maxad kärlek!

när allt är åt helvete är det min prinsessa som får mig att orka.
jag älskar dig så himla mycket nova, du anar inte alltså. bättre än dig finns inte.
nu orkar jag inte lägga energi på något annat än oss. du & jag! <3
när du förstår, kommer du få höra vilken underbar människa du är, hur otroligt älskad
du är. nu ska jag lägga mig och försöka sova brevid världens finaste stjärna, nova!

image123

städdag

godkvällis. nova sover i min säng nu, söta unge. jag badade henne idag, och efter det blev hon as trött. hon somnade med nappflaskan i munnen haha. hon har varit lite kinkig hela dagen idag, inte varit glada nova som hon alltid är. men hon får väl ha sina dagar hon också, haha.

jag har städat hela mitt rum idag, puh! det var lite halvt jobbigt. har bara kvar att skruva upp min hylla som ännu inte kommit upp på väggen haha. i morgon blir det en sväng till ikea igen, mamma ska handla lite things, och jag en barnstol till min bebis. eller mamma sa att hon skulle få den av henne ;P

håller på att lägga in bilder på datorn från min nya kamera, jag fattar inte ett smack ;s helt cp. dem kommer ju fan inte in, hahaha. aja, för försöka en timme till! herrå! :D

shopping!

godmorgon alla glada gökar :D nova vaknade tjugo i åtta idag, så här är vi, pigga och vakna haha.
idag blire städning för hela slanten, och sen träffa petra frammåt kvällen ...
igår var vi och shoppade i malmö,  hittade lite smott och gott. bl.a ett par miss sixty jeans, en bh, trosor till den, smink och knä strumpor, gutti.

nej nu måste jag kila igen, nova sitter i mitt knä oich river mig på armarna, hon är väldigt otålig. hörs sen!

långe runda

idag är det fredag och vi har inga speciella planer för dagen. hade tänkt att gå en stor runda med vagnen senare så att nova kan sova ute, det är så mysigt när det är pissekallt ute och när man burrar in sig i varma kläder och sånt, haha nörd.

novis sover nu, så man får passa på att göra det man måste, like blogga? haha.
nej men tänkte ta en dusch snart, och sen måste jag plocka upp lite här, det ser ut som om någon slängt in en bomb.

föressten så har vi börjat byta ut novas ersättning mot ett annat märke som tydligen skulle vara mkt bättre, vi har baby semp nu, men ska byta till nan. så vi får se hur det går :D jag är sugen på att se den nya beck idag. men det är ju idol på tv, så blir antagligen det ist.

ska mova mig nu, ciao.

honey

image122

snuttis

120931-121

tjuv

nova har varit en prinsessa hela dagen idag, bara skrattat och försökt prata hela dagen.
vi var ju på bvc som sagt, och nu väger hon 6000g och är 58,4 cm. stor nu! :D
hela dagen idag har bara varit en ta det lugnt dag idag, mucho skönt.

idag sover vi hos mig, jag vågar inte sova hos sebbis längre, efter nattens händelse.
en man stod och stirrade in i sebbes fönster på hans rum. skit äckligt.
jag hade precis somnat, och vaknar av att sebbe springer mot rutan och klappar samtidigt som han skriker jag ska döda dig din fule jävel. jag blev asrädd och trodde först att han skulle skrämma mig, väcka mig eller något haha.
sebastian springer upp i sängen, hoppar upp i fönsterkarmen, öppnar fönstret och sätter sig i öppningen. det låter roligt nu i efterhand när jag tänker på det, men fy fan vad jag var rädd inatt, jag kunde knappt somna efter det.
men fy fan vad rädd han blev när sebbe hoppade upp i fönsterrutan och bankade, på två sekunder var han en jävla bra bit bort och antagligen en aning blöt i brallan haha. ush nej fy fan. i morse när vi åkte hit så såg man hans fotspår och sånt. tänk han var fan en halv meter från mig där jag låg och sov. tänk om han brukar stå där och spana in vad han ska sno? äckligt.

naddinadd! :D


bvc

har precis besegrat sebastian i fotboll på playstation, och ja. jag vann hihi. men så slutar det ju alltid ändå så :D
snart ska vi iväg till bvc, spännande spännande och se om hon blivit bigger.
efter det har jag noll koll på vad som händer ;D hörs.

