in school!

sitter i skolan nu, slutade tolv idag men sitter kvar väntar på mami och petra. ska till polishuset och hämta mitt pass liksom, sen ner i stan med petra, handla hårfärg åt henne och lite kines mat xD mums.
sen ikväll är det bagatelle för hela slanten, jennie mitt hjärta fyller 18 år, grattis! :)

hela helgen blir utgång för min del, soft. men har en känsla av att söndagen mest kommer tillbringas framför tvn, fast jag har mycket plugg nu så jag kan egentligen bara glömma den tanken med tvn. åååe.

ahja, pissväder och kallt. vädret går mig på nerverna, jag vill ha sommar och sol. solbrillor och sommarkläder :D oh yes, give me.

jag har bara haft en lektion idag. arbetsmiljö och säkerhet med petra! vi ska göra ett arbete om brandmän, och sorgligt nog så måste vi ner och intervjua några brandsnubbar. ush nej, jag har en liten känsla av att jag måste spendera mina pengar på lite nya clothes till helgen. för det är kallt ute, och jag har bara kyliga saker att ta på mig när det är utgång. alltså en anledning till, till att jag hatar denna äckliga vinter.

dansade igår med girlsen, det var väldigt längesen och det gick väldigt bra om jag får säga det själv, fast det håller nog alla med om. fortsätter vi så, så är det inte länga tills ni ser oss i någon musikvideo på mtv eller något (; mwhaha.

haha jag dör, igår när jag petra och emelie väntade på trean från filborna skolan så kom det en kille som skulle luta sig mot glasrutan inne i busskuren. men han såg inte att det inte fanns någon ruta just där han skulle luta sig, så när han tog armarna i kors och skulle luta sig bakåt så flög han ju rakt igenom, och ner på marken i några träd och buskar. som jag skrattade, och som han skämdes. det var så jävla roligt. jag skrattade av det resten av dagen igår, hahaha!

ahnä nu kommer petra om tio minuter ungefär, och då ska min mamma också komma kan jag tycka. men vi kommer säker få sitta och häcka i minst en halvtimme till, och snart så domnar man min röv av.
skolans stolar suger för människor som har brist på liv, JAAAG! :D haha.

jag har så jävla ont i min hals, så ikväll ska jag lägga mig i min säng med händerna i kors och be för att jag inte blir sjuk till helgen. omg, det vore ju bara så oschyst av gud om han skulle ge mig sjuklighet nu. 

ohno, fick reda på att det var scehma ändring precis, jag som hade så bra scehma. och nu vill de byta ut en lång lektion mot två korta istället. så egentligen skulle jag ha en lektion nu om tio minuter, men jag fjäskade lite för min lärare, så jag slapp.

nu kom petra. så nu ska vi ner i stan och handla kines mat.
peace out! ;D


movienight!

godeftrmiddag!
är hemma hos petra nu, vi har precis duschat och bastat :D ihi. myspys!
vi ska strax åka  ner och hyra film, sen är det filmtajm! :D och vi har still en skiva med kära o.c avsnitt, eller ja jag har kvar att se, petra har redan sett alla den nörden. det lär bli sent ikväll om vi inte somnar framför tvn förståss.

see ya!

see ya

hey. ta mig utomlands nu, NU! sverige är så tråkigt och kallt. så mycket snö och kyla. 
jag vill ha sommar och sol, shorts och linne, bikins och solglasögon. 
sverige är så alldagligt, samma saker varje dag.  fredag i morgon? vad händer? whatever. have it!    


                                                                                                                        120931-22

BARNDOMSTIDER! ;D

120931-21

home sweet home.

det blev ingen dans idag heller, jag som var riktigt sugen :/ men det blir aldrig det numera. ähs, det får vi göra ändring på. verkligen! min sista lektion var inställd idag, så det vara bara att sätta sig på bussen hem igen :D efter ett långt samtal med min snutte tutte jennie som snart fyller år, så började jag baka någon kaka. som såklart blev misslyckad. helt smulig deg och sånt. sen glömde jag dem såklart i ugnen, så de var typ negrar när jag tog ut dem.

pluggade lite körkort precis, och märkte att det inte är riktigt min grej det här med trafik. haha!
nej idag blir det nog bara en softe dag, fast jag vill att robin ska komma till mig. då händer det i allafall något roligt :)  

fuckface? du förstår inte va? jag vill aldrig mer se dig, thank's!

i morgonr är det fredag. maybe blir det retro, eller maybe not. mina cash är typ gone ;p så jag får väll panta burkar eller något för att unna mig en kväll i dk.

