nova nellie plume persson!

nova sover middag & jag tar en liten städpaus tillsammans med ett stort glas nyponsoppa, det sitter aldrig fel. här kommer lite bilder från imorse på mitt ♥

 



 nova har planer på att bli cirkusprinsessa ;)



nu kallar disken

panncakes

idag fick jag sovmorgon ända till kvart över nio, välbehövligt! seb började redan klockan sex, så vi har varit ensamma hela morgonen. men vi klagar inte, det är mysigt att bara vara vi två här, för då kan vi göra precis hur vi vill utan att någon gnällpappa ska klaga. jag och sessan har en sak vi alltid gör på morgonen när vi ska gå upp ur sängen, nämligen & hoppa i sängen, speciellt i sebbes så att inte min går sönder. det är skitkul, man blir pigg & glad på morgonkvisten, prova själv! haha. regnet pissar ner som vanligt, så idag blir det ännu en innedag, vi ska byta gardiner & lite annat tänkte jag. idag ska jag försöka göra pannkakor också, jag har varit sjukt sugen på det i evigheter nu. så idag tänkte jag ge mig på det. sist jag försökte lyckades jag bränna & ta sönder alla. wish me luck!

toblerone

jag lever om någon av er undrar, har bara inte haft tid med bloggis. nova har precis somnat & jag dregglar över tangentbordet (har hittat en ny sida med helt gorgeous kläder & skor) pisse billigt dessutom! det sorgliga med det hela är att jag är pank. i allfall för pank för att kunna unna mig lite läckerheter! sidan ligger bland mina favoriter så den kommer köras varm när pengarna rullar in på kontot. synd att dem inte hade barnkläder bara, sessans byrå ekar nästan tomt för fan, lagt undan halva för fan. hon måste växt som en galning på senaste tiden för helt plötsligt sa det poff & hälften var för litet för henne. men vi hänger inte läpp för det, för nu har vi en anledning att shoppa ;)


nu åker nyponsoppa & toblerone fram för jag ska feta mig & inte göra ett piss ikväll, godnatt kära vänner ♥




mer shopping

regnet pissar ner som vanligt, blir man trött på detta skitet eller vad? idag är jag & nova ensamma, seb ska ut med jobb. så vi får hitta på något roligt så vi kan underhålla oss till läggdags. cola, chips & gotte står redan uppradat så att vi ska bli feta är det inget tvivel om. var på väla en snabb runda innan idag medan seb & nova var på ikea med hans mamma. blidde nå´gra plagg idag också som jag visar er senare. nu gnäller nova, lektime!

new shoes


här är mina älsklingar som snart kommer hem till mig! vi kommer ha så mysigt tillsammans i vinter ;)

tråkig fredag

dålig update i know, men jag är segare än fan today. seb & nova vilar tillsammans medans jag försöker underhålla mig själv. man kan tycka att det är skönt att få vara för sig själv ibland, men vafan ska man då göra? då är jag hellre med de två geeksen för då är det full rulle hela tiden. sebbe är hemma från jobb idag, han är en sjukling. (ni vet hur killar blir när de är sjuka.  ingen är så sjuk som de är) det måste vara hemskt att vara dödsjuk när man egentligen bara är förkyld? haha det är så dem är bara, det går inte att ändra på. jag har inte visat mina läckerheter jag klickade hem igår va? måste jag göra senare, ska bara hitta bilden igen. i allfall så är det ett par underbara uggs, säg vad ni vill men de är båda råsnygga & sköna, love it! annars blir det är jävla seg fredag idag (alla verkar vara lika sega nu förtiden). men liksom hösten är här & nu stannar hela sverige upp för att deppa haha. ge mig lite tips på vad vi kan göra ikväll! mys a la minifamilj som oftast slutar i katastorf? nu grymtar snuttan, mat dags! 

mat

degen är gjord & står nu på jäsning, middagen är också nerstoppad i magen. jag orkade inte vänta till nova vaknade, magen skrek efter mat. men det är i allafall klart till snäckan när hon vaknar. vad gör jag nudå? degen skall jäsa i 30 minuter till & jag orkar inte sitta på aset.

