räknings time.

nu är jag ett x antal tusenlappar fattigare på kontot, det är sinnes så mkt räkningar som skall betalas varje månad, men det är skönt & få den biten undanstökad. nova somnade relativt tidigt idag, dock i min säng (kan inte stå emot när hon ber så snällt) så städningen som jag planerade får vänta till helgen & gummi handskarna får åka på istället, hej disken! veckan har för övrigt rusat förbi & jag är ledig i helgen, wonderful, har dock beredskap, men behöver inte bekymra mig då jag & mina norska kollegor aldrig ringer in varandra.



här har vi henne, livets mening ♥


godmorgon

godmorgon. sitter på jobb & huttrar med kaffet i högsta hugg. det är verkligen iskallt ute & att gå ut 0645 & sätta sig i en iskall bil gör inte saken bättre. jag räknade lite fel på tiden, tänkte att det är bättre att vara ute i god tid & vara framme till 8.00 på jobb. har dock suttit här sedan tjugo i & nova släpptes på dagis 0715. ush vilken tidig morgon.

var för övrigt & tittade på en ny lägenhet igår som jag tänkte ringa å tacka ja till idag, isf blir det flytt 1 april, låter länge tills dess, men gud så fort tiden går.

...

idag är jag & nova lediga, vi ska tillbringa eftermiddagen i tvättstugan & även hinna med en runda till ica. annars händer det inte alldeles för mkt, men hey, ganska nice. igår fick jag ett mkt glädjande besked på jobb, jag är numera fast anställd, det var en lättnad i tell ya!


födelsedag.

grattis till mig själv idag & tack allihopa för igår!

nu ska jag krypa ner i soffan & mysa till johan falk, det är sånna här dagar det är mysigt att vara två, att ligga sked med ngn man tycker om, dela på bakfyllesnack & fira födelsedag. jag firar den själv, jag & kudden.