home

nu är vi hemma efter en helg i köpenhamn, mucho mysigt måste jag säga! dock blev det INGEN (!) shopping för min del. eller jo, ett par fattiga flippflopp eftersom att mina fötter dog av skav & blåsor, yuck. annars blidde det bara present till povis & några kaffekoppar!

halsen har slagit till igen, det tar tusen år att få ner en matbit & jag är alldeles svullen & röd. jag vägrar åka på en halsfluss igen så nu ska jag vila & ta det lugnt med sessan här hemma. på tal om nova, hon ligger och sover efter en god mellis. nova är inte speciellt duktig på att äta, så vi mixar & testar allt för att hon ska få i sig så mkt som möjligt. så igår köpte vi små bägare med mosade frukter & havre. det slank ner på en gång! så jag hade tänkt mig att försöka mig på att mixa egna sådana fruktsaker. billigt & bra! för dem jävlarna är inte billiga direkt haha.

 novas nya skor. köpta på zara i köpenhamn!

 mitt ♥ älskar att gunga, bilden är från imorse!
 
 lektime!