alltså jag har blivit en riktig nörd, jag lagar middag varje dag, bakar, städar & allt som hör till men nu kan jag också sköta om blommor. minns ni när jag skrev att jag shoppat växter? det måste varit ett bra tag sedan nu, 1 & en halv månad sedan kanske? nu blommar dem i allfall. jag har aldrig lyckats hålla liv i en blomma mer än några veckor. men nu har jag verkligen fått till det, wiho haha!

 här ser ni min smaskiga måltid! kroketter, en jävligt bränd snitzel & lite grönt. även lite vitlöksdressing slank ner i magen.

 törstsläckarn var jordgubb & appelsin juice, skit gott!

you own my heart

kan inte lämna bloggen utan att visa två härliga bilder





min sötaste prinsessa är bäst i världen

matshopping

vi är precis hemkomna ifrån en långrunda till willys. det är kanske inte så väldigt långt att gå, men det blir tungt på vägen hem med alla matpåsar. nova slocknade bums & nu tänkte jag baka. ni vet sånna vanliga bullar man kan ha till frukost tänkte jag! är så jävla trött på alla äckliga limpor, så nu vill jag ha hembakat! 

shoppingen igår blev kanon, jag fick med mig några läckerheter hem faktiskt. nästa helg (inte denna men helgen efter den) är köpenhamn inbokat så då får vi hoppas på ännu mer shoppinglycka! hotell är bokat & lillan ska vara hos farmor & farfar (vi fick en weekend i köpenhamn av dem i studentpresent).  

hörs sen!

 linne från monky, jättefint i ryggen. 180kr



 tunikagrej från zara 249kr

 en marknadsväska haha 250kr

 puder från loreal (har inte testat det ännu, men sandra sa att det var super, litar på det!) 145kr har jag för mig

 ögonskugga från isadora 120kr! hade alltid dessa förut, kände att det var dags igen!

det var de hela ifrån gårdagen, nu ska jag sätta igång med bakningen!

bad

jag och sessan har precis kommit upp från ett långt varmt bad. badrummet är alltid lika nerstänkt när nova tagit sig ett bad. nu ska vi ta hand om vårt crib, här behövs lite uppiffning & rensning!

sminktips

here you go 2 små sminktips

för form på dina ögonbryn spraya hårspray på ditt finger & dra på brynen

för att göra din blick klarare använd dig utav en ljus kajal på insidan av dina nedre ögonfransar. för ett diskret & finare resultat använd en penna i beige ton & skippa den kritvita



pringles for the win

jag & mina nya bästisar pringleschipsen tänkte se en film tillsammans. dock berättade de nyss att de ville blandas ner med lite cola i magen. det sorliga är att den är slut, någon snäll jävel som känner sig manad & köpa en liten läskeblask till mig & mina chippar?

får nog mova min röv från soffan närsom, nova har redan sovit en timme & vaknar snart! när hon vaknat blir det städning (mysigare att göra det tillsammans, även om de för det mesta bara blir värre när nova är med i leken)


gårdagens



en suddig bild har väll ingen dött av? det bjuder jag på. bilden är från igår!
bralls från gina
body från gina
skärpet har jag ingen aning om vart det är ifrån, h&m kanske?

kommentera mera

alltså ni suger på att kommentera, roleet ju!
come on, jag vill läsa kommentarer från er ♥


tom rubrik

det blev en mysig liten tripp igår kväll. jag, petra, nova, seb & hans bror trängde oss in i en bil ner mot malmö. seb skulle tvunget dit för att se lilleman. ljudet vid scenen var för högt för stackars nova, så jag & petra satte oss en bit ifrån. sen var det langos & se oss omkring time. sedan bar det av till helsingborg igen! nova sov som en stock i bilen & vaknade tio imorse. så vi fick till & med en sovmorgon på köpet! ska man inte klaga på

idag var det då tänkt att mysa på stan lite, man får ju passa på när det är fagar utan regn. men sen så har jag, klanthuvudet själv, glömt novas vagn i sebbes bil. när han är hemma är det väldigt för sent med en mysig runda på stan.