Fyra månader

                                                             


                                                             

                                                  
                                                   Idag fyller min prinsessa fyra månader, grattis! <3
                                                                          Jag älskar dig / Mamma.

lägenhet

fan vad sur jag blir på detta alltså, jag skrev ett skit långt inlägg. och då menar jag skitlångt, och så bara försvinner allting? dö. inte för att det stod så mycket vettiga saker, men det är störigt när jag har suttit här och ägnat min tid åt att skriva. jaja. drar allting lite kortfattat igen.

nova fyller fyra månader idag, och det firade vi på roberts coffee på väla. alla käkade något, men inte nova det stackarn. och ändå var det henne vi firade. haha, hon satt bara och dreglade. synd om henne att hon inte får äta sånt ännu. det blev också lite kläder till henne för att stilla mina shoppingbehov. det är så roligt att handla kläder till henne, allting är ju så otroligt sött. idag blidde det en body, fyra eller fem tröjor och lika många brallor tror jag. hon fick också ett par skit söta skor, sånna luddiga med lite skinn typ, måste fota dem och visa, sötare finns inte.
det är lika roligt när sebastian är med mig och handlar. han tycker att nova haralldeles för mycket kläder, vilket jag håller med honom om, men ändå kommer jag alltid med olika undanflykter till att få gå in i en affär och titta. idag skyllde jag på att jag letade efter ett pannband till henne, och så råkar det bara bli "aw, titta så fint, sån har hon inte" och så försöker jag övertala sebastian, och tro det eller ej, men jag lyckas nästan alltid, för han är inte allt för smart haha!

resten av dagen idag har bestått av lägenhetsjakt, vi har suttit och letat lägenghet i evigheer känns det som, och allt vi hittar är redan upptaget, kul? :( fast kanske vi har något på g nu, en två i stan, för 4500 kr i månaden. nu får vi bara hålla tummarna!

i morgon ska vi till bvc, det är dags för mätning och vägning. det ska bli roligt att få se om hon har gått upp mycket i vikt nu när hon bara får tillägg. men det är jag tusen på att hon har, för det synd tydligt, plus att hon äter mycket mer nu än för typ två veckor sedan.

nu domnar arslet bort, så jag måste mova mig. nattinatt ppls!

(gud nåde blogg.se om dett inlägget också försvinner)

skottlossning

haha, sebastian står framför mig och sjunger till världens sämsta låt. han vinkar hej villt, och tror att han är skit rolig. han tror dessutom att han sjunger så jävla tyst, men han nästan skriker, och nova börjar röra på sig lite ;s.
men efter att duktiga jag bett honom klappa igen käften sitter han nu vid sin dator, tyst med hörlurar på huet.

idag kom han hem till mig och fixade ihop min byrå, det tog fan flera timmar. rummer är inte klart ännu, men på go väg. jag var tvungen att ta en paus och åka hit, för vi skulle till väla en snabb sväng innan de stängde, och inhandla två digitalkameror. en till mig och en till hans mother. hon fick den i present, som typ tack för allt hon ställer upp med osv. hon blidde gladis :D hihi.

nova har varit duktig idag, hon har börjat att vända sig från mage till rygg nu, haha det ser skit roligt ut.
hon har också börjat få lite katrinplommon puré, det smakar verkligen skit, men nova älskar det. hon skriker om man inte matar henne tillräckligt fort. hon har också börjat få sån fruktdricka på burk. hon blev sur då också eftersom att hon ville ha mycket på en gång, så jag fick hälla över i hennes nappflaska istället för att mata henne med tesked.

det var ett rån på väla precis när vi stuckit där ifrån, fick reda på det innan av sebbes pappa.
vi stack från väla tjugo kvart i åtta, och ungefär då rånade två snubbar forex. rätt äckligt. det hade varit skottlossning i samband med rånet också, snyggt om vi hade varit där då? ;s med lilla nova, ush vill inte ens tänka den tanken.

i helgen blir det nog mysepyse med petra någon dag, long time ago ;( snyrre. måste shoppa lite kläder också, jag vet exactly vad som står på listan ;D hihi. vi planerade kanske en triåå till malmö? :D yäj.

nu ska jag borsta gaddarna och nanna kudde. hörs! :D


tonight

ikea kartongerna ligger ouppackade i vardagsrummet. jag har ingen ork till sånt längre, haha. jag och emma skulle börja med hennes två byråer, men vi har inte ens gjort klart den första haha. den står utan lådor på hennes rum. men dem var ändå inte fina så det var inte roligt att packa upp det. min däremot är så damn nice, fast stor. så därför har jag inte orkat packa upp ännu ;b

asså det går inte att ladda upp bilder på bloggen, den fungerade med en (den under) men sen gick det inte med de andra. jag som hade så många bilder nu ju, jävla skit!

