...

jag vet att min blogg rent ut sagt suger, och att jag är enormt kass på att uppdatera. men liksom, jag är hemma 24/7 med min dotter, och är vi inte det så är vi nere på lekan och gungar eller något. så liksom? vad finns det att informera er om .. tror inte att det är så roligt att läsa vad hur mycket vi äter till middag, eller vad vi äter. eller det finns kanske någon själ där ute som inte har något liv och mer än gärna vill veta exakt allt vi gör om dagarna? haha man vet aldrig med människor.

...

mjölk och honung, te och honug, det är mina nya matvanor. det är inte så mycket annat som kommer ner mellan mina halsmandlar numera, låter trevligt va? jag förstår inte hur jag alltid lyckas dra på mig halsinfektioner när jag blir sjuk. varför kan jag inte bara få lite feber som går över efter två dagar? nova skulle egentligen få sin ettårsvaccination idag. men så blev det inte, jag har väll nämnt att mins tre tänder är påväg fram, vilket har gjort att snutten också är lite dålig. därför blev det ingen spruta eftersom att man måste vara helt frisk, de kollade istället vikt och allt det där vanliga, även hennes hals fick sig en titt av läkaren eftersom att de misstänkte att hon kanske blivit smittad av mig, men nix. bara vanlig förkylning, tur det!


...

39 graders feber , halsfluss och pencillin i tio dagar, kan det bli bättre? hej sjukling ..

GRATTIS ÄLSKLING!

GRATTIS MIN ÄLSKADE DOTTER SOM FYLLER E T T ÅR IDAG!!!


 


...

tänkte på en sak innan, tänk som fort man ändras. alltså utseendemässigt, i allfall jag. såg en bild på mig själv för någon månad sedan, kort brunt fult hår. och nu, kort blondt fult hår. haha, men tänk så mycket håret på en människa gör, hela utseendet blir ju helt annorlunda. hittade massa gamla bilder på mig, några är någon månad gammal, vissa åratals, luta er tillbaka och njut ;) haha

                       



...

jag ska bomba alla som spammar min mejl, jag är så otroligt trött på allt skit som skickas dit. senast igår rensade jag min inkorg från allt, inte ett enda meddelande var kvar. också idag hela full av massa skit igen, bara en massa onödiga nyhetsbrev och reklam och grejer, jag blir så trött!

inatt drömde jag en sjuk dröm .. jag minns att jag och mina vänner var på tivoli, i kön. och jag hade precis varit hos tandläkaren. där hade jag byggt på mina framtänder med plasttänder så mycket att jag inte ens kunde stämga munnen.
i allfall, när vi stod i kön så öppnades helt plötsligt alla dörrarna in och folk började djura så att de skulle slippa att betala. jag, smartass nr 1 halkade och hann inte in innan vakterna stoppade det. så en vakt som var as nitad, stoppade mig och frågade om jag ville ha hans msn, "oj jag menade mitt nummer" ursäktade han sig med. vi stod och asflabbade åt det hur länge som helst så att mina vänner glömde mig :( snyft! vakten hoppade på mig, och kysste mig så hårt att mina nya plastgrejor i munnen flög av. jag blev skit sur på honom, och sprang tillbaka till kön där mina vänner stod igen. där gick jag och delade ut mina tänder som flugit av så att de skulle få se hur ont det hade gjort? fråga mig inte vad jag höll på med haha. sen när vi kom in var hela tivoli omgjort till ett friluftsbad, skit kul! jag tappade bort mina vänner igen, och när jag sprang och letade efter dem slängde en kille en leksaksspis på mig. jag hittar jennie som står på bassängkanten i regnställ, charmigt? klart man tar på sig det när man ska ut en kväll i helsingborg, hahaha. tyvärr minns jag inte mer än det, men så jävla cp. allt kändes sjukt verkligt när jag vaknade!

i allfall, nova sover sin eftermiddagssömn och jag har no life som vanligt, funderar på att lägga mig brevid henne en stund, jag är så sjukt trött. men egentligen borde jag passa på att unna mig en skön dusch! jag orkar ingenting ...


...




nu ska jag gå och lägga mig brevid mitt charmtroll, godnatt allihopa!