nu ska jag passa på att rensa bland mina skor & kläder, en del ska ut på tradera soon! sen blir det käk, crepes står på menyn idag, yummi!



jag & hjärtat diggar till lillemans musik



jag fetar mig med langos

malmö nästa

malmö nästa! seb ringde & bjöd med oss, på med clothes, sen bär det av! hörs i morgon


dataproffs

herregud i en halvtimme har jag försökt förklara för min kära mamma hur man använder sig utav internet, hon är sveriges mest otekniska människa! hon fick för sig att hon skulle gå in på internet & kolla ngra saker. eftersom att min syster inte var hemma fick jag den stora äran att hjälpa mamma, vilket gick åt helvete typ haha! tio minuter efter att hon startat datorn lyckades hon äntligen hitta sökfältet där hon skulle skriva den sida hon skulle in på! hon lyckades inte klicka in på det hon skulle eftersom att hon högerklickade hela tiden (då kommer det ju upp, spara som, bakåt & allt det där ni vet) haha! hon är för rolig .. hon ringer väll snart igen för mer hjälp skulle jag tro haha!

varför är föräldrar så otekniska? eller det är kanske bara mina som inte hör hemma i denna tiden? haha

mejl från farsan!

alltså min pappa är ganska bäst ♥

music please?

ni får super duper jättegärna tipsa om bra låtar!
come on, ni vet hur man kommenterar bitches


sony ericsson w890i



jag måste ju visa mina nya pärla för er, hittills verkar den vara great i allfall!








sony ericsson W890i ♥♥

assholes


new phone

jävla väder det är i sverige alltså, jag tål inte att hösten redan är här. sommaren måste varit väldigt kort i år, eller? när vi vaknade imorse sken solen & inte ett ända moln fanns på himlen, jag sprang nästan upp & började tänkta ut massa roliga saker vi kunde göra utomhus idag. men nu, någon timme senare är mina planer som bortblåsta & regner öser ner. så idag får vi försöka roa oss inohus. jävligt roligt!

igårkväll hade jag & min lilla minifamilj en väldigt mysig myskväll tillsammans. det var kanbullsbakande & sagostunder. nova somnade inte för än runt tolv (!) lite väl sent, men det är inte ofta vi har så kul som igår, så vi sket i vad klockan var.
mitt i vårt bakande kom vi på att vi inte äger någon kavel eller någon bakpensel, så vi fick snyggt & prydligt hitta våra egna lösningar på det haha! lägenheten luktar fortfarande kanelbullar så man är lagom hungrig hela tiden. vi försökte frästa våra grannar igår. så vi öppna ytterdörren så att baklukten skulle lukta lite i trappen också haha!

just det, igår köpte jag mig en ny mobil (ljudet på min andra har ju lagt av). det blidde en sony ericsson w890i, min nya fina älskling. jag förstår mig ännu inte på den, men det kommer väll. så nu gott folk, har jag nytt nummer! nu ska jag faktiskt lägga in musik & försöka lära mig hur den fungerar. får passa på när lillan sover!

         


1. prinsessan bakar

2. baka kaka

3. sebb trixar med bullarna

4. vår fina kavel

5. nova vill gärna vara med överallt

6. våra fina bullar (vi gjorde 50/50 med kanel & vanilj)

7. nova har tröttnat på baket

8. vår fina bakpensel

9. smarriga bullar

10. töntarna smakar på det färdiga resultatet, mums!


nattamad

nova är nattad & nudlarna kokar! nu blir det film mys. i morgon är en lång utedag planerad med mamma & syster ♥ nattinatt!

