l o v e

just nu, bara älskar jag ... allt!


inga bilder.

idag har nog varit den segaste dagen på år & dagar. är sjukt trött & seg. prinsessan & jag har slöat i soffan sedan vi kom hem. hade planerat hela dagen att vi skulle göra egna köttbullar, men det var för jobbigt, så vi slängde in en pizza i micron istället, mycket smidigare.

nova har däckat i soffan brevid mig & jag slötittar på idol. borde egentligen ta tag i disken, men har noll ork i kroppen.

det är helt omöjligt att ladda upp bilder ifrån min dator, har försökt i ngra dagar nu - utan resultat, sry.

söndag

goddagens ppls.

i fredags hade vi avslutningsfest på jobb, det var mycket roligt & god mat + dryck. var dock helt seg så det blev hemgång redan kl ett. igår kom min prinsessa hem igen efter sin pappavecka vecka & gissa om det blev pusskalas. vi hade myskväll & beställde kinesmat till dörren.

när lillfisen somnat kom petra på besök, vi satt uterummet med varmchoklad & bara pratade massor!
blev sent igår & jag somnade runt tre, tro mig om jag säger att jag var död när novis vaknade kvart i åtta imorse, tacka kaffet att jag är människa nu!

ikväll kommer baby igen, tummen upp för det! & sen kommer petrus med pizza också mums!

trevlig söndag!


...

om tjugo minuter är denna arbetsdagen slut & då ska jag köra & plocka upp majsan. antar att min garderob lär vara tom efter att hon varit i farten hemma hos mig.

dog lite innan, jag & två andra stickor från jobb kulle luncha på espressehouse. jag var som vanligt inte hungrig & tog en latte ist & det gjorde de andra två också. inte konstigt vi är tanigast på stället, med latte som lunch haha.

smek


...

godmorgon.

jag är fortfarande helt stressad, orkade inte hasa mig upp från sängen för än tio i sju imorse. jag var helt sten död & mörkret på morgonen gör det inte lättare att orka gå upp heller. men efter tio minuter var jag ute ur duschen & ansiktet var på kletat. sen skulle nova släpas upp & hon var ju tröttare än vad jag var, antagligen pga att jag tillät henne ha myskväll uppe med mig igår kväll ;) droppade av henne på dagis tio i åtta & körde med turbobettan till work, 4 minuter sen.

ikväll ska jag tydligen tillbringa kvällen själv, vädret är sämst så en utgång peppar inte alls. men det är väll lika bra det, börjar kl nio i morgon.

20100909

tidigare ikväll när vi nyss kommit innanför dörren & jag bytade till mysiskläderna

Novis- MAAAAMMMMAA!! dina trosor går in i rrrompan. ska jag ta ut dem eller?
Jag- Nej det behövs inte, de ska vara så.
Novis - In i rrrrompan? men mamma då hahahahaha
Jag - haha, ska du också ha din morgonrock på dig?
Novis - Ja, likadan som din & likadana trosor vill jag också ha på mig

HAHAHAHAHA det ska börjas i tid!


l o v e





kärlek


torsdag kväll.

godkväll.

sitter på jobb & har precis tryckt i mig två knäckemackor. hoppade över lunchen idag & då blev det plötsligt akut hunger. slutar 1915 & då ska jag brumma ut till hyllinge & hämta korven. mys är det som står på schemat ikväll!

innan jag började imorse ringde jag & väckte lilla majsan, tvingade upp henne ur sängen för att umgås en stund med mig. mysigt, superlängesedan. & helgen då? inga planer alls. kanske ut på ett glas i morgonkväll, får se om jag är på humör .. för just nu, hade jag kunnat strypa närmsta idiot.

& inatt sover baby hemma, han tror nog jag kommer kunna somna ensam? ofta ..





(2 st pics från Madrid)