sjukling

idag är nova hemma från dagis för andra gången denna veckan. idag beror det på förkylning, en riktigt jobbig sådan. snoret forsar & slemmig hosta. det är sånt som hör till när man går på dagis. så idag kanske jag ska utnyttja denna dagen till & städa? det skulle verkligen behövas. jag ska också försöka dra mig ner mot stan & se alla balfina 90:or.  
nu - mys med lillisen ♥


kiss i pottan

nova sover redan middag, trots att hon inte vaknade för än halv nio idag. men vi kom hem sent igår så det förklarar väll saken. jag är inne på min tredje kopp kaffe & det säger kanske en hel del om hur många timmars sömn jag fått inatt? haha. inte för många med andra ord.

idag hade jag tänkt spendera dagen ute eftersom det var strålande sol när vi vaknade, men som vanligt ska det inte gå som jag vill. nu är hela himlen täckt av gråa moln, så det blir bara en snabb runda ut sen så skrutten får springa av sig lite energi. vi köpte föressten en ny vagn till nova igår, en ROSA! hur gullig som helst, så den måste defenitivt testas idag.

& gud höll att glömma!!! IDAG KISSADE NOVA PÅ POTTAN FÖR FÖRSTA GÅNGEN, stora tjejen! nu återstår det bara att se om hon fortsätter med det eller om det bara var för att hon vill ha slut på allt pottlekande hehe. men mammahjärtat hoppar iaf glatt ♥



nova hjälper mig med städningen



far & dotter



världens finaste!!

lördag

idag är det en riktigt bara-vara-hemma-och-tråka lördag. det är inget fint väder för att göra något som helst roligt. fast lekparken blir det i allfall om det slutar blåsa storm. imorse fick jag en välbehövlig sovmorgon så nu är jag utvilad & full med energi haha. jag är riktigt sugen på att göra om här hemma, köpa lite nytt & få lite förändring. men det får vänta tills efter semestern. på tal om det så åker vi snart, inte ens en månad kvar, tiden bara flyger iväg. detta blir novas tredje utlandssemester, hon har tur den skruttisen.

nova sover middag för tillfället & sebb tränar, så jag får passa på att ockupera datorn när jag är ensam & ingen kan komma & gnälla hehe.



morgonsnygg

nappjakt

är inte måndag en sån där dag man ska känna sig pigg & pepp inför den kommande veckan? isf är jag ute helt fel. jag har nog inte varit så trött & slö på lääänge. vi har varit uppe i ngra timmar & jag har hällt i mig kaffet men ändå trillar ögonlocken ihop. det är säkerligen pga min pollenallergi, det är skitjobbigt att snörvla & snyfta sig 511 ggr i minuten.

snart ska jag lämna nova på dagis, jag börjar inte för än ett. men det blir ändå bara 1 ½ h plugg efter dagislämning eftersom att jag måste ta bussen ner till skolan idag.

nu ska vi ha bappejakt, minst tre ska med när nova ska sova middag på dagis!