...

tjingeling!

sitter på jobb & har drygt 4½ h kvar innan det är dags att köra ut till egeby & hämta hem min lilla sessa.
har fete ont i magen, så blir en vindruva eller något till lunch.

har precis lagt en beställning på hm.com. jävla tur att jag väntade tills idag & inte gjorde beställningen i helgen när jag var sugen. för idag hade nämligen de varorna 50%, hade varit surt om jag beställt då i lördags till fullt pris. jaja


julstök

jag & novis har spenderat hela helgen ute hos mina föräldrar. ganska skönt att få maten serverad & att få sova någon minut extra på morgonen. när vi kom hem idag bakade vi pepparkakor & satte nejlikor i apelsiner, så nu har vi juldoft över allt!

åkte ner till stan en runda & gick på julskyltningen med mina girls, mysigt med fruktansvärt kallt. vi tände ljus i kyrkan & tog sedan en fika på mezo.

är hemma i värmen nu & har myst ner mig i soffan med varmt te. i morgon väntar jobb, tjing.





---



♥ ♥ ♥

god lördag

godmorgon lördag!

nova drog upp mig klockan nio idag, jag försökte få henne att gå in i mormor & morfars säng så jag kunde sova vidare men det var meningslöst. nu är iaf frukosten avklarad & snart ska jag köra till affären & handla ingredienser till lussebullar.

ikväll har vi absolut inga planer jag & nova, eller hon skulle på kalas så antagligen har jag några barnfria timmar.

nova har börjat att fråga vad saker & ting heter på engelska & nu hade det kommer till rumpans tur. berättade att det heter ass. & dagen efter:

N - Haaallllåååååå??!!?! Det kliar i mitt asshål!





                                                              & såhär såg jag ut efteråt!



fredags mys

Ikväll ska jag mysa till det ute på landet med mami, papi & syster. sedan ska jag träffa mina pinglor som också tillbringar kvällen ute i tomma intet. myyyyyyys!

& jag har redan börjat sakna min baby som jag sa hejdå till för en timme sedan, han ska vara hemma en hel uge.






finaste.



Denna lappen hängde på hallspegeln när jag kom hem för någon dag sedan!

Tycker om dig så mycket älskling


FINASTE!



OMG
FINASTE!


söndag

god söndag mina vänner!

har städat & donat hela morgonen. rensat bort hur mycket gamla leksaker som helst ifrån povas rum, så nu kan man ta sig fram överallt utan att trampa sönder något. allt gammalt skit ska ut i förrådet.

det är julskyltnng på råå idag, funderar på om vi ska dit en runda så att nova får gå i tomtegrottan iaf, fast iofs kan vi vänta tills den kommer till stan nästa helg, så blir det pepparkaks bak idag istället. mami köpte deg + formar igår, men sen kom jag på att jag inte äger en kavel. så vi får lunka bort till affären & köpa hem en.

nu ska jag slänga mig själv i duschen & snygga till mig. tjingtjong

dra åt helvete.

skönt att denna kukdagen snart är slut, finns nog inte en minut som är värd att kallas bra. allt har gått åt helvete, först kommer jag till jobb & larmet tjuter som aldrig förr, lyssnade på skitet i två h innan securitas kunde få tyst på det. planerade sedan en fika med tjejerna ikväll, men sen slog tanken mig att jag icke har någon bil idag. så det blir buss ner till stan? fett kul i detta vädret. när det sedan var dags att gå hem från jobb, fittade larmet sig & vi fick stanna kvar extra när jag ville hem som fan. väl hemma, såg det ut som ett bombnedslag, hade inget annat alternativ än att röja undan all skit efter Nova & min lillasyster. & nu sitter jag här med middagen i ugnen, humöret långt ner i ett svart hål. tack hej.

?

Så mycket tankar & funderingar, hur ska man kunna lita på någon annan människa än sig själv?


happy torsdag!

godmorgon!

idag har vi sovmorgon, jag börjar inte för än kl 11.15. hade ställt klockan på halv tio, tror ni inte att nova slår upp sina blå kl åtta? typiskt. jag är faktiskt rätt utvilad ändå, somnade tidigt på soffan igår.

idag blir det jobb till åtta, så lär inte hinna med så mycket annat. vi hörs maybe later.

happy torsdag!


godermorgon!

godmorgon!

var i princip döende när klockan ringde imorse, tror jag lät den ringa 5 gånger innan jag orkade hasa mig till duschen. Nova var också supertrött när jag skulle väcka henne, hon testade alla gränser innan jag slängde av henne på dagis, mitt lilla hjärta.

Idag tänkte jag umgås med mina kära vänner en stund, tänkte även försöka hinna med en runda i grillen. Är snart lika vit som mina lakan.

tjing

...

Beat me with truth, don't torture me with lies


fint under



fint under också



SNART ÄR DET JUl, WIHOOO!

 

Brianna Bag SEK 579, Lilly of Sweden - NELLY.COM

 

Kayla Shoe SEK 1669, Jeffrey Campbell - NELLY.COM

Chain Feathers SEK 149, JFR - NELLY.COM

Minichrono Watch SEK 1499, Triwa - NELLY.COM
SNART JUL, detta får gärna tomten komma med!