jätte bra humör

\}$]njfifhif@@@£€€}$}€€\€$$£[ggkijg££€ccCCkcaABMD!!!!


...

varför vaknade jag ens idag, denna dagen kan ta mig i röven.


godnatt


.

kan inte sova ..

lördag

lördag idag, wiho!

har slappat hela dagen & tänker fortsätta med det. igår var emelie & lilla miko hos oss och busade.

är ute hos mamma och co. nu, hon mutade mig med tacopaj för vi velade på om vi skulle åka hit eller inte, men med tacopaj var det givet! har släpat med mig massor av tvätt också, eftersom att jag och noppe hade tvätt tid klockan åtta imorgon, vilket inte är världens mysigaste en söndag.

har inte bestämt för om jag ska stanna här inatt eller om jag ska åka tillbaka till stan & göra någonting. så vi får väll se ..


tisdag

Godmorgon mina kära.

Då var man tillbaka på jobb igen, tur jag han landa ngra h i sängen innan det var dags att ta mig till jobb igen. Försov mig imorså också, det kan nog vara någonting av det värsta. jag skulle bara ställa om klockan lite, 10 min fram, men istället hade jag ställt den en h bak. Snacka om trött

Slutar 1645 & efter det har vi faktiskt ingenting planerat. hem & käka middag och sen är det väll lekplatsen som gäller som vanligt om nova får lov att bestämma :)


måndag igen

jobbar kväll idag, har drygt 45min innan jag ska köra ut till mamma och pappa för att hämta hem novisen. resten av veckan är det bara tidiga tider som gäller & det är grymt skönt. det känns lite trist & sitta på jobb fram till klockan 20 när det är soligt ute. ser fram emot helgen också, är ledig lördag - tis, som det ska stekas om vädret tillåter.

jag är så sugen på att göra någonting skoj med baby i sommar efter att jag kommit hem från norge. novis ska stanna kvar en vecka, så jag har en hel barnfri vecka som jag kan planera hur jag vill. frågan är bara vad vi ska göra & vart vi ska åka? det blir nog bra vad vi än gör, vi har en hel vecka att spendera tillsammans, bara vi två ♥


...

jag har kommit fram till att jag vill byta ut alla mina vardagsrums möbler till vita möbler istället för de svarta jag har idag. tänk om man kunde hitta några tusen på gatan :)



tgis

goddagens lördag!

sitter på jobb & räknar ner timmarna tills klockan slår 17.30. Tiden har faktiskt gått grymt fort idag, kanske beror på de man jobbar ihop med, eller att jag faktiskt har haft saker att göra hela tiden?

ikväll är blir vi bjudna på middag av min kära emelie, det lär väll också slinka ner ett och annat glas vin omjag känner oss rätt.

hoppas vädret håller i sig till i morgon, hade tänkt att spendera dagen på fredriksdal med nova. de hade något ståhej med barn & djur där. så det kan nog bli bra.


prinsessan myser med frukost i soffan (i tisdags när vi var lediga)


och här har vi henne med nytagna hål i öronen

torsdag

morsning korsning.

har precis svullat i mig mammas mat, det gäller att passa på när det är ordentlig mat på bordet, man vet aldrig när man äter det igen. kycklinggryta & ris serverades & snart är det chokladpudding som gäller till efterrätt.

ska snart bänka mig framför symaskinen, det kanske inte är min starka sida, men det får bära eller brista helt enkelt, måste sy in några gamla byxor som ligger & inte gör någon nytta alls.

annars har det förövrigt varit en mycket seg dag, som alla andra dagar nuförtiden. igår kom jag i säng halv tio, kan inte minnas sist jag la mig så tidigt, men hade verkligen ingenting alls att göra, så det var lika bra att mysa under täcket. 

i helgen väntar jobb, dock med mycket trevliga kollegor så det lär nog inte bli så farligt i allafall, det som lär svida mest är väll att de har sagt att vädret ska bli strålande. hoppas det håller i sig till söndagen som jag också kan få lite sol :) 

 

<3

det var inte igår. har spenderat lördagen + söndagsmorgonen ute på landet. det har faktiskt varit hur skönt som heslt all slippa laga mat & få allting serverat istället. har precis hjälpt mamma att mecka ihop ett nytt köksbord & nu är det tvätttime. i fredags var jag i malmö på inflyttning/utflyttning/födelsedags fest det var helt okej förutom att vi gick malmö runt på hemvägen & kanske inte det skönaste med alla mina skoskav. vi ska snart bege oss in mot stan igen, så nova får leka av sig lite med en kompis. / M