...



min prinsessa är sötast i världen! ♥♥♥

...

nu har nova också somnat, så nu är det bara jag kvar. jag är tröttare än tröttast men orkar inte gå och lägga mig igen, det är så fint väder och jag vill åka nu! men jag får väll vänta på slöfockarna. alltså min klänning har inte kommit ännu, och på torsdag måste jag ha den! jag beställde den i söndags, alltså snart en vecka sedan. vet någon hur lång tid det tar att få sina saker från stylebystars.com? jag får panik.

...

godmorgon allihopa!
ligger men min laptop i knäet och halvsover, jag är tröttare än någonsin. ändå somnade jag vid tio tror jag, men jag är cp, blir alltid astrött om jag sover länge. kanske för att jag är van att sova lite? jaja skit samma haha .. idag blir det stranden för hela slanten, var där några minuter igår också. men vi fick sand i hela vår sallad så vi körde lika snabbt igen. men idag ska ingenting hindra, för nu är det på med bikinin och förhoppningsvis så biter väll solen lite grann på min bleka kropp. man vill ju knappast smälta in i sin klänning på studenten!

förresten så köpte jag mig ett par skitgulliga skor igår, sånna helt vanliga man kan ha till allt. men så söta. köpte en jacka också, men den har jag hängt in i garderoben så att inte sebbi ser den, ni vet så sura dem blir när man handlar massa onödigt, får köra med "vaaaaa? alltså den är skit gammal, har du aldrig sett denna?!" hahaha.

förövrigt ligger han och sover (som vanligt på helgerna) och jag är uppe med nova, hon puttar runt soffbordet i hela vardagsrummet, skit lycklig. snart går hon säkert, min stora älskling. tänk, om mindre än en månad blir gullet ett år ♥


...

äntligen! jag har inte kommit in på blogg.se på flera dagar, och så nu, wow! idag var det egentligen planerat att vi skulle ta oss en tripp till staden och handla lite, men nix. regner öser ner och det är svinkallt ute. så idag blir det till att stanna hemma och uggla istället. det är alltid lika roligt när det skiter sig. igårkväll cyklade jag, japp cyklade till jennie. jag tror att det tar ungefär 45 sekunder alltså. speciellt med min turbo cykel. vi myspyste på balkongen och tittade på bilderna de tagit på costa. sedan begav jag mig hem igen och stupade i säng efter ett samtal med petris. nu ska jag byta blöja på mitt hjärtegull, it's stinking here!

...

nu ska jag lägga in mina 400 bilder från kameran, jipppi!

...

goddag gott folk!
har precis varit ute och gått en jätte runda med seb och novis. det är så skönt att gå ute när det är så varmt, så idag fick kjolen åka på för första gången i år. nu då? seb har stuckit till skolan och nova sover i vagnen på balkongen. jag däremot ska inte sova utan nu är det storstädning, får ju fint besök i morgon ;) men jag älskar att öppna alla fönster helt, samtidigt som musiken pumpar och sen blir resultatet kliniskt rent. aldrig fel! dessutom har jag hittat min kameraladdare, så nu blir det till att fotta hela dagarna långa!

...



alltså vet ni en sak jag kom på. jag behöver en smyckeshållare! hade inte det varit fint?
nästa steg är alltså att hitta en fin en, och en stor en. för jag har väldigt mycket krimskrams vill jag lova er!

...

just precis en sånhär klänning har jag tänkt mig till studenten, helt jävla underbar. hittar jag ingen annan på centan klickar jag absolut hem denna. come to mama baby! 

  
image256

...

