Söndag

Godmorgon söndag!

Är sjukt utvilad, både igår och idag har jag vaknat innan Nova har kommit in till oss för att väcka mig.

Just nu sitter vi med frukosten framför Tvn och myser. Vi ska snart iväg och bada. Eller, Nova badar med mormor och jag ska träna. Ja, ni läste rätt, träna! Jag har tydligen börjat ta tag i mig själv.

Igår ringde mami och bjöd ut oss på restaurang, jag fick bestämma & då blir det alltid Kina mat på big buddah, det satt fint vill jag lova.


Sunny sunday

Hade verkligen superkul igår ute! Tusen tack mina fina tjejer <3. Jag varit ute två gånger på två helger så nu får det vara nog på ett tag.

Sitter just nu ute hos mamma och väntar på Nova. Jag lovade att köra direkt efter att jag vaknat för att hämta henne, men när jag kom hit hade hon gått till en kompis.

Ikväll är det bara mys med mina älsklingar som står på schemat.

Tog en bild igår som kanske inte var världens bästa.


Pigg och glad

Det är så mycket lättare att gå upp när det är ljust ute. Nu väntar jobb till halv sex, trots att jag varit hemma sen i onsdags är jag inte sugen alls. Hade gärna haft ytterligare en mysdag med min fina prinsessa. Fast hon lider inte, hon är ute hos mina föräldrar och ska leka med min lillasyster en hel dag!


Fredag!

Godmorgon!

Här har det varit full rulle sen halv åtta. Vi har nämligen tvätt tid så det var bara att masa sig upp. När vi är klarar med det ska vi bege oss mot stan och gå en runda. Det kliar i shoppingfingrarna efter att vi varit mer eller mindre inne sedan i onsdags. Efter det har jag lovat Nova att hon får knacka på hos granntjejen och leka med henne innan vi rattar ut mot mamma och pappa.

Sånna söta bilder kan rätt som det är dyka upp i mitt foto album, hmm .. Undra vem som har lånat min telefon? ;)


Sjukstuga

Godmorgon!

Lite paff man blev när vi vaknade och insåg att det hade snöat massor inatt. Jag som vill ha vår och kunna gå i skinnjacka!

Idag har iallafall febern gett med sig verkar det som. Så då får vi kanske något gjort och inte bara massa filmtittande.

I helgen kommer mina två finaste vänner hit, vi ska se finalen på mello och sen göra stan. Längtar massor!


Sjukstuga

Idag har vi sjukstuga här hemma. Nova är sjukt varm och hängig. De ringde mig igår från dagis, så det blev en kort arbetsdag. Det blir nog inget dagis för än på måndag för sessan. Är hemma med henne imorgon med och på fredag är vi lediga.

Vi har myst i soffan hela dagen. Det gäller att ta vara på mysandet, för det är inte ofta hon ligger hos mig och myser en hel dag.

Imorse var hon lite piggare än vad hon är nu. Då orkade hon iallfall med att måla och öva på alfabetet.


Kärlek


Myse söndag

Så skönt det är att kunna blogga från mobilen, hur praktiskt som helst.

Jag och min prinsessa har varit igång hela tiden sen jag hämtade henne. Egentligen var det meningen att hon skulle leka med granntjejen, men hon var illamående och gick snabbt hem igen. Vi har istället byggt med lego, lekt mamma pappa barn, pärlat och målat. Nu ligger vi i sängen och myser samtidigt som vi tittar på My little ponny.

På bilderna är vi i full gång ned att leka att vi är påsk kärringar ;)


Sunday

Godmorgon!

Hade verkligen en jätte bra kväll igår. Det var trevligt här hemma med alla tjejer + grymt ute. Det märks på fötterna idag kan jag säga. Men det är det värt!

Älskling var hemma igår och serverade drinkar till oss, och när jag kom hem inatt var allt undanplockat. Hur underbar? Bästa bästa <3

Idag är det lugna puckar, ska hämta hem prinsessan snart och om jag inte minns fel har jag tvättid lite senare.


Lördag!

Godmorgon!

Älskling hade grabbkväll hemma igår så jag och novisen rymde ut till mamma och pappa. Vi har sovit här inatt & har precis ätit en god frukost.

Satt uppe och pratade med mamma lite för länge igår, så idag är jag lite seg. Men det är bara till att skaka av sig, för ikväll är det party! Har tagit på mig att bjuda hem tjejerna ikväll för en vin/spel kväll.

Ska snart köra hem, städa och handla inför ikväll.

Ha det!


Kvällsmys

Hello hejsan!

Efter jobb var det snabba ryck, hämtade ut paket, köpte mat och åt hemma med älskling innan jag skulle vara hos Steffie och fixa mina naglar. Blev lika nöjd som vanligt efter ett besöket hos henne.

Körde sen och hämtade min lilla sessa och bäddade nästan direkt ner henne i sängen efter lite mysande.

Nu sitter jag och baby i soffan och spelar wordfeud, snart är det BB dags!