Söndag

I fredags var jag ute med jobbet. Inga skandaler & kvällen var faktiskt asbra! Hämtade hem noppe igår efter min skönhetssömn & vi hade myskväll hela kvällen. Idag är det planerat att noppe ska till sin pappa, han ringde igår och frågade om hon ville leka. Så nu återstår det att se om det bara var ord som vanligt, eller om han faktiskt kommer och hämtar henne. För min egen del harbjag ingenting planerat, tänkte kanske åka till väla, men sen var det ju det här med att spara pengar också ..

Onsdag

Har precis tittat klart på livet på bb. Blir alltid lika känslig och berörd när jag ser födslar & längtar nästan lite tills jag är där nästa gång, kanske inte riktigt. Men det är så mysigt med bebis doft. Vill bara dra upp Nova ur sängen nu & ge henne miljoner pussar. Min älskade goa unge, även om det är tufft att nu vara ensam med henne, skulle jag aldrig vilja byta ut det mot någonting annat. Mitt fina hjärta <3. ikväll ska jag bara jäsa i soffan, är så sjukt orkeslös & trött. Det spelar ingen roll hur tidigt jag än lägger mig, så är jag alltid liks seg & trött. Tror jag lider av kronisk trötthet eller något. Trevlig kväll

Godkväller

Nattade Nova för en stund sedan & nu gottar jag mig i soffan med top model på tv! Är sjukt sugen på att se lite på sex and the city, tror jag måste investera i boxen. Måste bli årets bästa köp isf! Tiden på jobb bara flög förbi, likaså kvällen! Imorgon ska jag lämna in bilen på lagning, så då ska jag ha mammas kärra. Tur jag har mina föräldrar, Gud vet vad jag hade gjort utan dem <3. Är barnfri imorgon kväll eftersom att mami har semester & ville ha Nova där. Får passa på att lägga mig några goa minuter i grillen, eller en fika med tjejerna. Peys

...

jag är tröttare än tröttast, men är det tjejkväll  så är det <3











...

så underbart det var att vakna med solen i huvudet i morse! trots det fina vädret är det f e t e kallt ute! sitter ute på landet hos mina föräldrar nu. har precis krängt en påse chips + en påse godis. jag vetifan vart min matlust har kommit ifrån alltså, det enda jag gör om dagarna är att äta, känns det som i allfall. ikväll ska jag & Petra köra hem till Hannah & se melodifestivalen hos henne, ska bli mysigt. & i morgon måste jag, notera MÅSTE tvätta bilen. hur kallt det än är utomhus, så får jag stå ut. det är skämmigt att köra i den nu alltså. så illa är dett.

...

Har jobbat som vanligt idag & har varit sjuuukt trött hela dagen. Ligger i sängen nu & ska verkligen försöka somna i tid ikväll. Vart barnledig i tre timmar efter jobb & halva tiden spenderade jag nere på min älskade Petras jobb med min älskade jennie. Mysigt att träffa er mina hjärtan! Efter att vi slängt i oss lite mat åkte jag & jennsan hem till henne & fortsatte myset där. Hämtade nova efter & hon ligger i sängen och nannar sedan många timmar tillbaka. Imorgon är det fredag & då blir det fredagsmys med prinsessan. Lördag ska jag & Petra åka hem till fina Hannah som är hemma & hälsar på <3. Då blir det melodifestivalen, vin & massor med tjejsnack! En underbar helg att se fram emot, nu kom John blund! Godnatt

...

Det har varit full rulle hela dagen, först jobb till fem & sådan åkte jag och Nova ut till mina föräldrar & tvättade. Så sjukt bakvänt när inte tvättmaskinen vill fungera. Tur jag papi är händig & ska försöka få den att fungera igen. Fick iof äta mamis mat & är fortfarande propp mätt. Hade jag inte haft den mensvärken jag ligger inne med hade jag fan trott jag var preggo, för så mycket mat jag tryckt i mig den senaste veckan har jag inte ätit på en månad tidigare. Snart kanske vågen visar framsteg också :). Imorgon är jag barnledig mellan 5-8 & jag tänkte klämma in en tjugominutare på sunlux. Men nu är det bingen som gäller, klockan ringer om 5h. Nattinatt

mamma älskar dig


sessan








i love you


du & jag.









Kvällsfunderingar

Det var ju världens sämsta ide att somna på soffan tidigare. Att man aldri lär sig, nu ligger jag i sängen, pigg med tusen tankar i huvudet. Vanligtvis lägger jag mig när jag är nära på att stupa, för att slippa ligga vaken & tänka. Men nu är det omöjligt & speciellt med allt som snurrar omkring. Har jag förresten berättat att jag tackade ja till lägenheten? Det ska bli otroligt skönt & kul att flytta till en större lya, som dessutom är helt fräsch. Det kan inte bli annat än bra detta. Det behövs verkligen nu när Nova bor 24/7 hos mig & aldrig är hos sin oansvariga pappa. Tidigare har jag bara hållt masken & låtit det vara som det är. Men nu är det min tur att sätta ner foten & komma med krav. Och tydligen passade inte det. Jag har ställt klockan på 5.30 imorgon. Vanligtvis går jag upp 6.20 men då blir det också jävligt stressigt, så nu har jag fått för mig att jag är lika trött även om jag går upp 40 min tidigare, men det blir kanske en lugnare morgon och inte lika mycket stress & sura miner. Bäst att försöka sova nu, så att allt går enligt planen imorgon. Godnatt!

