...



sessan kollar läget hos gätterna på tosselilla!

...

en getingjävel har satt sin tagg i mig :( det dunkar och svider som fan! typiskt att den just ska välja mig som offer. tån är 3 gånger större än de andra tossarna, jävligt snyggt om ni frågar mig! jag som trodde man dog av getingstick, men tur hade väl jag, för  här sitter jag, lika levande som förr! vilken tur ni har va!

ngn har ändrat inställningar på datorn, texten på skärmen är så pytte att man inte ens ser den om man kisar. kan det vara nova som varit i farten och tryckt igen? det lägger jag min röst påå aif. ikväll är jag sugen på film maraton, & det ska det bli, sen om det blir med mig själv eller min extremt glada sambo får v i  se!

hörde att det ska bli sämre väder i morgon, faktiskt deppar jag inte, för äntligen kan jag åka till väla med gott samvete. längesedan jag var där sist & nu kliar det i fingsingarna. kanske blir det till och med tid över i morgon och då ska jag ta mig nöjet att boka tvättis, bättre kan inte min fredag bli!


...

godmoooorgon alla piggissar! vädret håller i sig, underbart! varför är det inte alltid sol i detta landet? märker inte gud hur mycket gladare och roligare människorna blir när det är varmt ute? haha. iallafall idag ska jag och nova ta en tripp till mina föräldrars hus, de är visserligen inte hemma, men vi ska bara ockupera poolen. jag är så otroligt trött på att asa fram alla saker fram och tillbaka på stranden, all jäkla sand som följer med hem osv. så idag skippar vi det och kör på solstolar, jag och novis. jag ska fylla upp en liten minipool till povis som hon ska plaska i, så att jag kanske får tio minuter i solen. nu ska vi köra!



dagens outfit HAHA!


...

hemma efter en hel utedag, och visst har solen satt sina spår på min blekishud (speciellt i facet)! hämtade precis min gullunge, som så vanligt sovit i princip hela dagen. varför är hon alltid lika snäll när hon ska bli passad av någon annan? hade hon då varit med mig på stranden hade det varit andra bullar, då tycker hon att det ska vara full rulle all day long. nu blir det städning, jag önskar verkligen att de två tanterna från det städprogrammet var här nu och kunde ge mig en hjälpande han haha! men måste man så måste man


...



bilden är från igår!
(på stranden)

...

fortfarande fint väder i helsingborg, underbart! inte en ända dag har jag gömt mig innomhus, utan det har varit stranden varja dag, och det trivs vi med! idag är jag barnledig, inte just nu för tillfället men efter halv elva. nova ska med sin farnor till stranden och jag ska på andra äventyr. måste hinna fixa ihop lite käk till henne också, så hon inte svälter ihjäl på beachen!

förresten, hämtade ut min älskade mobil igår, lagning vettni! så nu är den helt och på g igen, men JAG HAR INTE MINA NUMMER KVAR!! så give me! men ni ska veta att det är jävligt skönt att ha sin kära mobil igen, den andra jävlen jag hade (lånade en av mamma) tog det ungefär en kvart att skriva ett sms från. det var ju bra om man skulle typ skicka iväg ett snabbt sms, haha.

nu måste jag ta fram kock malin och fixa mat och sessan!

...

idag var det inte så svårt att mova sig upp ur sängen när solen steker utanför fönstret. idag är det en bra dag, i allfall har det varit det hitintills,nova vaknade runt åtta (jag vaknade av att hon satt på min mage), vi har ätit en mysig frulle, och nu packar vi inför stranden. sedan befinner vi oss på beachen resten av dagen. kanske vi tar en runda ner om staden senare när vi är hemma igen, måste ju spana in festivalen! blir dock en lugn dag idag, för i morgon är det röjningsdags! hoppas på en repris ifrån förra helgen, för den var fanimig bäst! nu börjar nova bli otålig, see you


...

bläddrar mellan datorn och tvn när det är paus i crowned. alltså det programnmet är verkligen helt överdrivet, jag flabbar åt det varje gång, alla de människorna som är helt seriösa i ett sånt program haha! efter detta är det i allfall pussycat dolls. veckans höjdpunkt typ. det är fan det ända bra på tv nu förtiden, annars är det bara massa repriser och sånt tramsigt!

nova fick sin ettårsvaccination idag, stackaren skrek som en galning och varje gång gör det lika ont i mig.
men efter sprutan var allt som vanligt igen. nu är pausen nog slut, have to go!

...

godmorgon! jag och nova har varit uppe sedan kvart i nio. denna natten blev lite bättre än de två tidigare, nova vaknade inte lika ofta. så kanske jag får sova en hel natt denna som kommer?

vi är hemma hos min mamma och pappa, petra är också här, fast hon ligger uppe och sover, funderar på att ta med nova upp väcka henne, det börjar bli lite långtråkigt här nere. kanske bär det av på en liten shoppingrunda idag också, center cyd förmodligen. hörs sen! :)

...

klockan är halv två och jag kan inte sova. jag är pigg men ändå jäkligt trött? förstår mig inte på mig själv ibland. dessutom mår jag illa som en gris. problem man har alltså! men jag får väll sitta här tills jag somnar. det bästa av allt är att veta att nova vaknar pigg och glad om någon timme! någon frivillig som är barnvakt klockan sju i morgon bitti? haha.