i morgon blir det en fixa och trixa dag känner jag på mig, men det är härligt, jag ska ha på mig mina skönaste kläder, ha världens fulaste frilla och bara ta det så lugnt det går. på tall om frilla, jag tror jag ska klippa mig igen faktiskt, det börjar bli långt igen, och det är inte alls fint. så jag måste nog fixa till det dära snarast!

nej, nu blir det vättigare saker på G, natti natt!


söting

120931-114

ikea

idag har vi varit och shoppat nya grejs till rummet, en stor byrå, och några saker som ska vara i byrålådorna så att man kan hålla ordning på sakerna osv. sen blidde det ett statisv typ som alla kläder kan hänga på, och en svart lång grej man kan ha sko och sånt i. annars blev det bara lite ljus och sängkläder och så :) så snart ska jag börja greja med det på rummet. måste bara ha hjälp med att lyfta upp alla kartonger för trappan, de är svin tunga. och för tillfället är det bara lilla jag hemma, mamma är och dansar, pappa drivar motorcykel och emma är och tränar på någon julshow, intressant va? ;)

la precis in lite nya bilder från kameran på datorn också,
tusen bilder på nova haha. inte en enda på någon annan i familjen, sött ju haha.
denna veckan kommer bli go, ska göra lite mer av min svenska läxa, öppna ett konto till nova på banken för vi ska göra så att hundra kronor dras automatiskt från mitt konto och in på hennes varje månad. annars blir snuttan helt fattig när hon fyller 18 ju ;P sen måste även hennes doppengar in, så de så!
nej ärligt, have to go, hare gött kött :D

oändlig kärlek!

jag kan inte med ord beskriva vad hon betyder för mig, det finns ingen kärlek som går att gemföra.
utan tvekan så är hon det bästa som någonsint har hänt mig, det absolut finaste jag har.
jag vet om att en del av de jag känner idag kommer jag inte ha kontakt med om 10 år, jag vet att jag kommer bo någon annan stanns och göra helt andra saker än vad jag gör nu, jag vet också att det är mycket som kommer lämna mig, men aldrig kommer nova göra det. hon är mitt kött och blod, mitt egna barn, min prinsessa.
henne kommer jag alltid leva med, vad som än händer, vart jag än kommer bo, vad jag än kommer göra.
nova kommer finnas med mig alltid och det ger mig hopp, ork och mod till att kämpa vidare. för visst, det är inte alltid en dans på rosor att leva med en liten bebis, att försöka uppfostra ett barn på bästa möjliga vis. men tillsammans med henne, kommer jag klara det. jag önskar hon visste vilken stolt mamma jag är, och jag ska verkligen göra mitt yttersta för att nova ska få det bra. ingen hade trott att jag skulle vara mamma, redan vid arton års ålder, inte ens jag. och visst, jag hade ju inte planerat att bli det, men jag ångrar inte en enda sekund heller. det finns absolut ingen kärlek som ens är i närheten av kärleken till ett barn. det är först nu jag förstår varför mamma är orolig när jag är ute, eller inte hör av mig när jag lovat att höra av mig. jag älskar att se novis skratta, när hon visar att hon verkligen mår perfekt, i flera timmar kan jag sitta och titta på henne, och berätta för henne hur underbar hon är, och hur mycket mamma älskar henne. det är bara synd att hon inte riktigt förstår det ännu.
känslan när hon kom till världen går inte att beskriva, när hon lyftes upp på min mage, allting bara ändrades på några sekunder, åh gud vad jag älskar henne! ♥

Nova Nellie Plume Persson, du är det finaste på hela jorden,
jag älskar dig med hela mitt hjärta!


no one

"People keep talking,
they can say what they like"


min mentala ålder?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 2

[ ] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 3

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[ ] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde
[ ] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 4

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[ ] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[ ] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 3

