hysteriskt

idag smet jag till stan när sebbis & nova sov middag. herregud med folk trots att mellandagsrean pågått i ngra dagar. jag trodde hysterin hade lagt sig & att jag skulle få gå i urplockade affärer. jag hade helt fel - köerna var långa & rea bergen stora. jag fick med mig lite godsaker hem som jag visar någon annan dag. orkar inte fota & greja nu.

jag har precis nattat min prinsessa som somnade på två röda. stackars liten var helt slut efter vår städdag.
nu ska jag lägga mig på sofflocket & luta mig tillbaka med fjärran & gotte i högsta hugg. tjing!

i love my sister



I love ma sister, yepp yepp, i love ma siz ♥

det finaste på jorden

hoppas ni alla har haft en mysig jul. för det har jag & min lilla familj haft i allfall. jag är mer än nöjd med alla mina juklappar ja fått & nova ha fått kläder för en lång framtid. det är de bäta när man är liten, jlklapparna bara rullar in som på löpande band. jag fick bl.a pengar, presentkort, digital kamera, saker till hemmet, underkläder, parfymer & lite sånt.

dagarna efter jul har vi bara softat oss igenom, hur skönt som helst. vi har inte ens orkat ta oss ner till tävttstugan för att tvätta våra berg. idag har vi i allafall varit på ikea & väla. jag var ute efter mer förvaringsutrymme till min garderob & så skulle vi passa på att framkalla bilder. 2900 skulle framkallningen gått på. hell no, ögonen hoppade nästan ut när jag såg det på skärmen, vi avbröt det direkt & nu håller jag på att ladda över alla bilderna på ngn framkallnings sida på nätet istället. 1000 gånger billigare. 3000 för lite foto? nej tack.

nu ska jag göra färdigt detta & sen lägga mig i min underbara säng. förresten så köpte jag ett nytt t'cke idag också, loves it ♥

 

ser ni så stor min älskling har blivit? tänk vad tiden går.  helt sick!
jag skulle så gärna vilja få er att förstå hur mycket min dotter betyder för mig, hon är allt. finaste bästa novis ♥

nova 1 & ½!

lillejulafton idag, det är alltså bara en dag till julafton. men vet ni vad? idag blir nova ett och ett halvt år gammal. min lilla tjej är kanske inte så liten längre, hon har verkligen lärt sig massor på den senaste tiden. ush nej, tiden går alldeles för fort. tänk att man aldrig kommer få tillbaka henne som en liten ynklig bebbe, nästan lite sorligt. men & andra sidan är hon i en mycket rolig ålder nu.

idag ska vi fira jul hos sebbes mormor & morfar, så jag ska snart börja fixa i ordning allt som ska med & så. mig själv ska jag slänga i duschen & skrubba ren. nova sover middag för tillfället & sebbis är & inhandlar julklappar. själv är jag helt klar med alla, så nu ska jag bara njuta så mycket det går.

efter jobb i morse tog jag en sväng inom åhlens, tänkte köpa en klänning till nova som jag tittat på ngra gånger. tur att jag inte köpt den innan för nu var den sänkt till halva priset, kan inte bli mkt bättre. 69 kr för en klänning! nu har hon en julklänning att ha på sig idag & en till i morgon. jag har köpt en hög extra vita strumpebyxor till sessan, eftersom att hon inte är ren i mer än 5 minuter efter att hon fått på sig kläderna.

nu ska jag fixa lite här hemma.

MERRY CHRISTMAS ♥


inget papper

jag är i full gång med att slå in alla julklappar & vad tror ni händer? pappret tar slut - såklart. varför skulle allt flyta på helt perfekt när jag ska göra något? både papper & snöre är helt slut, lyckat. jag orkar inte ge mig ut idag för att handla, så det får bli i morgon efter jobb. bäst att jag skriver en liten kom ihåg lista också, minnet sviker mig ganska ofta. jag är dessutom inte klar med alla julklappar. bara lite små saker kvar! det kommer det kommer haha. det är ju trots allt två dagar kvar ;)

18 december!

telefonen har varit fastklistrad mot mitt öra sedan sju & nu är jag tömd på allt nödvändigt snack. vad vore man utan sinna vänner alltså? inte ett skit. visst, man kan prata med sin mamma, pojkvän eller vad man nu har. men de hade nog verkligen inte stått ut med allt onödgt skit snack. nej tacka gud för att jag har mina själsfrändar som alltid finns där. riktiga vänner är guldvärda, de har funnits vid min sida sedan jag var 10 år & jag kommer fortfarande ihåg första dagen jag träffade dem. jag hade precis bytt skola & hannah skulle visa mig sina vänner. där skuttade de två runder som några riktiga nördar hahahaha. en fet kyss till mina bönor ♥



tradera?

jag sitter i soffan med en kopp kaffe & checkar läget på tradera lite. funderar på att lägga ut lite nya saker där, har en del barnkläder & även lite av mina egna onödiga köp. men det får bli kvällens sysselsättning. nova sover tillsammans med sin far & det är snart dags för väckning. eftersom att nova gärna sover runt tre timmar om dagen måste hon väckas efter ca 1 ½ h sömn. annars blir det läggdags alldeles för sent på kvällarna!

nu hör jag henne ifrån sovrummet, jag återkommer!

17 december!!

när jag skrev rubriken i inlägget nedanför såg jag vilket datum det nu hunnit bli.
17 dec, jaha och tänker ni antagligen? men för fyra år sedan blev jag & seb tillsammans för första gången & en sak till, det är nu endast 1 månad kvar tills jag stolt jag presentera mig själv som 20 åring ;)



jag & emelie för ngn helg sedan

17 dec

petra stack hem för ett litet tag sedan & här sitter jg. fett uttråkad & shopping sugen. jag sitter & planerar alla mina inköp jag ska göra, har ändå inget bättre för mig. i morgon blir det jobb från 07.00 - ?. det lockar inte precis eftersom att klockan hinner i princip ringa innan jag hunnit stänga ögonen. men som de brukar säga, sova gör man i graven! & nu till detta, klickade precis hem en plånka & ett par håsor som vi så fint kallar det i skåne. min nuvarande plånbok har typ gått upp i rök för hemma är den fanimej inte. & strumporna beställa jag av en mycket enkel anledning. tvättberget här hemma växer så det knakar, vilket resulterar i en ganska tom garderob. så socksen beställde jag alltså för att skjuta upp tvättiden ytterligare, jag är väll inte dum?


 



nu hörde jag sängen ropa!
god kväll/natt lovers


snart tillbaka

jag saknar faktiskt min lilla blogg lite, snart är det som vanligt igen! :)
håll ut ppls!