...

vet ni vad det absolut bästa som finns är? min dotter ..   
hur mycket jag än skulle försöka så skulle jag omöjligt
kunna förklara för någon hur mycket hon betyder för mig.
jag är så otroligt glad att nova finns, det går inte ens att
beskriva. även om allt inte alltid är som en dans på rosor
så skulle jag aldrig vilja byta liv med någon annan.
att alltid veta att det finns en människa som kommer vara
vid min sida livet ut är den bästa tanken som finns, och
det som är bäst av allt är hon är m i n, något perfekt som
jag själv bidragit till. älskade nova, jag kommer göra a l l t
för att du ska få det så bra som möjligt, för det är du värd!
världens finaste människa! <3


...

      vänner i vått och torrt, jag älskar dig!          
                                                                                                   
           
       

...

sveriges match beöver vi kanske inte ens prata om? herregud vilket fiasko. men det är alltid samma sak när det gäller något viktigt, då sumpar de det! jag tror inte en jävel bryr sig faktiskt, vi borde vara vana vid detta laget, liksom när fan vann sverige någon viktig match senast? long time ago.

min allergi har fortffarande inte släppt. det som är sorgligt är att jag bara har mig själv att skylla, eftersom att jag tvunget skulle in och klappa pollarna. min nästa är igen täppt, och vad gör man mot det? jo, nässpray jag vet. men faktiskt är jag allergisk mot det också, vilka jävla problem jag har alltså haha ... nu ska jag i allfall gå upp i min säng och tycka synd om mig själv och försöka sova. det sistnämnda tror jag inte blir något problem, mina ögonlock dinglar redan nere på golvet.

mina inlägg blir bara mer och mer meningslösa, roligt va? godnatt!



nova påminner lite om min mamma på denna bilden tycker jag, haha :)

...

nu är det fotboll på tv, jag ska faktiskt bänka mig framför burken och heja fram mitt kära sverige!
go blågult!


...



alltså Jenna Jamesons bok är sjukt bra! så om någon funderar på att börja läsa en bok nu i sommar, läs hennes .. okej, nu råkar det ju vara så att jag älskar att läsa självbiografier (speciellt om personen har en rad skandaler bakom sig) men den är verkligen bra. i boken bjuder Jenna på hennes egna tio budord, och även på lite tips om man nu skulle vilja bli precis som henne, bra va? haha!

...

här sitter jag och kipar efter luft. det är nämligen så att smarthuvudet själv har varit inne i ett stall idag. självklart slog min allergi ut och nu sitter jag med en rinnande nos och en igentäppt hals, hur mysigt som helst ju! men tro nu inte att jag har börjat rida och sånt bara för att jag bor några dagar på landet, utan jag följde bara med min syster för att nova skulle få se de jäkla djuren. men hon är pisserädd och skiter i vilket. tur det på ett sätt, hon ska då inte bli någon lantis som lever för hästar. annars sitter jag här och dricker svart vinbärsdryck samtidigt som jag proppar i mig muffins. vi bakade dem igår till novas kalas, men jag och min syster råkade provsmaka lite förmånga så vi får nog göra nya!  

nu är det inte långt kvar tills min älskade unge fyller ett år, inte ens en vecka! det kommer ju perfekt nu när hon är gnälligare än någonsin, och har käften full med bulor (tand efter tand är påväg). men ett kalas kanske piggar upp mitt gryn? hoppas det i allfall. vad jag ska köpa till henne har jag dock inte en aning om. funderar i allfall på att köpa sånt sätt ni vet som man trycker händer och fötter, något gips grejs? men får se. leksaker och kläder lär hon ju få nog av, därför vill jag liksom ge henne något annat, ja ni förstår?! give me some tips please?

nu ska jag hjälpa mamma och baka ännu mer, jäkla kalas!


...


You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You're so ugly when you cry
Please, just cut it out

Don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone (get gone)
You better hurry up
Before the sprinklers come on (come on)
Talkin' bout'
Girl, I love you, you're the one
This just looks like a re-run
Please, what else is on (on)

And don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow

Oh, And the award for
The best lie goes to you (goes to you)
For making me believe (that you)
That you could be faithful to me
Let's hear your speech, Oh

How about a round of applause
A standing ovation

But you put on quite a show
Really had me going
Now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow
But it's over now

...


titta vilken liten tjockis nova har varit, cutiepie <33


...

googlade precis runt lite, och hittade den här artikeln!

Lina Medina, Peru, var bara fem år när hon födde sonen Gerardo med kejsarsnitt 1939. Hennes föräldrar trodde att hon hade en tumör i magen, men när hon undersöktes på sjukhus visade det sig att hon var gravid. Hennes pappa häktades misstänkt för incest, men släpptes sedan. Gerardo växte upp i tron att Lina var hans storasyster. Hon har aldrig avslöjat vem som är hans far. 1972 fick Lina Medina sitt andra barn, en pojke. (världens yngsta mamma)

herregud säger jag bara, stackars lilla flicka. tänk om det är flickans egen pappa som är far till hennes barn? och fem basst? många tycker nitton år ungt, och det är klart det är. men fem år gammal?! jag känner mig som en väldigt gammal morsa nu. hennes pappa borde kastreras och brännas på bål alltså!


