älskade vänner.

mys med mina fina tjejer ikväll .. ♥


bästa




new car



efter jobb ska åka ut till landet och fjäska för mina päron, har hittat en bil som hade passat mig perfekt. och ett sådant kan kan man inte låta gå ur händerna. ellerhur pappsi? ;)


jobbe lördag

godmorgon.

då var man på jobb igen, tråkigt nog är det strålande sol ute. men vad gör det när man jobbar med dessa fina människor? sitter och planerar en partykväll med marie, vi har konstaterat att vi behöver ha någonting att se fram emot.

förhoppningsvis blir det en träff med mina tjejer ikväll, hannah är nere från götet så vi ska försöka komma ut och ta ett glas i det tjusiga vädret.




jobb en fredagskväll.

godkväller.

sitter på jobb en fredagskväll, hur trevligt är det tror ni. försöker få med min baby på ett glas ikväll, men det går inte så bra. kanske lika bra det, jobbar även imorgon. sista jobbe helgen, sen är jag ledig alla fram tills min semester. hur skönt?

är också ledig på måndag, och då ska jag träffa min Sandra, ska bli så himla kul, inte sets på läääänge, så vi har mycket att ta igen ♥.

annars flyter allt på som vanligt, snart är det dax för nova att åka till bulgarien, herregud vad jag kommer sakna lillfisen. 2 hela veckor ska hon vara borta. hur klarar man av det?