my sounds is gone with the wind

ljudet på min mobil har utan anledning slutat fungera. jag hör alltså inte när det ringer & jag kan inte lyssna på musik! fattigt värre :/


home sweet home

nu är jag tillbaka igen efter en liten bloggsemester. har ni saknat mig? tänke väll det! dessa dagarna har jag & mitt ass befunnit oss i  mellbystrand (i en liten stuga om ni undrar). ganska mysigt men ett förjävligt weather. hösten har verkligen kommit pang bom på & det ogillar vi skarpt. men jag och min lilla mini familj har haft det mysigt & nova har trivts som aldrig förr (förutom nätterna, de har varit ett hell). hon har sovvägrat ungefär två timmar/natt. inatt vaknade hon klockan fyra & somnade om klockan sju, gissa om mina ögon var rödsprängda? haha. men hon sov sedan tills kvart över tio så vi fick våra timmar trots allt. nu är vi i allfall hemma & allt är som vanligt, seb jobbar, jag leker husmor & hjärtat sover. när hon vaknar ska vi promenixa utåt & leta upp en rolig lekplats!  






...

sitter och trycker i mig vanilj glass för fulla muggar, skit gott! flera månader sedan sist jag åt glass för fan? idag är den lugnaste dagen på mycket mycket länge. jag är helt ensam här hemma, prinsessan och sebbe är i mellbystrand. funderar på att åka dit och träffa min sessa, men sen lockar inte stugan så mycket. vad ska jag göra där, när det regnar dessutom? så vi får se hur jag gör. det är mycket kvar av denna dagen. funderar faktiskt på att dra på mig städhandskarna och köra igång. rent och snyggt sitter aldrig fel. men jag orkar nog inte haha.

nudå? matlagning, min mage skriker!

crowned

alltså nä, detta går inte. jag kan inte sluta tänka på skorna, helt jävla underbara! jag vill så gärna klicka på knappen så blir de så fint hemskickade till mig, men jag är pank för tillfället, väldigt pank. men snart älsklingar ska ni få varma mina foots varje dag :) vi kommer ha så roligt tillsammans!

snart börjar crowned, det programmet är verkligen skrattretande (så många korkade ppls i samma program) men ändå kan jag inte låta bli att sitta bänkad 20.00 varje onsdag haha! idag blir det till och med lite romantic såg jag på reklamen, woho i can't wait haha!

besökte familjen på landet idag också, det gick ju rykte om att det skulle bli sol & bad väder. men nej, det var inte mkt sol min albino kropp fick. har jag tur fick jag kanske en ny fräkna? haha. nu börjar programmet, hörs later lovers!

in löööve!

jag är kär, fruktansvärt kär! äntligen har jag hittat vad jag sökt efter, kärlek vid första ögonkastet kan jag lova ♥


världens absolut finaste skor! come to moi

(skorna är från asos.com)

sömnlös natt

godmorgon sverige! snart kommer min mami & hämtar oss, så nu är det dags för duschtime. idag är jag supertrött, så 1liter kaffe hade inte suttit fel. nova har börjat sova dåligt på natten igen, fler tänder på G?

godnatt älsklingar

nu är min familj hemma i sverige igen, mucho härligt att se dem om jag får lov att säga det. var nere i stan och hämtade dem, sen skjutsade dem mig upp igen. knappt trevligt att man såg 5 cm framför bilen i detta jävla sverige-sommar-väder! nu ska jag dejta kudden, har saknat den, nattinatt bloggen!


new picture

förresten folks! ser ni att jag bytt bild där till höger? den andra var ju sen vintras & dessutom med brunt hår, vilket jag absolutly not har nu. det var ju på tiden att det pluppade upp en ny!

pirates

regnet öser fortfarande ner, dessutom blåser det fan storm. herregud! träden utanför mitt fönster knäcks nog på mitt snart & rutorna på balkongen flyger snart genom sovrumsväggen. nova har precis somnat men jag tippar på att hon snart vaknar igen för det låter verkligen som om någon försöker riva huset!

jag och sessan tittade på den tredje pirates of the carabian filmen today. den första av de tre filmerna kunde jag se om & om igen, så jävla bra. den andre, njäe, sådär. därför längtade jag inte precis efter den tredje & därför har jag inte sett den för än nu. men skaplig ändå, eller .. ingen hade nog sett den om inte bloom var med. ´

snart ska jag hämta mum, dad & sister. ösregnet är jävligt lockande måste jag säga!