...

har sovit dåligt inatt, mitt huvud exploderar snart av alla tankar. jag har i allfall fattat ett beslut nu, det kommer bli tufft men det är de värt! nova vaknade klockan fem, jag störtvägrade och fick henne till sist att somna om igen. klockan åtta vaknade hon igen, men vi låg kvar i sängen länge och myspyste tillsammans. vi tog precis en dusch tillsammans och nu sussar hon sött. idag måste jag göra någonting, jag får panik om jag ska sitta på mitt feta ass en dag till! någon idé? dessutom är jag pank. jag tror det är bäst jag går och lägger mig igen och försöker vakna upp pigg och glad, för det här håller inte i längden. men det gör ingenting ändå!

...

jag och nova bor hos mamma och pappa några dagar framöver, så jag kommer alltså inte att befinna mig hemma! så att ni vet. lite tråkigt är det här eftersom att det inte finns allt för mycket att göra. men det är bara att bita ihop. faktiskt förstår jag inte hur jag klarat av att bo här innan utan att dö. men det är väll för att nu har jag flyttat till något eget, där det faktiskt är lite liv och rörelse, om man gämför med lantlivet i allafall. anledningen till att jag väljer att bo här nu, är för att jag behöver ta en paus bara. kort och enkelt! hur det sedan blir får vi se, vi tar det som det kommer!

var hemma en sväng innan idag och hämtade lite saker, så som mitt smink, novas kläder och lite kläder till mig själv. annars har jag väll inte gjort något alls. spelat wii har jag faktiskt också gjort så helt still har jag inte varit. applåder!!!
för tillfället sitter jag och trycker i mig en påse med lösgodis, med jävligt äckligt godis. men vad gör man när suget tar över? haha gud vad jag är sorlig. jag har precis lagt in 400 bilder från mammas kamera till min dator, vilket tog en jävla tid. och herregud som man ser ut? i fortsättningen ska jag inte lämna huset utan att jag har dragit en svart säck över mig, yuck! och vad ni nu än gör, övertala mig aldrig till att färga mitt hår brunt, herremingud! jag har i allfall lovat mig själv att aldrig medverka på bild osminkad, eller i mysisar (vilket jag släpar runt i 24/7)! och ja, tro mig bilderna var SÅ fula att jag inte ens lägger upp en enda där jag var med på! novis däremot åh, min guldklimp jag smälter!  

       

1. me on the student
2. sebastian och jag på studenten
3. lillasyster, nova och mamma <33
4. sebastian, älskling, jag och syster
5. hungrig nova


pussis!


...

hallå nattugglor! har precis lagt min bebis, blev sent idag eftersom att hon hade somnat en stund på kalaset. men för mig är det lugnt, eftersom att det brukar lukta sovmorgon för min del när det blir sovmorgon för novas del. under tiden seb och nova var på kalas cyklade jag en sväng inom jennie! fast sen var det bara att bounca hemåt igen eftersom att lillisen var gnällig och sånt klarar inte seb av. så mamma malin fick ta över.

vet någon vad det ska bli för väder i morgon? jag är duktigt trött på detta pissvädret sverige bjuder på. jag vill ligga och glassa på stranden och få lite färg. den lilla fjuttfärgen man väl fått kommer väll fjesa av sig snart om inte solen tittar fram snart.


...

1-0 till spanien, vilka mespruppar sverige är! :( kom igen nu!
nu ska jag göra mitt ett knäcke med skinka! lördagsnöje!

...

VILKEN JÄVLA VÄDER VI HAR I SVERIGE! nu haglar det också ...

...

godmorgon mina kära läsare! ni kanske tycker att det är tidigt, och att man borde sova. men vet ni vad? idag vaknade min kära dotter klockan sex. så det var bara att slita upp ögonen. men vem tackar nej till att gå upp klockan sex en lördag! alla skulle jag tro haha! det värsta av allt är, att i lägenheten är det bara jag och nova som befinner oss. sebastian har alltså inte kommit hem ännu, och klockan var ju trots allt sex. han skulle ju bara "spela biöjard med några jobbarkompisar" yes sure! men i allfall, han kom hem en halvtimme senare och sedan dess har vi befunnit oss i tvätt stugan. jag är pissed off och jävligt trött, bra start på dagen!



tvätthjälp någon?

...

jag älskar denna!!


