nova & nicole!



nova & nicole, myser i soffan & tittar på emil!



leker på novas rum




sen slocknade dem!

sömnig

happy måndag!

nova ligger brevid mig i soffan & försöker hålla ögonen öppna. hon har slutat helt & hållet med eftermiddagslur, så hon måste vara väldigt trött idag. idag gör det ingenting om hon somnar eftersom att vi funderar på att åka till busfabriken senare idag. då behövs mycket energi! nu är det bara 5 veckor kvar tills vi får nycklarna till den nya lägenheten :)

   

...

jag orkar inte mer! ingen förstår. alltid är det jag som sitter kvar med all skit. vi är två om detta!

jag älskar dig nova, mer än ord kan beskriva, mamma ska kämpa för oss!


väla

nu är håret färgat, petra kom hit igårkväll & fixade det. nu är det typ brunrött, inte mörkt & inte ljust. lite sådär mellan. svårt & förklara, men jag är nöjd!

idag har vi varit på väla, jag nova & petra. jag handlade ingenting, sånt är livet som pank. efter väla åkte vi hem till petrus så att nova fick busa lite med katterna. imorgon har jag tänkt att åka ut till landet & hälsa på mina päron, om vädret håller i sig kanske man till & med kan doppa lilltån i poolen, en sak är säker iaf, cocos oljan ska med! här finns det ingen tid att ta det lugnt med solen, den försvinner ju säkert snart igen!

nu ska jag sätta fart med middagen!

ciao

ny hårfärg?

jag & nova har haft en riktigt mysig start på dagen, när hon vaknade imorse låg vi i sängen & pratade & myspyste. när vi sen gick upp la vi oss på soffan under täcket & fortsatte mysandet när vi tittade på Pippi. nu är i allafall frukosten avklarad & snart ska jag börja röja lite här hemma. det gäller att börja så smått, för det går snabbt till flytten & jag har en tendens att vänta in i det sista med allt som ska göras.

jag sitter även & funderar på om jag ska ringa petra & be henne färga mitt hår idag. jag har en jefla utväxt & har inte lust att fortsätta vara blondie. är sugen på en ljus, brun-röd-orange färg, tror jag hade passat i det faktiskt. nu ska jag bara våga också, tveksamt hehe.


...

godnatt, det blir inte roligt att gå upp i morgon när nova vaknar! har jag tur hinner jag få ngn timmes sömn iaf.


cirkus

vi fick ett ryck efter att vi varit & handlat mat tidigare idag så vi drog på cirkus. jag har inte varit på en cirkus på flera, flera år, så jag var som ett litet barn. nova var också helt facinerad, speciellt när elefanterna kom in. det ska vi absolut göra om!


nu är semestern slut & sebbe stack iväg till jobb vid tio, nova sover & jag halvtittar lite på beck. tänkte skicka iväg mitt cv till lite olika ställen också innan jag slänger mig i sängen. i morgon har vi ingenting planerat, så man kan ju hoppas lite på vädret iaf, en dag på stranden hade inte suttit helt fel.








trolldeg

jag har precis gjort lite trolldeg åt nova som hon roar sig med. hon har kommit in i en riktig bajsperiod. hon gör bajstollar av leran & varenda gång vi ritar ska en och annan bajstolle vara med.

nu är vår lägenhet uppe på hemnet, så det är bara att hoppas på att den blir såld snart, då vi flyttar in i den nya 1 okt. det ska bli skönt med lite större utrymme & slippa trängas i en tvåa. det har inte varit några problem hittintills, men vi känner att vi vill ha ett eget sovrum.
här kan ni se den vi bor i nu.

vädret är lika grått och tråkigt som vanligt, så det blir inga utomhusaktiviteter idag direkt, det får nog bli en sväng med dammsugaren istället. nu tjatar nova, vi ska göra en anka av leran.

ciao

 

hembygdsparken

mamma & pappa lämnade precis av mig & nova här hemma. vi har varit på ängelholms hembygdspark hela dagen & myst. tog massor med bilder, men jag tror min kamera ligger kvar i deras bil, hittar den inte här iaf. nu är det slappe för hela slanten, är hur seg som helst, hade gärna lagt mig på soffan & sovit en stund. men nej, nu är det middagslagning & mys med världens finaste dotter.
 



jag älskar dig!

lekstund

jag & nova sitter på hennes rum & bygger med duplo klossar samtidigt som vi lyssnar på musik. för en liten stund sedan när vi rotade runt lite i hennes leksakslåder dyker hon ner & plockar upp en leksakstelefon & börjar prata - heeeej piiipppi, va jöö du? nova bygga kjåssa, stoo blomma! heej nijsson, vaj e du? nova jummet bygga kjåssa, haaadddååå!
det är så roligt att bara sitta och titta på allt roligt hon har för sig nuförtiden. nu ska jag återgå till lekstunden,

ciao