mitt hjärta & a l l t!


garderobsrensning

garderobs rensning är på g! samtidigt som jag rensar bland mina plagg sitter nova längst ner i garderoben och tittar på. hon är inte direkt till någon stor hjälp när det gäller att rensa, vika & lägga på sin plats. istället slänger nova runt med sakerna hej villt, så att allt tar dubbelt så lång tid. ur våra högtalare pumpar det astrid lindgrens hits! mycket trevliga låtar haha! fick studentkatalogen idag, herregud säger jag bara, funderar starkt på att skicka tillbaka skitet haha! nu återgår jag till mina clothes :)

foodtime



då var det dags att laga mat, magen kurrar nog sönder snart! men nu till dagens problem, vad ska jag göra för något? tips någon?


pictures



nova & alla hennes miljoner presenter på 1års dagen



en gladis nova på 1årsdagen



nova & gudmor petra delar på en glass



sessan i havet

alla bilderna är tagna av duktiga
hannilon :)

...


jag är inne i någon få-fint-i-hemmet period & nu har jag lyckats komma fram till att vi saknar följande:

creme färgade rektangulära soffkuddar


fotoskrivare + en drös fotopapper


ramar


spegel

växter

hängväxt till badrummet

nya gardiner till alla fönster

sängkläder

skoställ

espressomaskin

cykel & cykelstol till sessan


...

nova sussar & jag passar på att unna mig lite dator tid! ett jävla väder utanför mitt fönster måste jag säga, regnigt & blåsigt. idag hoppas jag på att min studentkatalog anländer, alla andra verkar fått den utan jag? även mina skattepengar börjar jag sakna nu? när fan får jag dem då? aldrig verkar det som.

jag har nog aldrig gjort så mycket nytta på en och samma dag som jag gjorde igår, jag är också jävligt stolt över mig själv. dagen började med ett besök i tvätt stugan (med två överfyllda säckar som vanligt) samtidigt som jag sprang upp&ner storstädade placet. vi han även med en runda till ikea medans tvättmaskinerna slet för fullt. vi skaffade oss en drös nya blommor och annat smått. äntligen har jag fått en kökslampa (nu ska vi bara lyckas sätta upp den). när vi kom hem fortsatte jag tvätta & samtidigt lagade jag mat (hemmagjorde biffar med potatis och sås) väldigt ovanligt för att vara jag måste jag faktiskt erkänna. till och med sebbe blev impad av mina färdigheter! jag måste dock tillägga att jag var så snäll att jag gjorde mat som skulle kunna räcka till en hel arabfamilj så att sebbe kan ta med sig på jubb. sedan rensade jag i alla bortglömda skåp & lådor tills petra kom på besök! nu sitter säkert någon svensson mamma och tänker "detta är min vardag, såhär ser alla mina dagar ut"- men jag är jävligt stolt eftersom att 1. jag tvättade 2. lagade egen mat (alltså inget halvfabrikat) 3. jag städade & allt detta samtidigt som jag underhöll min älskade dotter. det ni! haha

idag kommer mina kära päron hem, väldigt skönt! har saknat dem massor. men, det innebär också att jag måste lämna ifrån mig bilen :( snyft! det har varit så otroligt skönt att kunna ta mig dit jag vill utan att be om sebbes bil & behöva köra honom till och från jobb. vi får hoppas på att någon snäll jävel skänker mig en bil kanske? haha

...

det blev inget väla för min del idag, vädret är fortfarande på topp & det är bäst att utnyttja det sålänge det varar. en liten strand runda blev det iallfall. fast vi var hemma redan vid tre eftersom att sebbis började jobb då. sen dess har jag i princip bara diskat och städat, nova har varit duktig & underhållt sig själv nästan hela tiden, ända tills hon nästan somnade på köksgolvet. jag har precis satt igång middagen, kyckling gryta och gris ska jag försöka göra, håll tummarna för att det blir ätbart. ikväll blir det mys på fria, eller kanske bio? kan inte bestämma mig riktigt  för vad jag vill.  bara så ni vet :)



(
hannah som tagit sötisbilden)