...

första semester veckan är nu slut & nu är vi inne på den andra.

i helgen var vi ute i det fria & hälsade på Hannah & Björn i deras stuga, hur mysigt som helst. Det är givet att jag, någongång i mitt liv ska ha en stuga långt bort vid vattnet. ♥

i morgon åker jag & familjen till Norge, för att hälsa på släkten. Jag stannar en vecka, medan Nova stannar två (sista veckan är hon kvar med mami & papi). Det är nog första gången jag nästan längtar efter att få komma dit, bort härifrån en sväng, bara få vara & njuta.

Kommer sakna min darling som är kvar här hemma, men det är bara en vecka & det lär gå snabbt :)


...

idag är min första semesterdag, hur skönt som helst att sova ut ordentligt imorse. dessutom har äntligen min prinsessa kommit hem till mig igen, efter två veckor i bulgarien. vi startade morgonen med massor av mys & kramar. underbart att ha henne hemma igen hos mig. ♥

är ute i ekeby nu, hade glömt min laddare här i helgen så var illa tvungen att köra ut idag och hämta den igen. passade på att överraska mamma med lite tvätt också, tvättstgan vart inte ledig hemma för än i slutet av veckan & det håller inte.

vi ska köra hemmåt om ett tag och fortsätta mysa, förhoppningsvis är det bättre väder i morgon, så att vi kan hänga på stranden.





mina ♥