kärlek

jag & prinsessan har haft en super mysig morgon. nova vaknade runt åtta & jag var typ .. stendöd. somnade sent inatt. vi mjukstartade med barnprogram & puzzel i sängen. vid halv tio drog vi oss från sängen & tände alla stearinljus vi kunde hitta & hade myspys vid frukostbordet med äggmackor.

nu är myset över & vi springer upp & ner ifrån tvättstugan. 4e våningen utan hiss är ingen höjdare när det är tvättedax, men jag slipper iaf lägga pengar gymkort ;) nova ska till sin papps idag & jag tänkte unna mig en 20minutare i solariet.

nu ska vi ha kramkalas! ♥



en solig resa hade inte suttit fel ..  någon som råkar ha lite pengar över? ;)

vaccin

i'm still alive. vaccinerade mig mot svinis idag & är bara lite öm i armen. hjärtat slog i 190 när jag stod i vaccinkön & jag var tvungen att sätta mig ner på en stol för att jag blev alldeles svimfärdig. sprutan känndes absolut ingenting & farbron som stack var hur trevlig som helst, så det gick galant! alltså har jag varit på hel spänn hela dagen utan anledning. sitter & känner efter om jag möjligtvis kanske har fått lite feber eller någon annan biverkning, haha jag kommer bli sjuk i huvudet av detta.

i morgon är det jobb 8-17 & på kvällen blir det idol och mys med mitt hjärta, happy friday!


på jobb

sitter på jobb & har precis tryckt i mig en macka. ska snart slänga mig på telefonen igen & låta trevlig. slutar kvart i fem & då är det raka vägen till dagis & sedan till närmsta ica för att fylla på kylen lite. somnade på soffan igår väldigt tidigt så idag är jag helt utvilad, skönt för en gångs skull!

TJING!

stammis på akuten

idag hände det som jag fruktat sedan nova föddes. min stora rädsla att jag skulle vara själv med nova om hon skulle skada sig ordentligt. det finns nog ingen som är lika mesig som mig när det handlar om blod & sår. jag svimmar för minsta lilla & även om jag ser att någon annan blöder så tuppar jag av. tidigare idag fick den lysnade iden om att jag skulle bädda rent i min säng. jag slänge ner alla kuddar och täcke på golvet & självklart blev nova helt hyper och skulle börja hoppa från sängen och ner på alla täcke som låg på golvet. när hon fått fart på hoppandet snubblar hon dock till och flyger med huvudet in i väggen, som förövrigt är av betong. det var ingen liten duns direkt & jag skyndade mig att lyfta upp henne, dock får jag inget svar & nova är stel som en pinne i hela kroppen, ögat & pupillen är åt helt annat håll än normalt & hon kippar efter luft samtidigt som jag försöker ruska liv henne. fy fan säger jag bara, jag har aldrig någonsin varit så skakig i kroppen. när jag får kontakt med nova igen så är nappen borta & utan den finns det inte mycket som lugnar henne. i förtvivlan springer jag efter nappen samtidigt som jag försöker få henne att bli lugn. nappen var spårlöst borta men nova lugnade sig oväntat fort. jag ringde sebbe & han följde med ner till akuten. efter ett par timmars väntan träffade vi läkaren & hon tittade i novas ögon & öron och klämde lite på huvudet. efter tre min med läkaren fick vi åka hem igen & nu är det 24hs observation som gäller. jag ska snart väcka snuttan & se så att allt är ok, mitt finaste, bästa, underbaraste ♥


...

En helg fylld med fart & fläng kan man lungt säga. nova har haft pappa helg så jag har tagit tillfället i akt & festat till det. i fredags var det sanela som höll i förfesten & igår var det min tur. mycket lyckat båda kvällarna! jag har även hunnit med ett biobesök med min family, vi såg 2012 som var riktigt jävla bra. nu väntar en ny vecka med jobb, dagis & tidiga mornar.

nu är nova hemma igen & sover för natten. mamma hjärtat är varmt & fyllt med kärlek när prinsessan är hemma igen. mitt fina älskade hjärta ♥

   


...

sitter på jobb & har rast i 4 min till. min hals är ond, jag orkar verkligen inte med en omgång halsfluss till.
ikväll ska jag till mammasen & pappsen och ha myskväll, jag & nova ska sova över eftersom att jag jobbar i morgon. så jag ska upp tidigt medan nova ligger kvar hos mommo & moffe & snarkar. sedan hämtar jag min skrutt på kvällen igen! :) ciao bella.