härlig söndag

godmorgon! vilken härlig söndag, solen skiner & nova väckte inte mig för än vid niotiden. så idag är jag utvilad & pigg. vet ni hur underbart det är att vakna brevid sitt älskade barn? imorse vaknad jag av att nova knuffade på mig & viskade "vakna gulleplutten, vakna gulleplutten". bra start på dagen!

jag har precis slängt i mig kaffe, macka & en skål med puffar så nu är det på med musik för det är packning & rensning som står på schemat, det lär blir krig när jag kommer till novas rum, känner jag henne rätt får jag inte kasta någonting. men det nya rummet är mindre, så vi har inget val.

ciao bella.


flytt

 



nu är det inte många dagar kvar tills det blir flytt för mig & nova.
jag funderar på detta kösksbordet, det hade gjort sig fint i köket. mest av allt skulle jag ville ha ett barbord, men med tanke på nova så får det nog vänta några år till.

förövrigt sitter jag på jobb & har 6 timmar kvar innan hemgång.


måndag

godmorgon! för ovanlighetens skull tänkte jag klämma in ett inlägg på morgonkvisten eftersom att jag faktiskt är ledig idag. hur skönt är det inte att vara ledig en måndag? har redan hunnit ta en sväng in om solariet & snart kommer min prinsessa hit som har spenderat natten hos din papps. lite senare idag tänkte vi köra ut på landet & hälsa på josse & nicole så ungarna får leka av sig lite.

snart klampar krigsungen in genom dörren, så jag får röja lite innan. ciao bella

söndag

nu ska vi ner & mysa i stan med jennie & semir.






friendship



bästa trion ever ♥


...

innan jag går & lägger mig måste jag bara tillägga, kompis det går bra nu :)
godnatt ...


NOVA NELLIE

jag är så otroligt stolt över mina fina dotter, allt hon kan, allt hon gör & allt hon säger är så himla fint. det är en enorm känsla att få vara mamma till något så fint & underbart. min älskade prinsessa, mamma älskar dig!