...

förfest på dalhem och tempel senare, så såg  min och majsans kväll ut, riktigt najs även om jag inte hade någon ork kvar ett tag, men det löste sig sen .. haha. nej men det var kul att skaka rumpa lite grann.

vi vet dock inte vad vi ska göra ikväll, så det blir ju spännande att se vad we together kan hitta på. faktiskt är jag sugen på melodifestivalen, måste heja fram SAMBA SAMBEEERRRO och måns .. jo, tänk vad mysigt, sitta med lite dog frukt och kolla mellan (jag har slutat äta godis, och onyttiga chips och sånt trams) weei, jag är så duktig.
fast det blir ju en annan femma om jag och MAJSAN ska kolla det tillsammans, hon kan typ tömma en godispåse på tio minuter utan problem. hon har inte riktigt fattat det där med nyttigt och onyttigt ännu. haha.

öe, igår när vi skulle gå hem från tempel, så gick vi där vid trapporna bakom gamla nic.
så kom det en gubbe, helt groggy och skrek "KNIIIIIIIIIIIVEN" jag bara JENNIE :|, mitt hjärat typ
stannade för några sekunder. sen när vi gick förbi honom, så skrek han igen, och då stannade mitt hjärta ytterligare fem .. haha. och när han gått förbi oss helt, så helt plötsligt vänder han sig om och går mot oss igen och skrek "KNIIIIIIVEEEN". då trodde jag på allvar, att han skulle sticka ner oss eller något med en knivjävel haha.
men så gick han och snodde en cykel, som han gick med mot kärnan sen. sen hörde vi honom skrika KNIIIVEN hela vägen. haha!

jennie ligger och sover nu, så jag ska hoppa på henne nu och väcka henne. för jag vill baka kladdkaka, haha.
ringde nyss min syster och frågade om recept. så nu måste jag liksom göra något innan min röv växer fast på jennies stol. herrå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback