artonde februari tvåtusensju!

får skärpa mig med bloggandet nu, två veckor sedan jag skrev sist, haha.
igår var det tjejkväll inplanerat. jag jennie och petra, skulle se melodifestivalen och laga mat tillsammans.
maten blev halvklar (vi orkade inte vänta för att vi var hungriga) och apelsinjuicen var gammal enligt jennie, haha. nej men det var gott! petra blev kär underkvällen i ingen mindre än måns, haha. han som sjöng i melodifestivalen, så hon ringde runt till halva släkten och bad dem rösta på honom. så det var nog petras förtjänst att han gick vidare ;D haha.

efter melodifestivalen var det film som gällde, vi började med hannah med h sen såg vi slutet på ratrace, och sen på ngn annan film som jag inte minns namnet på. slutigen hamnade vi i sängen runt fem-sex.
snacka om att jag fick ångest när jag vaknade kvart över två idag! det är de värsta som finns att sova så länge. så jag for upp ur sängen direkt och gjorde varmakoppen. jennie vaknade nog av microugnen (vilket inte alls var meningen ;D) haha. jag ville inte vara uppe själv ju. sen fick hon flipp att frukosten hon hade hemma inte dög, så hon drog med mig ner till kondiset! så vi gick hela vägen dit (5 minuters promenad) medan petra låg och sov. fast när vi kom tillbaka var hon vaken och satt såklart vid datorn, där hon tillbringade en tredjedel av tiden igår, haha!

lånade carolina gynnings bok av petra i fredags. den är skit bra, verkligen. LÄS DEN!
man får en helt annan uppfattningen av henne när man läst den. hon är goddie! :D
samma med magdalena graafs bok (det ska bli ett sant nöje att döda dig), den är också grymt bra, faktiskt bättre än linas.

det är så jävla underbart skönt att det är lov nu, en hel vecka utan skolan. OMG VAD JAG SKA LEVA!
fast jag är helt jävla pank, så får väll leva hemma, haha. får ångest när jag tänker på att skolan börjar om en vecka, den suger stenhårt. har mkt läxor och skit nu, till och med över lovet. så det blir nog en och annan kväll som går till plugg, vilket egentligen är en skam. men det är faktiskt roligt plugg, ska skriva en artikel om lina och magdalenas böcker, en textuppgift alltså.

ska gå och bädda ner min syster nu sen ta något gottigt att äta.
see ya ppls! :)

down town!

:D softa med petra och bonzo idag. bonzo är petras nya hund, sån liten skittolle som inte ens kan gå up för trappan själv, nawe. så sötnötig. haha! ;D vi bakade chokladkaka och tittade på film, sånt myspys som verkligen behövs. annars har det bara varit plugg, skit svårt. liksom hej, vad fan ska man skriva? puuh.

i morgon är det utgång som gäller, ochjag har en känsla av att det kommer bli så bra :D so damn good!
bara jag och mina girls, vi ska ut och göra helsingborg osäkert en gång för alla ;DD haha!

igår fyllde jennie 18, bara fjorton dagar efter mig :D så nu joinar hon min klubb, haha.
nu ska bara de andra tollarna också fylla 18. sen är det så bra som det kan bli :D

girlsen.

kolla på mina prinsessor! jag älskar er så jävla mycket <33333