rummet kallar, andra världskriget ungefär!
i'm out bitch. :D

again and again

längsedan jag skrev. igen.
nu har jag till och med hunnit fylla 18 år, wiiho! och tack alla som var hos mig :)
puh, idag har jag ont i halsen är trött och har ont i magen. något mer jag har att klaga över?
oh ja, det finns massor just nu. men jag ska inte vara så pessimistisk. faktiskt så trivs jag oerhört bra med mitt liv nu, det är liksom så ja, typ, skönt på något sätt. allting rullar på som det ska, och jag är .. kär :). 

jag trodde du var en del av mig, en jag kunde dela mina tankar med. men tänk så fel man kan ha. 
att lita på någon kan vara svårt, fast innan detta började litade jag faktiskt på dig. tro det eller ej.
du lät alltid så trovärdig när jag berättade saker för dig. but girl, du sabbade detta. fast jag lider inte, falska människor har jag ändå ingen nytta av ;) ajöss. 

btw. nyårslöftet som vi lovade varandra, har redan spruckit. 
oh yes, och idag är det den 23 januari. alltså höll det i 23 dagar. HAHA vilken skam. 
stäng igen flabben nästa gång om du inte vill mista fler. 

jag har tittat på oc hela dagen ungefär, tills sist somnade jag. haha. 
ätit hela dagen också typ, men det får jag gå av mig när jag pyser ut sen. 
ska möta petra och byta några movies. har faktiskt redan varit ute en runda idag, gick och lyssnade på musik i 40 minuter. 

ahnä, i morgon är det skola för hela slanten, fixa pass och sen träffa baby. iiiihHH! :D 

120931-19120931-20
120931-18
120931-17

KISSÄS ! :DDD

Breath in breath out

120931-16
  (jag och petra för 3-4 år sedan)

idag fyller min pappa år, iiih congratulations typ :D tårta och så ikväll antar jag.
ingen skola idag eftersom att alla filborna fjöntar rörde ihop det igår, de stod att vi började den nionde januari på hemsidan och eftersom att det är den åttonde idag så stannade jag hemma. står det nioende så gäller det, that's it. så istället börjar jag min morgon med gymnastik i morgon.
känns som om det behövs efter ett jullov med mat som huvudämnet typ.

jag petra och mami var i bjuv idag och hämtade våra busskort, petra ljög ihop att han hade varit på semester eftersom att hon tanten blev lite kinkig för att vi inte hämtat dem när man skulle göra det, haha.
sen begav sig petra in mot staden, och jag pch mami fortsatte hemåt. vi stannade till och handla blommor åt papi och garn till mormor ( hon ska sticka mysstrumpor till mig ;) haha. 

annars har bara dagen gått ut på att utnyttja alla sovmöjligheter till max. så jag känner att det kanske är dax att fixa lite grann. rummet ser ut som andra värlskriget och duschen kallar på mallan. 

p&k. (saknar robin)  

my days are cold without you

hela mig är helt slut, jag har suttit från onsdags natt och kollat på oc.
eller iofs så har vi faktiskt sovit några timmar när ögonen inte orkar mer.
jag jennie sanela och petra var det som satt som några geeks och tittade, fast sanela lämnade på torsdags kväll och istället kom då robin. och även han fick stå ut med tittandet.
fast han och jennie hade redan sett det mesta, så det var nog inte lika roligt för dem.

but who cares liksom? ;) jag kom hem idag vid sju, skulle egentligen åkt in till stan igen och fikat med jennie och petra, men orkade inte sätta mig på evighets bussen again.

i morgon ska jag till farmor, och kanske jag får med mami på en pytte liten väla runda.
är sugen på att skaffa nya shoes. fast min hals gör ont, så det kanske inte blir något alls i morgon. nu tittar jag på bring it on all or nothing, för sjätte gången kanske. den är riktigt bra, även om jag i stort sett kan alla repliker snart.

jag önskar jag kunde bli genomskinlig när jag själv ville det, då hade jag skjutit dig i huvudet för väldigt längesen. plåga, en riktig plåga som du borde inte finnas.

jag måste hålla mig vaken tills tjugo över två, då börjar en film och den måste måste jag se.
men eftersom att jag gäspar varannan minut så kan jag lika bra ge upp hoppet nu. hopplöst när jag är själv, då ingen kan hålla mig vid liv. fast iofs, efter dessa oc maraton dagarna behöver jag sömn. jag till och med drömde om ryan inatt, att han var min kompis. och marissa är ju så otroligt söt, gah jag dör!