hallåja! är nyss hemkommen från väla, det blev en liten minitripp dock handlade jag ingenting (!) jag har faktiskt blivit duktig på att inte handla en massa impuls grejor + att jag måste spara lite pengar nu ju. mycket som händer snart. studenten, bakken med klassen osv. det är lite roligare att ha pengar att röra sig med då än att slänga ut det nu på lite onödiga clothes tycker jag. iallfall, gjorde mitt nationella idag, den muntliga delen, det var okej faktiskt.
så nu är det bara en film som skall göras sen har jag absolut ingenting mer i skolan, någonsin. skönt!
och ja, nu fattar ni kanske inte riktigt. jag skrev ju att jag egentligen skulle gå ett år till, men jag skippade det och går ut nu istället. jag vill hellre jobba och tjäna money istället för att sitta i skolbänken ett år till. så nu ska jag också ut och skrika i stan den femte, wiho. nova somnade i bilen, och sover fortfarande i sin bilstol, sebbe jobbar och jag sitter här och tynar bort. men det är så skönt att bara göra absolut ingenting. men nu måste jag skriva en lista på allt som måste inhandlas to myself så att jag kommer hem med det jag behöver istället för det jag inte behöver. det luktar ju shopping inom snart, yummi!

...

nu är vi hemma från skolan, vi har också hunnit med att handla lite. så nu är där lite mat att välja på igen. seb är på jobb och jag är lämnad här hemma as usual med min darling. men ingen klagar på det, för idag är jag sjukt trött och har bara lust att mysa med novis. fick reda på mitt nationella idag, det skriftliga. jag lyckades sätta vg+ är helt chockad. kändes som om att jag gjorde sjukt dåligt ifrån mig. men det är alltid roligt med sånna överraskningar. mitt omprov behöver vi inte prata om, jag lyckades inte ens sätta ett g tror jag. nu ska jag göra mackisar till mig och nova ♥

...

äntligen är jag färdig med mitt muntliga nationella, eller ja jag har i allfall skrivit och valt bild. nu ska jag bara trycka in skiten i huvudet så att jag kan rabbla allting utantill. meningen var egentligen att jag skulle göra klart det igårkväll så att jag kunde tillbringa hela morgonen till att öva. men som vanligt gick det inte som planerat. jag skulle bara sätta igång she's the man, för att bara ha den i bakgrunden (jag kan inte plugga när det är helt tyst). men istället fastnade jag vid filmen, och somnade direkt när den var slut. oväntat maybe? haha. dessutom har jag omprov i historia också, men det ger jag mig fan på. jag har läst igenom allt en gång så något har väll förhopningsvis fastnat.

nu är det två timmar kvar tills vi börjar och jag ska bara nöta nöta nöta! wish me luck

...

alltså det osar något stärkt medel i hela lägenheten, antagligen är det gubben som jobbar utanför fönstret som är boven. de har hållt på med utsidan på sedan vi flyttade hit typ, och nu har de alltså kommit fram till mitt fönster i vardagsrummet. det är alltid lika trevligt med maskiner som tjuter och brummar, precis sånt man vill ha på måndagsförmiddagen. nova älskade det i allfall, hon satt som en staty på golvet och tittade på han som jobbade.
åh vet ni vad, jag klippte nyss av mina replay jeans till shorts, skit snyggt! alltså riktigt snyggt blev det. det ända som är lite tragiskt är att jag inte kan knäppa dem, haha. jag har ännu inte lyckats skaka av mig mina fyra extra kilo som jag fick på köpet med graviditeten. men det är alltid lika roligt när man provar byxor som man ännu inte kommer i, eller inte. nu ska jag och lillisen mysa :)

...

oh mama!! kolla dessa underbara kjolar, ni får mig att längta ännu mer tills kontot fylls igen, yummi yummi ♥


  

...

godmorgon allihopa!
idag är jag super trött, nova fick för sig att hon skulle vara pigg och glad mellan två och tre inatt. hon gjorde verkligen allt för att inte somna om igen. nu är vi i allafall vakna och nova har precis fått gröt. the voice är igång på tv'n, verkligen min räddning på morgonen. bästa programmet som finns tycker jag :) har för mig att Gynning skulle vara med idag, men hon har nog varit där tidigare idag, uh, jag som ville se. men nu ska jag tillbringa lite tid med nova som sitter på golvet och slår med sin hammare för fullt.

image252

ny design

hannah gav mig en trevlig överraskning såhär på kvällskvisten, nämligen en ny design! mycket snällt, och mycket fin, ellerhur? tusen tack hjärtat! hon håller fortfarande på att grejja runder lite, för fint ska det bli hihi. alltså vet ni vad jag kom och tänka på precis när jag satt och läste en blogg? jo alltså Sveriges företag, klädesaffärer och liknande borde vara jävligt glada över att bloggandet blivit så populärt. tänk alla tusen "dagens outfit" som publiceras varenda dag, och så många som tänker så "en sån måste jag köpa i morgon", eller alla som äverhuvudtaget nämner någon vara/produkt på bloggen, det är kanske flera hundra människor som springer och köper det dagen efter. som jag tillexempel, jag har nedräkning tills pengarna rullar in på kontot. redan på fredag har jag planerat in en shoppingdag, för att skaffa mig några heta saker jag bara måååste ha. här har vi faktiskt ett minus med att inte bo hemma längre, förut hade jag tillräckligt med pengar för att kunna köpa onödiga kläder och skor varje månad. men nu däremot måste jag kompromissa, vill jag ha lite kläder denna månaden får jag leva på nudlar, haha. nä men självklart inte, men jag köper hellre lite nya vänner till min garderob än till min kyl. bara nova har mat hela månaden så kan jag svälta liksom, det är inte lika viktigt. nu ska jag lägga mig brevid seb och nova, hon är lite kinkig på nätterna numera. kanske tänder? man vet aldrig. men godnatt i allfall ♥


...

hej alla!

idag är jag mer irriterad än någonsin. jag och nova är ensamma hemma eftersom att sebastian stack direkt när han vaknade. vi var ensamma hela natten också eftersom att jag var tvungen att ringa honom halv fem imorse, då han ännu inte kommit hem. jävligt mysko? men snart slipper vi detta förhoppningsvis, som jag längtar!
man skulle kunna tro att saker och ting skulle bli lättare efter att vi flyttat ihop, men för oss är det helt tvärt om. nu bråkar man om saker man inte visste att man ens kunde bråka om förut, herregud. man blir så jävla trött!

idag? ja vad fucking händer? inte ett skit skulle jag tro. nova ligger och sussar och jag ska nog ta tag i disken.
någon som vill komma och joina mig idag, ni är hjärtligt välkommna för annars tynar jag bort här.

nu ska jag inte tråka ut mer med mitt tjatande. hejs


--

godkväll! (natt?)

kom hem från petra för ett tag sedan, hjälpte henne lite med packningen eftersom att hon omöjligt skulle klara av att packa utan min geniala hjälp, hah! softade lite där och sedan körde jag hem igen.
nu sitter jag är med seb och hans kompisar, dem leker sanningens ögonblick, och ja, ni får skratta högt HAHA!
men just nu kallar sängen, så nästa steg blir mot badrummet för att borsta bissarna. nova vaknar nu!

today

för en gångs skull är jag helt ensam här hemma. sebbe och nova är hemma hos hans föräldrar och skruvar ner någon hylla han fott för sig att ha här. idag har jag varit en flitig människa här hemma, nästan allt är rent och snyggt, och till och med rena sängkläder ska jag ordna senare.

jag har varit sugen hela dagen på att ligga i någon park och grilla och bara steka, men nej, det är ju fan minusgrader i vinden. var ute och gungade med nóva och höll rent ut sagt på att frysa röven av mig.
om ni ville veta alltså?

men nu ska jag sätta lite kort i mina ramar, hörs sen! :)

godmorgon

godmorgon! jag och nova har varit vakna ett tag nu, rättare sagt sedan kvart i sju.
det är alltid lika mysigt när nova vaknar såhär tidigt. men idag är det lugnt, jag behöver plugga lite ändå, blev aldrig helt färdig igår.

asså vet ni en sak nova har lärt sig? alltid när hon ska äta gröt blåser jag alltid på gröten innan, eftersom att den är väldigt hottie. nu kan nova blåsa själv :) skit gulligt. hon trycker ihop läpparna lite och blåser, nww.

kan ni tänka er att nova blir ett år om två månader, snart en. herregud vad fort allting hår gått. ett helt jävla år, gosh!

mina ögon är tunga, och det känns som om någon hällt fem kilo sand i mina stackars eyes. tacka gud för att vakna med the voice finns, det är min morgonunderhållning.
nu ska jag och nova hänga lite! :)

nationella

hallojsan!

äntligen har jag bestämt mig hur jag vill framföra mitt muntliga nationella, wei.
nu ska jag bara få tummarna ur röven och börja också, men det kommer, det kommer... hoppas jag!

annars har jag varit i skolan en lektion, fick reda på provresultatet (fett IG) och fick någon uppgift man skulle göra hemma. omprov blir det nästa tisdag, jävligt roligt. ska jag vara helt seriös tror jag att jag aldrig någonsin gjort ett omprov. men någongång får det väll vara första gången, ellerhur? och ska jag vara ärlig, är det nog inte ens lönt att jag försöker sätta ett G, för förstår jag inte det första gången, går det väll inte bättre på nästa? aja.

men nu ska jag verkligen börja med mitt nationella! hejs :)

godmorgon

godmorgon. dem flesta ligger nog och sover nu, men för mig hade detta varit en låång sovmorgon.
nova vaknade i och för sig runt åtta vilket är riktigt lyxigt här hemma hos oss. så nu har vi lekt och ätit frukost.
sebastian ligger och sover, som vanligt ..

idag vill jag bara dra någonstanns och sola, mysa och grilla. men det känns inte som om jag har det rätta sällskapet här. så någon som har lust att joina mig? RING!

men först, hushållsarbete. yuck!

confused


image249

jag orkar ingenting, men energi är helt slut, mitt ork är borta, jag är helt alone, jag är totaly slut.
min dotter är verkligen mitt allt, det är för hennes skull som jag har satt mig i denna sitsen.
jag har gett bort en stor del av mig själv och min framtid till någon som jag inte ens vet varför jag pratar med.
jag är olycklig, jämt sur och har ingen lust till något alls. det är fel, för här är jag inte mig själv. jag tassar på tå för att försöka räcka tillags, men ingenting är tillräckligt. är inte jag lycklig, blir inte nova lycklig för: en glad mamma är en bra mamma.

kanske dags att tänka i andra banor?

...

jag orkar inte detta mer, snälla kom och ta mig härifrån!


hottigt

tjenixen alla glada (och inte glada)!

idag är det väldigt hot ute, klibbigt vill jag säga. idag har jag faktiskt lämnat lägenheten för någon timme.
mina puttinuttisnuttisar uppträdde på skolan, mucho duktiga vill jag säga. tänkte dra ner och fika efteråt eftersom att jag var barnledig ändå till fyra, woohoo. men mina chicks var lökiga och ville ta en shower. så fikan fick vänta.
kanske det blir en later, men först måste jag plingelinga mami. hon ville nämligen att jag (självaste sling proffset) skulle slinga sitt hår. och självklart ställer jag upp för min älskade mor.

men nu: MAT! har inte fått i mig en bit sen imorse!

image246

tröttisen

nova har vaknat och även somnat om igen, snuttisen var så trött.
så nu tänkte jag ta itu med städningen och den underbara disken, intressant huh?

utomhus

jag avslutar med två sötis bilder från idag :)


 

nova

image243

här har ni min älskade daughter när hon leker inne på citan :)
stor hon blivit, visst?

malyn

image242

egobild på g :)
- fast numera är jag blondie igen.

haha

tjenamorsningkorsning denna underbara onsdag!

vilken härligt väder det är ute, håller ni inte med? ;) idag har jag, seb och novis varit ute och promenixat.
vi har faktiskt gungat och haft en minipicknick också, möjsigt. annars har tiden stått stilla.
men i morgon är det garanterat full rulle igen, jag har tvättid och så har jag lovat mamma och emma att komma hem sen sväng.

nova sover som en stock redan, hon var helt slut efter dagens aktivitet, så nu har jag hela kvällen för mig själv.
sebbe jobbar dessutom till nio, hur gött kan det inte bli? ;) haha.
jag håller på att lägga in mina bilder från min mobil nu, oh my good! jag har inte lagt in en bild sedan jag köpte den, och tro mig, det är inga vackra syner.

checka denna:

image241