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 2

haha grattis mallan, 14 år YÄÄJ! ;P

boring

detta är nog den tråkigaste lördagen ever, öööh palla?
nova sover :( jag vill pussa sönder henne, min sessa!
finns inga ord för min kärlek, chääärkek <3

i love you

  image91 image92 image93 image94 image96
     
  image98 image100 image101 image102 image103

 image105 image106 image107 image108 
 image110 image111 image112 image113

image114 image115 image116
                                 
 image117 image118

 image119

mina älsklingar

image90

070623

image89

hela nätter

denna natten och gårdagens natt har varit så jävla underbara! jag har sovit hela natten, visst nova har vaknat och velat ha nappen men den pregar man bara in i sömne. är det mat hon gnäller efter måste jag upp och fixa det till henne, för hon vägrar att bli ammad. det har gått bra på dagen hittintills men den senaste tiden har hon vägrat att bli ammad även på natten. därför ber jag till alla högra makter att hon börjat sova hela natten och att det inte bara är en tillfällighet :D weei!

imorse halv nio kom det hit en datasnubbe som skulle fixa babe's internett, det har inte fungerat på någon dag. men nu fungerar det, yäj! jag och sebbis lillebror höll på att dö av flabb när data freaken steg in genom dörren, han var äckligt lik legolas i sagan om ringen. tänk er själva, en lång smal kille med totte i sitt långa hår HAHAHA!

today blir det väla en sväng tror jag, barnbidraget har ju kommit och nova ska få sig något roligt tror jag.
hon behöver några söta kläder också, har mäst sånna baskläder i storlek 62 typ, alla hennes klänningar och sånt är för smått :( måste även inhandla en hårfärg till mig själv.

jag måste visa er alla söta halsband nova fick när hon döptes, av petra som är hennes gudmor fick hon ett silverhalsband, en sån bricka typ där de har skrivit när hon föddes, datum osv. sen på baksidan står det från gudmor petra, skit fint! och av jennie fick hon ett N i guld, så jävla cute! tusen tack för allting babe's. resten får ni se när jag får tummarna ur röven!

nu ska jag göra vid mig, vänta på att sessan vaknar, ge henne mat och sen pysa ♥


sessan

120931-88120931-87120931-86120931-85120931-84

asgarv

kom hem från sebbis för ett tag sen. åkte med mami hem direkt efter att hon varit och jobbat.
nova ligger och sover i min säng och här sitter jag och nördar mig. ska snart ge mig på min svenska läxa som jag haft i snart tre veckor, men inte fått tummarna ur röven ännu. så nu är det på tiden ;b

om jag inte nämnt det innan så har det varit dop för sessan "nova nellie plume persson" och hon var sötast och snällast av alla barnen. de andra små bebbarna skrek i kyrkan, men inte min babe ♥
och fin var hon i sin dopklänning också. vi lånade emmas, hon blev asglad för att nova skulle ha hennes klänning :D.

Snart ska jag inhandla nya möbler till mitt rum, det behövs verkligen. jag får inte plats med mina och novas kläder, så större byråer och dylikt behövs! och det är ju inte onödigt att börja handla sånt nu, för det är ju bara att kånka med sig när jag flyttar!

det har inte hänt något mer än dopet i stortsett den senaste tiden. bara lite shopping och myspys.
nova fick ett nytt skötbord som vi ska ha hos sebbis och en leksak som ska hänga på bilbarnstolen.
vi har även börjat kolla runder på ny vagn, den vi har nu är ju så stor och klumpig när man ska någonstanns.
visst den är bra att sova i och så, så därför kommer vi ha kvar den ett tag till, men det hade varit tusen gånger lättare att ha en lite mindre, då slipper vi asa in och ut den stora vagnen ur bilen och så ju!

 i söndags när novas farmor lekte med henne så la nova ifrån sig ett sånt jävla asgarv så jag trodde jag skulle dö så roligt det lät. aldrig har jag hört nova skratta så högt och så skrattigt eller vad man ska säga :p
hon har inte riktigt fattat att man kan ta i saker och så, men hon håller på för fullt och klurar ut vad man ska ha sina händer till. hon kan ligga hur länge sen helst och bara titta och känna på sina händer, snart så vet hon hur man tar efter saker! :)

nu ska jag packa upp alla hennes dopsaker, har bara varit hemma en snabb sväng sen i lördags, så jag har inte riktigt hunnit titta på alla saker, tjingeling!