...

Godkvällis. Jag och noppe somnade på soffan efter att vi ätit middag. Vi var nog lika trötta båda två. Jag vaknade precis & slängde in henne i sin säng & nu ska jag olika undan lite här hemma. Har mått tolle hela dagen idag, tog två panodil på jobb & då blev det lite bättre. Redan onsdag imorgon, Gud vad tiden flyger förbi.

...

Godmorgon söndag! Jag & Nova har nästan precis vaknat, det ända vi gjort är att slänga i oss frulle. Skönt med gint väder idag & det bästa av allt är att jag inte jobbar idag. Men såklart ska jag då vakna med världens förkylning. Ska försöka komma ut & tvätta bilen ändå, för det är verkligen kris. Sen ska jag ta tag i alla skåp här hemma och rensa ut skiten. Nova har blivit grymt intresserad av bokstäver, nu sitter hon brevid mig och ber mig förklara vilka som är med i hennes namn, i mitt, mormors osv. Det är så underbart att vara med om denna utvecklingen, du gör mig så stolt sessan min <3

...

är fortfarande på jobb & har världens beslutsångest. ska jag flytta eller ej? den ända nackdelen med den nya lyan är hyran, annars är allt annat perfekto! jag & nova hade fått det sååå fint där, nära till dagis osv. det är nog meningen att jag aldrig ska kunna lägga upp några bilder här, för nu fungerar det inte att överföra bilder från telefonen till datorn. hur kul?

...

godmorgon alla glada. sitter på jobb & mår verkligen som jag förtjänar. var ute igår & vart hemma vid fyra. inte världens smartaste drag när jag börjar jobba 9. ikväll blir det myskväll med min fina lilla prinsessa. var på lägenhetsvisning igår & den var vekligen superfin. men hyran är rätt saftig så måste sätta mig ner & räkna. såklart man ska inte bara bo, men ååh vad den lockar. isf blire flytt snart!

new readers?

hmm .. okej? vad har hänt med min statestik idag? vad har helt plötsligt blivit så intressant? ;) kul.

...

godkväller. sitter på jobb nu & har drygt en timme kvar innan jag kan köra & hämta lillskruttan. pratade precis med henne i tlfn & hon mår myyycket bättre, ingen feber sedan inatt. ska hem & dona lite hemma innan jag kryper i säng tidigt ikväll. går det inte att lägga upp bilder för tillfället eller vad är problemas ? ciao bella.

Sjukstuga

Godmorgon! Ligger i soffan och myser med min lilla prinsessa som är sjuk idag. Ska lämna sjuklingen hos mamma klckan två & åker till jobb efter det. Så en skön dag med andra ord. Fick lättat mitt hjärta igår, det var skönt att få berätta min version även om jag inte fick så mycket respons. Jag känner att jag gjort rätt för mig nu i allafall. Imorgon har jag lust att gå på bio en sväng & se burlesque. Sen på lördag är det jobb som gäller! Peys

lite kul mitt i det gråa

denna kommentaren tycker jag är ganska komisk, jävligt komiskt. det roligaste av allt är att personen i fråga antagligen inte visste att man lämnade ip adressen efter sig & att de är grymt enkla att spåra ;)


sarahj
om
söndag:
Längesen man läste din blogg =) är du fortfarande tillsammans med pappan eller är du singel? =)

saknad

är ledig från jobb idag, kunde inte komma lägligare just nu. känner mig inte alls som mig själv, men det är bara att bita ihop & göra det bästa av situationen. speciellt för min lilla prinsessas skull.

om man blir anklagad för något man inte gjort, hur ska man få en chans att förklara sig om ingen lyssnar?

tvättmaskinen gick dessutom sönder idag, yes! så är för tillfället ute hos mami och tvättar det viktigtaste, sen ska jag & nova en tur till familia och tröstshoppa lite. behöver handla strumpbyxor & allt annat som får mig på bra humör.

nova är inte helt kry, skulle inte förvåna mig om det kommer lite feber smygandes inatt ..


...

tom .. ångest, kan inte sova.


...

sitter i soffan och myser till wallander. var och tittade på en lägenhet tidigare idag, helt okej. fast isf är det bara jag som flyttar in där, jag & nova. imorgon är det jobb som vanligt igen, har möte efter så blir en låång dag. tur jag har mami som ställer upp & hämtar på dagis.

var nere hos petra på graffitti innan idag & åt middag. nova var i himmelriket som fick räkor & chokladboll. min fina sessa. nu ska jag leta fram något att äta här hemma, svälter.

trött!!!

är så sinnesjukt trött idag. har sovit på soffan inatt med noppe tätt intill mig. kunde inte ligga i sängen brevis baby pga att han snarkade för mycket & när jag gick in till nova för att lägga mig hos henne låg hon och snarkade lika mycket.
så det blev soffan till sist & såklart vaknade noppe inatt & ville joina mig. snacka om 0hs sömn nära klockan ringde imorse.

jobbar till fem idag & efter det blir det hämtning på dagis & middagslagning åt min man & unge.

detta kommer bli en låååååång dag.