...

hallåja alla glada där ute :D idag är det fredag och jag ska inte göra något särskilt alls. pappa kommer hit en sväng idag också för att fixa det som han inte han med igår, annars ska jag och nova försöka ta oss ut en sväng. i morgon är det fyrtioårs fest på g, och även sveriges andra em match, den första gick ju jävligt bra så vi får väll hoppas på en repris i morgon. men med sveriges vanliga tur ska man inte hoppas på förmycket.

alltså det är helt sjukt hur snabbt de små liven utvecklas, bebisar då alltså. på väldigt kort tid har nova lärt sig en massa bla, att gå, peka efter lampan, säga min systers namn och göra rörelser till imse vimse. hon har även börjat med att helt plötsligt slänga sig runt min hals och vilja pussas och kramas. om två veckor blir hon ett år. jag förstår inte hur fort tiden går alltså, ett helt jävla år har jag haft min älskade prinsessa nu. och vet ni vad det bästa är, att detta kommer vara förevigt. jag minns när alla skrev till sina pojk/flickvänner "åh älskling, vi har varit tillsammans i ett år nu, och fler ska det bli" och så tar det slut en månad efter. men som tur är, är nova min dotter som kommer finnas hos mig hela livet. älskade underbara nova!

nu ska vi busa, och sen ska hjärtat få middag! have a nice day ppls :DD


...

det blev ingen tvättdag för oss idag, vi somnade och missade tiden helt. men det kommer en dag i morgon också, något possitivt med detta är att nu hittar man en massa gamla kläder man inte använt på evigheter. middagen är precis avklarad och snart ska vi bege oss utåt och gungeligunga lite, har en liten känsla av att povisen kommer somna i vagnen så jag får väll ta med mig en bok ut eller något. haha shit, medans jag skrev detta frågade jag nova om vi skulle gå ut, och några sekunder senare kryper hon fram med en sko i ena handen. vet hon vad hon gjorde eller var det bara en tillfällighet, gosh min lady är smart! hade det inte varit min dotter hade jag nästan blivit imponerad ;)



student 2008!

...

godmorgon, har precis fått i nova lite gröt och mig själv ett äpple. jag kan aldrig äta frukost direkt när jag vaknar, så det  får bli nästa gång jag orkar resa mig härifrån. vakna med the voice är på tv, det är alltså som vanligt här. snart ska vi gå och lägga oss igen, nova är trött igen, likaså jag. så jag bangar inte för att bädda ner mig igen. jag måste säga att mitt liv är väldigt behagligt. tänk stackars petra, nu sitter hon på sitt jobb, och är säkert skit trött. men baby, jag ska skänka en tanke till dig när jag går och lägger mig igen ;)

idag ska jag försöka ragga upp en tvätt tid, för nu börjar det krisa alltså, vi har snart inga kläder, men hur jävla kul är det att tvätta på en skala? men jag har ett problem, hur fan ska jag få ner nova + fyra säckar tvätt i tvättstugan. aja, jag får väll ta till mina super-mallan-krafter!

åååh, alltså jag får damp nu, det går fan aldrig att lägga upp bilder!!!!!!! :@@@

...



här är en bild från wallmans under studentveckan, behöver jag säga något mer? haha
i love my ladies yupp yupp!

...

vilken pissigt väder det är idag alltså, men egentligen gör det inte så mycket. min hals är fortfarande ur funktion och likaså mitt huvud. jag fick sovmorgon till halv tolv idag, eftersom att nova och sebbis körde iväg och handlade halstabletter och honung till mig, tummen upp för det! idag kommer petra hit en sväng, så idag får man i allfall prata av sig allt skit som samlas i huvudet :). och vet ni vad? jag ska försöka ge mig på bakningen också, men jag vetifan vad jag ska försöka göra? tips någon, pleeease? ikväll är det sveriges premiär i em, är ni peppade? hahahah. nova börjar bli lite otålig, hej så länge lovers!

/m

...

min student var helt underbar, najsiga presenter och trevligt folk! dessutom var utgången skit kul också, men tiden gick alldeles försnabbt. det var ju morgon innan man ens hunnit komma igång på riktigt. men kul var det! synd att det inte går att spola tillbaka tiden bara, jag vill vara student igen! bilder kommer senare, jag har knappt några själv så får vänta tills de andra får tummarna ur röven och skickar till moi!

idag har jag, seb och nova varit på stranden. nova var hur tuff som helst och kröp ut i vattnet själv, hon till och med badade en bit ut med sebbe. och en sak till, nova har lärt sig gå nu! min stora lilla älskling kan gå, helt själv. det var igår som hon tog sina första steg, och nu är det de ända hon gör hela tiden, går, går, trillar och går. mitt hjärta! den 23;e fyller hon ett år, det är helt sjukt som tiden går!

nu kom sebbe hem med nya möbler från ikea, wei! nu ska det skruvas :D