...

jag och nova har precis slängt i oss dagens middag, kycklingspätt och ris! så nu är jag proppens. jag måste bara låta maten sjunka ner lite för sedan har vi två donuts med choklad som vi ska försöka trycka ner!



haha ni vet den coop reklamen? där de rappar? nova är helst såld på den, så fort jag spelar den för henne blir hon som en staty och bara lyssnar, det är skitsött! på tal om mitt hjärta, nu har hon fått tre tänder där uppe, så nu har hon fem tänder, min stora bebis!

...

när man väl tar en paus blir den alltid längre än planerat, jag sitter fortfarande kvar på mitt ass och degar! om ett litet tag kommer mamma, moster, syster och min kusin hit och hälsar på oss, innan det ska jag försöka hinna med en dusch! nu är det bråttom herrå!

...

   

...



en halvgammal bild på min prinsessa!

...

hallåja sverige! jag är mitt uppe i städningen men tänkte ta en kort matpaus. nudlar står på menyn, evigheter sedan sist, mums! klockan är bara tjugo i tolv och det ända jag har kvar av min storstädning är toalettvasken och lite sånt smått, snacka om att jag är stolt! nova har sovit medans jag har städat och grejat, och det skulle inte förvåna mig det minsta om hon vaknar precis när jag tar min första tugga på maten! så nu måste jag skynda mig! hörs sen :)

...

nu är den nya datorn inhandlad, mucho skönt! vi köpte bara en hårddisk eftersom att vi använder tv'n som skärm, b a o t a sort allt nu ju. ett lidet probbe bara, när jag sitter här bak i soffan ser jag inte vad jag skriver eftersom att texten blir ganska liten på så långt håll, men jag får väll mova på röven och gå fram eller något haha, annars är detta toppen! vet ni vad som är bäst av allt? jo, sebbe somnade nämligen när han skulle natta nova så nu har jag datorn helt för mig själv. så nu STEP UP 2!!! ciao

(lägger in nya bilder snart, har en massa fina)


...

 


ser ni vilka två skönheter jag fullständigt har kärat ner mig i. tänk er själva, en varm utekväll med ett par höga klackar, helt underbart! självklart är de från forever21! kom till moi babe's

...

äntligen har jag skaffat mig ett nytt bankomatkort! det tråkiga är dock att jag inte får det för än nästa vecka någon gång. ytterligare några dagar utan ett fungerande kort (mitt slutade fungera av någon anledning). men nu är i allfall ett visa kort påväg hem till mig. maestro hade jag sist, jävla skit kort!


...

nu är den en vecka och två dagar sedan jag uppdaterade min blogg senast! faktiskt har jag inte haft t i d, hur det egentligen kan vara möjligt. men saken är den, att nova sover inte lika ofta och liga länge på dagarna längre (när hon gjorde det passade jag på att blogga). så istället den lilla korta tiden jag får för mig själv får jag istället ägna åt mitt crib. disk, plock och annat som är omöjligt att göra med en ettåring vaken. låter hur kul som helst va? men jag tänkte faktiskt försöka förbättra mig. när vi får den nya datorn lär det i allfall hända ett och annat i min blogg, för visst är det roligare att blogga med en ny dator!

i allfall, just nu är jag hemma hos mamma och familjen, jag och nova åkte hit igår för att slippa vara alone hemma när sebbe jobbar. så idag är det planerat att vi ska pysa oss hemmåt igen. jag har absolut ingen aning om vad som händer ikväll, tips någon?


...

jag och novis var nere i stan en runda idagens, jag hade planerat att inte handla något, eftersom jag behöver spara mina pengar till gbg, men som vanligt lyckades jag inte. det blidde en tröja, ett nagellack, hårinpackning, två bhar och en kajal, pretty najs faktiskt. jag hittade dessutom världens finaste skor (sällan?) men de fanns tyvärr inte i min storlek, blev faktiskt riktigt lissen, för tro mig ni skulle sett dem, dem var verkligen to die for. det bästa med allt var att de bara kostade ynka 2 0 0 k r o n o r, tidigare pris var 600! men man kan inte få allt, vafan är mina fötter så pytte för? :( vi han också med att luncha med petra, kina buffé och jag är fortfarande proppens alltså! nu har vi i allfall varit hemma ett tag, nova har ätit middag och jag håller på att plocka undan lite. det blir ju stökigt på ett, två, tre alltså, helt sick! fast jag antar att alla småbarnsföräldrar skulle säga precis samma sak, nova är en jävel på att riva ut allt från skåp och lådor. nu kallar disken! peys



världens bästa mamma och världens bästa dotter ♥