tvättsöndag!

idag är en en riktig vara inne & slappa söndag, fast iofs så har jag & povis redan satt våra fötter utanför dörren. vi var illa tvugna att köra till affären och handla sköljmedel, för idag står tvättstugan på schemat! för första gången är jag nere i källaren själv & tvättar, alla som känner mig vet att källare är min största fobi. men någon gång måste bli den första & som tur är har jag nova med mig som hjälper till med all tvätt :)

när vi var på willys tidigare idag var det ett äldre par som gav henne beröm för att hon var så duktig och hjälpte mig, hon satt nere i vagnen och gav mig varorna så att jag kunde sätta upp de på bandet till kassörskan, min stora duktiga tjej!

hon ligger här brevid mig och sover middag, det brukar hon aldrig göra när det är helg, men idag var hon helt utslagen av allt trappspring. hon har inte heller fått ordentlig sömn inatt eftersom att hon åkt på en jädra hosta, så vi vaknade ungefär en miljon gånger, drack vatten, hosta upp slem och torkade näsan. så hon behöver få lite sömn nu, tråkigt nog måste jag väska henne igen för att tvätten kallar i tvättstugan!

lunch

sitter på jobbet & har precis tryckt i mig makaroner & köttbullar som blev över ifrån middagen igår. jag sitter & räknar ner tills klockan slår fem, för då har jag lång ledigt. ända till tisdag faktiskt! det ska bli mucho skönt & få extra tid på att komma i ordning där hemma. i morgon ska jag till malmö och shoppa massor & senare på kvällen blir det kanske en tur till sanela som precis flyttat!

ciao!

uppdatering

jag har tänkt att kanske ta upp bloggandet lite igen, det har varit så mkt nu på senaste tiden att jag knappt hunnit blinka. men nu när saker och ting börjar lugna ner sig så kanske jag ska börja prioritera bloggen lite också. det är faktiskt roligt att sedan kunna gå tillbaka och läsa gamla inlägg, speciellt när minnet sviker ofta. en hel del har hänt sedan jag skrev här sist:

- jag & sebbe har flyttat ifrån varandra
- jag & nova flyttar till vår nya lägenhet på lördag
- jag har fått jobb
- & har därmed inte tid att leva hehe

nu är min lunch slut & plinkten kallar. vi får se när vi hörs nästa gång ;)