måndag

goddagens.

är på jobb & har precis haft min första fika. var hemma & hämtade upp babe så att han ska kunna ha bilen. han är fortfarande sjukis & skulle besöka farbror doktorn.

lagom roligt att jag jobbar till ådda idag, är mest sugen på att vara hemma och mysa med min lilla prinsessa.
mormor hämtar henne på dagis idag så jag ska åka ut till ekeby efter jobb, yes tummen upp för det! :p

nu ska jag fortsätta arbeta, tjöss ppls!


...

godkväll igen.

har inte rört mig alldeles för mycket sedan jag skrev sist, ända skillnaden är väll att jag ligger ner i soffan nu.
såg precis sofias änglar, gud vilket fint program, det berör verkligen. sådana program får en verkligen att tänka på att man inte ska ta någon eller någonting för givet. är evigt tacksam för de människor jag har vid min sida!

nu ska jag tvätta huvudet, sen ska jag lägga mig brevid min lover som redan sovit i 1h ungefär. frågan är bara om jag kommer kunna somna, han snarkar värre än värst.

födelsedagsbarnet.

godkvällis.

sitter i soffan brevid baby som tittar på fotboll. han fyllde år igår & då hade vi myskväll här hemma.
idag har vi hunnit med en runda på väla och också lite städning. imorgon börjar jag inte för än elva så då hinner vi med ytterligare med mys ikväll.



grattis baby, love you!


...

fan, jag var riktig riktigt trött när jag nattade nova. jag visste att jag skulle somna i hennes säng, så jag ställde min klocka på halv nio. & tror ni inte att den lilla napen har gjort mig grymt pigg nu? hur ska jag någonsin kunna somna nu!?

lika bra att roa mig med att lägga fram kläder till mig och noppe till i morgon, då sparar jag iaf några minuter i morgon när jag är sten trött. & sen ska jag lyxa till det med ett litet glas vin.

nighty

...

ikväll blir det läggdags tidigt, är sjukt sliten. hejs


...

you know damn well we´d go crazy without each other


älskade vänner.



jag har så underbara vänner <3


sköna måndag.

gud vad den här dagen har gått fort. timmarna på jobb susade förbi & likaså nu på kvällen. har suttit på café viva hela kvällen med mina älskade, underbara tjejer. först vart det bara jag & petra som delade en nacho tallrik, men sedan trillade även jennie & alex in.

nu är iallfall pluttan nattad & jag får väll ta tag i det vanliga kvällsplocket här hemma.






...



en lucia prinsessa!


skojtime.

¨



halsbandet jag har på mig på bilden fick jag av nova i födelsedagspresent, sötnosen min.


måndag 24e januari.

är på jobbet & har precis haft lunch. slutar 1700 så det är inte så långt kvar. lämnade en skrikandes noppe på dagis imorse, hon var inte alls sugen på att gå upp tidigt & åka till dagis. 

prinsessan kommer inte till mig för än ikväll, eftersom att bebe egentligen skulle komma & prata lite. men han är sick den stackarn.  


...

Detta kan vara världens mysigaste låt just nu!


män är från mars kvinnor är från venus



har precis beställt denna, ska bli mycket intressant ;)


söndag

godmorgon.

sitter i köket & häller i mig kaffe. var lagom pigg när nova vaknade 830. egentligen hade vi planerat att åka & bada idag, men nova har blivit så hostig & snorig under helgen, så vi får nästan skjuta upp det. så vi se vad som sker en söndag som denna. :)

nu: in & väcka min syster som ligger och sover i min säng.



mitt underbara troll!


i want

jag vill:

färga mitt hår & sätta i extensions (absolut prio nr ett)
vinna pengar
ha semester





good feelings

godkväller, kom hem från mina päron för en stund sedan & ligger just nu i soffan och latar. eller iofs latar & latar, min rumpa arbetar iaf. jag har fått för mig att om jag gör 200 rumpknip om dagen kommer min röv sitta som ett smäck 2017, hehe. skämt & sido, men det kanske hjälper lite, eller?

jag känner att det kommer vara omöjligt för mig att somna i tid idag, fick sovmorgon imorse eftersom att nova sov hos mina föräldrar. jag lär väll ligga i sängen & stirra i taket som vanligt, yes.




seg lördag?


ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA







jag & det finaste jag har.


lördagsmys

godkväll.

sitter & myser i soffan med filten runt om mig. vet inte vad det är med mig, har varit svinkall hela dagen. jobbade 9.30-18.00 & åkte hem på dirren efter jobb för att äta & pussas med baby. noppe är & hälsar på sin pappa en stund, men hon kommer nog hem vilken sekund som helst. saknar min fis gris så grymt mycket.


rosa dröm

Jag fyller år på måndag, det ända jag önskar mig är denna drömmen.
TACK! ;)











...

godmorgon.

idag är jag och sessa lediga. novis har studiedg på dagis. trots ledig dag blev det inte sovmorgon, bilen skulle köras till verkstaden 0800. äntligen ska allt fixas med den.

nu har vi precis slängt i oss frukosten & sitter i soffan och bara myser med bolibompa. snart ska jag ta tag i allt rensa-slänga-onödigt-skit här hemma & det lär ta ett par timmar. så sysslolösa är vi inte trots att vi inte har någon bil.

senare kommer mina fina vänner hit, det blir massa tjejsnack & mys, underbart!


plattång



denna snygging har jag precis beställt, jag vet ingenting om den egentligen. men vad gör det? snyggast iallafall!


goodmorning.

godmorgon söndag.

vi startar denna dagen med massor av mys. nova vaknade runt tio men vi låg kvar i sängen till halv elva & bara gosade. nu är frukosten avklarad & nova sitter inne på sitt rum och leker. min lillasyster sover fortfarande, så jag ska försöka få liv i henne så att jag kanske kan smita ut härifrån & sola lite.

igår vart planerna att jag & petra skulle fika. vi körde runt i stan men allt var fullt. så vi tog en fika hos jennsan istället, supermysigt! idag är planerna lika med 0. bara mys mys & mys!

tjöss.




middag på harrys.

nu har vi precis kommit hem från en supermysig middag på Harrys med la familia. där var verkligen hur bra som helst att äta med nova. hon fick måle papper, kritor & när vi skulle gå kom de fram med en söt nalle till prinsessan.

efter maten gick vi in om pistachia, gissa om nova vart i himmelriket? hon kunde inte riktigt bestämma sig för vad hon ville handla utan hittade hela tiden nytt gott hon ville ha med hem.

min lillasyster följde med hem & hon sover här inatt. passar mig perfekt eftersom att hon får nöjet att agera barnvakt. men först får nova lägga sig för natten, annars blir det skrik om jag inte är här när det är sovedags.


shopping.

next: väla!



grattis pappa!

godmorgon lördag!

ville starta denna dagen med att gratulera min daddy. han blir gubbe idag & det ska vi fira på restaurang ikväll. har inte handlat present än, så det får jag & novis roa oss med på väla senare. ingen av oss klagar, vi går gärna med på shopping!

jag & nova hade finbesök igår. först kom jennie & umgicks lite, hon hjälpte nova städa på sitt rum, gissa om nova vart glad över att slippa göra det själv. när jennie sa hejdå till oss, klampade petra in genom dörren & hade myskväll med oss. nova var med till halv tio innan hon somnade gott. massa tjejsnack senare tog petra bussen hem & jag somnade bums. tackar de högre makterna för mina fina vänner.

nu ska vi slänga i oss frukost & göra vid oss innan vi ger oss ut på present jakt!

ha en bra lördag mina vänner, tjöss!



grattis älskade daddy cool!


...

goddagens.

vilket snöväder vi ligger inne med här nere i skåne, det var nästan omöjligt att köra till jobb imorse. tydligen så är väll plog folket lediga idag också.

sitter på jobb & här är väldigt lugnt idag. slutar 1645 & då ska jag hämta ut min klänning som har kommit, om nu affären är öppen vill säga.



älskade mormor & morfar har åkt hem till norge igen ..


happyface

todilodilo,

började 1115 idag, men har ändå varit uppe sedan 730. noppe vaknade tidigt, så vi hade mys i soffan med film.

sedan startade kaoset, nova skulle inte alls ha de skorna på sig som jag tog fram, utan hon insisterade på vår stövar, yeah right. förslte förklara för henne att de var kalla, blev förstörda etc men hon bara vrålade. var nära på att sätta ut henne i snön & låta henne skrika färdigt där ett tag.

jobbar till 20.00 idag & annars inga planer.har precis hittat en fin fin lägenhet, helt ny, så här hoppas jag på svar. dock hade de stängt t.om 10 januari, så det är bara & vänta.

tjöss,

happy new year

1 januari 2011, ja vad ska man säga? nytt år & det är väll nu man ska kläcka ur sig allt man lovar & vill ändra på. men i år skiter i allt sådant, för det håller inte ändå. ta en dag i taget & njut av livet istället ♥

idag har jag & mina fina underbara prinsessa myskväll, vi har tryckt i osså massor av godis, vindruvor och clementiner. nu sitter jag bänkad i soffan & tittar på fångarna på fortet med ett glas rosé. nova slocknade precis innan det började.

på måndag är det jobb igen, dock bara 8-12, sedan står playdate på schemat med josefin & nicole.

gott nytt år på er mina sötisar