GOTT NYTT ÅR

äntligen!! nu är det bara 22 min kvar av min arbetsdag. jag är själv kvar på hela placet & ska för första gången stänga själv. mina kära kollegor har lyckats stissa upp mig av alla berättelser om folk här som larmat fel, fått vänta flera timmar på larmnissarna osv. håll tummarna för mig att jag har fattat detta rätt nu!

gick in på välas hemsida & såg att de hade stängt?! vem fan har stängt på nyår? var hade de nu tänkt att jag skulle få tag på svarta strumpebyxor? lyckat, tur att jag alltid är ute i så god tid hehe.

GOTT NYTT ÅR LOVERS!



detta var den ända bilden jag hade på min dator hehe, så den bjuder jag på!


2009

jag har lagt bloggen på hyllan ett par månader, det får vi göra något åt. sitter jag på jobb i skrivande stund & har ca 4 ½ h kvar innan jag ska hämta min prinsessa. äntligen är det min helg & min vecka, som jag har saknat min skrutt. ikväll ska vi hem till mina föräldrar & umgås, äta god mat & hälsa det nya året välkommet. nyårslöften? det enda jag ska försöka ändra på är mina matvanor, jag har nog inte ätit en bit nyttig mat på ett par månader, lite grönt & nyttigheter ska jag försöka få i mig ett par gånger i veckan & så ska jag fortsätta vara världens bästa mamma ;)