övernattning

längesen jag skrev, IGEN haha. men jag har haft fullt upp dessa dagarna som gått.
helgen var helt okej, eller tja, prima ballerina! jag och sandra var ute i fredags och skaka rumpa lite, skönt att komma ut sådär ibland, så det tackar vi henne för <3 lördags var det släktträff på G, eller ja pappas alla syskon med sina familjer, och tro mig det är en hel drös. någon hade fått för sig att vi skulle ta släktfoto, men vi fick inte ens plats på en och samma bild allihop haha, good.

nova har varit kinkig hela helgen. det började i fredags, och hon bara skrek, skrek och skrek. absolut ingenting hjälpte. varje gång hon fick sina skrikattacker var hennes mage stenhård. sen det var ju självklart att det var något med hennes lilla magis :( jag och sebbis satte oss i bilen mitt i natten och körde runt med novis för att hon skulle bli lugn (hon älskar nämligen att åka bil). och då somnade hon äntligen.
vi åkte hem och la henne i sin säng, men när vi vaknade på morgonen fortsatte det. vi ringde barnakuten och sån rådgivningsgrejs. och dem sa att det antagligen var förstoppning (hon hade nämligen inte bajsat på två-tre dagar, endast lite dagen innan). vi for ner på apoteket och inhandlade lite medicin till hjärtat ♥ så nu är hon sitt gamla vanliga jag igen, skrattar och tjoar. ush vad det var synd om sessan :(.

vi har även hunnit med att övernatta i ullared, haha. från tisdes till ondes.
allting började med att sebbis mamma hade varit i ullared och handlat massor med things.
då blev sebbe sugen på att åka upp samma dag (men klockan var då fyra typ) så det var ju knappast lönt haha.
han föreslog att vi kunde sova i hans bil, hahaha. jag vet han är ding ;p
tina kom med idéen att vi kunde sova i en stuga istället. sagt och gjort, stugan var bokad och en timme senare satt vi i bilen påväg upp till ullared.  så det var najs :d
men jag hade inte så mkt pengar med mig, så det blir en till runda någon gång inom en snar framtid, hihi.
men nästa gång ska jag iaf ha ätit upp mig tills dess, alla kläder och då menar jag verkligen ALLA var wei to big för mig. det fanns ingenting i small bara i M L XL XXXXXL för fan :p kul ju? så det blev bara ett par shorts och en svart bluströja typ, och det var verkligen det ända som fanns i min storlek haha. palla?

(detta var ett gammalt inlägg som jag tydligen hade sparat i utkast, men publicerar det ändå!)


novis

image82

mitt hjärta är det finaste som finns ♥

image83

bvc

guuukwellis.
idag var jag i skolan från ett till halv fyra ungefär. jag ska numera även gå på svenska lektionerna på tisdagarna, så det så. efter skolan var jag en snabb sväng in om väla, för att handla kräm till nova, alvedon till nova (bra att ha ifall hon skulle bli sjuk) och hårfärg till mig själv. det tog max tio minuter innan jag var ute igen, det är nog min snabbaste väla runda någonsin utan krydd. haha! jag hade inte lust att gå och dra ensam där liksom, plus att mami passade nova här hemma. så det var bara att bruumma hemmåt igen.

nu har jag haft huvudvärk i två dagar, trötta mig. jag är uppe i varv hela tiden, allting är så stressigt. skolan, fixa det, göra si och så. och så hade jag planerat att ha en ledig dag i morgon, och mysa med novis hela dagen, ut och gå med vagnen och sånt. men nej, möte med prällen står på schemat. wei! klockan ett ska vi vara där.
har precis gjort klart dopkorten, och nu har jag suttit och letat adresser på eniro haha. så förhoppningsvis får jag tummarna ur röven och skickar ut korten i morgon.

jag har heller inte nämnt att jag var på bvc igår med nova, för mätning, vägning och vaccination.
min stackars lilla prinsessa fick en spruta i låret SNYFT! ni kan ju tänka er hur det skulle se ut när jag satt med nova i knäet, och bvc tanten tog fram sprutan HOLIE SHIT! haha. jag var nog mer rädd än nova. jag svimmar bara av att höra ordet spruta haha. (jag har fått gå igenom massa ekg prover för att jag svimmade av en spruta en gång) HAHAHAHA. jag vet, jag är en tönt när det gäller sånt. men i allafall, det gick bra förutom att min hörsel antagligen är nedsatt med 95 % av min babe, haha. nädå, hon var duktig. mätning och vägning fortsätter att gå åt rätt håll (: hon väger nu 5430 g och är drygt 60 centimeter lång. my big girl ♥ hon har ju blivit lite större sen födseln om man säger så haha.

nej nu har jag inte tid att sitta här mera, jag ska slicka igen kuvert och skriva adresser. YES JAG HAR LÄNGTAT HELA MITT LIV EFTER ATT FÅ GÖRA DETTA! :D troligt.

nattinatt suckers!