eftersom att min mobil still inte fungerar, så får ni fortsätta ringa hem till mig.
telia fittorna hade skickat hem fel papper till mig, så får de rätta på måndag eller tisdag.
gah, sånt här kan jag döda för. ingen mobil över helgen, puh.

uh, på måndag är det skola igen. fast jag ska gå raka vägen in till bosse och få be om att byta klass. jag vägrar gå kvar i min, en och annan människa i min klass kan jag stå ut med, men inte resten av idioterna. bara jag får, det har trots allt gått en hel termin ;s. men får jag inte kommer jag ej stå ut.

robin pålsson <3

ååååååååh jag måste verkligen köpa mig ett rosa myspysställ. så mysigt.
och så ska mormor sticka nya mysstrumpor till mig, jag kommer bara vilja vara hemma, haha.
snart åker dem hem igen ;/ kommer sakna dem. men bara det inte dröjer två år tills jag ser de nästa gång, jag kommer ej stå ut. jag får väl ta mig tid när mamma och pappa ska dit och följa med. men saken är den att det stället är värre än, ja gud vet vad. där finns ingenting att göra.
och då skämtar jag inte, och numera när jag inte är där lika ofta som förr så känner jag bara mina kusiner, men de får stå ut med mig om jag kommer.

 

nej jag måste fylla magen lite med fil och müsli. och sen ska jag lägga mig i sängen med en skvaller tidning och te. det återstår att se om jag håller ut tills den andra filmen börjar.

sov gott! :)


                                              120931-15

                                                            mammas bild i plånboken på mig och pappa!






















happy new year!

Godkvällis, längesedan man skrev, men tiden räcker aldrig till.
även om jag inte ens gör något om dagarna så är det ändån fullt upp.
nu är julen överstökad, och ett år tills man sitter som ett litet barn och sliter upp papper igen.
men snart fyller jag arton, om exakt 17 dagar. glöm inte gratta mig peops, annars blir det en petflaska upp i gumpen, hihi. och bara så att ni vet så önskar jag mig en bil, en fin och snabb!

 


nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar
, tills jag ska göra allvar med körningen och tills det gått en hel vecka på år 2007. jag hoppas detta året blir perfekt, det finns så mycket som tyder på att det ska bli det faktiskt. det finns hela tiden saker att se fram emot. men bara min baby stannar hos mig och inte åker iväg. annars palla? ush nej.
*jag fyller 18!
*körkort

*utlandssemeter med alla
*allt skitsnack är gone, det är lovat!

 


nyårsafton igår var maxat alltså.
det var tempo hela kvällen. det var härligt, för de var ett bra tag sedan vi alla ”old” peops gjorde något roligt tillsammans.
sång och dans hela kvällen, smällde lite klockan tolv, efter det fortsatte vi där inne.
jag jennie och sanela var även på lite andra platser, men vi drog lika snabbt som vi kom.
detta var något att minnas, för kul var det även om huvudvärken fortfarande spökar.
men våra visor är ändån bäst, haha. try to stop us! vid tio drog ett gäng, men everyhopa fortsatte med vårt och var allmänt happy. sanija och sanela drog också då, men they kom tillbaka vid tolvslaget. jag blev helt paff, plötsligt sprang sanija fram till mig och slängde sig runt min hals. då undrade jag verkligen om jag hade blivit helt sjuk i huvudet, för de stack ju vid tio och var snabbt tillbaka igen. well well.
klockan tidigt för att vara nyår gick jag och robin och la oss, han var helt slut så jag fick prata med mig själv ett tag innan jag till sist somnade. vaknade sen vid halv tolv, robin var fortfarande trötter så jag promenerade själv ner där nere för att väcka alla andra. inte en käft var kvar, haha. alla hade dratt vid nio tydligen. jag vill i allafall tacka alla för en helt underbar kväll, alla var goa och glada så mer lyckat kunde det inte bli v´.

 


annars har dagen idag endast
bestått av mys och umgänge med baby.
och städning av hans hus, för inte var där fint efter igår direkt. köttfärssås och serpentiner överallt. fast nu ska jag ner och äta succé tårta, mamis specialare. och det bästa av allt är att ingenting slår den. sen ska jag ta en huvudvärkstablett och lägga mig in my bed.

godnatt.



nu väntar ett nytt oförglömligt år, och allt ont ska jag se till att hotta långt bort.
för detta året, ska bli ett år som jag ska komma ihåg länge. ingenting kan stoppa mig ;)